Şimdi Ara

hyundai garanti hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar getzimi ikinci el olarak bir arkadaşımdan almıştım. araba mucura kaptırıp yan yatmıştı.servis çok fahiş bir fiyat çıkardığından beraberce gidip sanayide toplatmıştık arabayı. dün bir işim için şehir dışına çıktım.30-40 km sonra araba birden beşinci vitesten boşa attı.ben her vitesi beşe attıktan bir kaç saniye sonra vites otomatikman boşa geçti.şimdi bu sorun garanti kapsamına girer mi? önceki kazayı serviste yaptırmamış olmam garanti durumunu etkiler mi?bir de araca tüp taktırdım sanayide. bunlar aracımı garanti dışı mı bırakır?
    aracım 2007 model daha 45 binde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenyolu -- 18 Eylül 2009; 10:05:40 >



  • maalesef aracınız garanti dışı kalmış.
    aracın kaza sonrası tamirini ve lpg takma işlemini serviste yaptırsaydınız garantiniz hala devam ediyor olurdu.
  • Bence vites ile ilgili bir işlem yaptırmadığınız için vites kutusu garanti kapsamında kalmış olabilir. Servisler bu konuda ayak diretirse sizde diretin. LPG yi dışarıda taktırdığınız için motor garanti dışında aracın neresini yaptırdıysanız o kısmı da garanti dışında kalmış. Zaten garanti içinde de olsa kullanıcı hatası derler ya orası da ayrı
  • dün servise gittim arkadaşlar.vites problemi yağ eksikliğinden kaynaklanıyormuş. keçeden sızdırıyormuş dediklerine göre. valla sağını tamamladırlar ve sorunu giderdiler. camımı da onardılar. borcumuz ne kadar diye sorduğumda araç garanti kapsamında olduğundan borcunuz yok dediler. zaten sadece işçilik isteyebilirlerdi çünkü hiç parça değişimi yapmadılar. teşekkür edip ayrıldım ordan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.