Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
924
Cevap
54
Favori
112.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt
    Huawei cihazlarda Google uygulamalar kısıtlı olduğu için sıkıntı olmuş olabilir. Android Auto uygulamasını kaldırıp bir daha kurun , Yada internetten , en son sürüm APK dosyasını indirip telefona kurun , Bu şekilde belki problem çözülebilir..
  • Faltfal F kullanıcısına yanıt

    Bende de benzer durum oldu. 120-130 km hızlarda yokuş çıkınca 4-5. Viteslerde elektrik motoru gibi vınlama sesi oluyor. Ama vitesi yükseltmeme gibi durum yaşamadım.

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

    farklı marka/model telefonlarla denediniz mi? yine de hata veriyorsa servise danışmakta fayda var. ben 2 farklı android telefon 1 de iphone ile denedim, böyle bir sorun yaşamadım

  • zeyl Z kullanıcısına yanıt

    İphone ile denedim onda sorun yok. samsung s20f ile yüzeysel denemiştim. Onda da olmamıştı. Yakında servise gideceğim 2 aylık check up için o zaman ileteceğim durumu

  • alprtrk A kullanıcısına yanıt

    Bu problemden dolayı aracı servise götürdünüz mü? Nasıl düzeldi sorun?

  • Faltfal F kullanıcısına yanıt
    2 gün önce yaşadım götürmedim. Ama normal olabileceğini düşünüyorum. Önceki aracımda da yokuş yukarı yüksek devirde farklı bir ses geliyordu ve ıstalar normal demişti
  • 2024 bayonlar bayilere geldi mi , gören duyan oldu mu?
  • Bthn1907 B kullanıcısına yanıt
    2024 var zaten de makyajlı soruyorsunuz sanırım siz, makyajlı yok halen
  • Arkadaşlar bizim araçların engineering modunu kullanan var mı acaba. Ne gibi artıları oluyor ve engineering moduna girmek için şifre istiyor o şifre nedir bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen.
  • merhaba,aracımı 45bin bakımına SAMSUN KAMER HYUNDAI ye götürdüm.Tabela okuma ve şerit ortalama özelliklerinin açılmasını talep ettim.Aracı teslim almaya gittiğimde özelliklerin açıldığı tarafıma iletildi.Aracı dönüşte test ederken tabela okuma aktifken şerit ortalamayı bir türlü aktif edemedim ortalamayla ilgili simge hız göstergesinde belirmedi(Sadece şeritten ayrıldığımızda içeri sokan sistem açık onunla alakalı simge var).Acaba bu özelliği başka bir yerden mi aktif ediyoruz? Bilgisi olan var mı?

  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt

    direksiyondaki şerit takip butonuna basılı tut, direksiyon işareti yeşil yanması lazım...

  • Merhaba arkadaşlar hafta sonu edirne istanbul arası günübirlik uzun yolum oldu. Giderken 6.1 ortalama ile 110km -120km arası hızda gittim. Dönüşte de 6.3 ortalama ile istanbula kadar geldim. Trafik sebebiyle eve gelen kadar oda 6.1 indi. Yakıt konusunda çok yakıyor gibi söylem ortada dönüyordu. Hızını aldıktan sonra gayet güzel yakıyor. Yolculuk boyunca keyifli bir kullanım oldu.

  • Bayon için araç üstü bagaj takan var mı ? Yada bu konuda bilgisi olan. Çoçuk olduğundan ekstra bagaj almayı düşüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CounTRy678

    Merhaba arkadaşlar hafta sonu edirne istanbul arası günübirlik uzun yolum oldu. Giderken 6.1 ortalama ile 110km -120km arası hızda gittim. Dönüşte de 6.3 ortalama ile istanbula kadar geldim. Trafik sebebiyle eve gelen kadar oda 6.1 indi. Yakıt konusunda çok yakıyor gibi söylem ortada dönüyordu. Hızını aldıktan sonra gayet güzel yakıyor. Yolculuk boyunca keyifli bir kullanım oldu.

    uzun yolda sakin kullanımda 100 km de 6 lt. yaktığını söyleyen arkadaşım var. sizde o civarlara yakın değerlere gelmişsiniz gayet güzel.

  • Tüketim konusunda şöyle bir ekleme yapayım ben de: 23 Nisan'da günübirlik Bursa-Edirne yaptım geldim. Bölünmüş yollarda ceza yememek için 121'i hiç geçmedim, hız kurallarına uyarak sürdüm genel itibariyle. Gece dönüp kontak kapattığımda ekranda 824 km yapılan yol, ortalama 6.2l/100km tüketim gözüküyordu. 51 küsür litre yakıt kullanmışım, o da yaklaşık 1.5 depo yapıyor. Bana maliyeti de 2250-2300 lira dolaylarında. Bir ara 5.7'ye kadar düşürmüştüm, tüketim az olsun diye kasmadım bu arada. Normalde nasıl kullanıyorsam yine öyle sürdüm, hatta dönüşte 70le gitmem gereken yerde 85le geçtiğim için yine edsden ceza yedim, şak diye fotoğrafı çekti.   Bursa-Edirne güzergahı üzerinde o kadar çok eds var ki ayar oldum resmen. Zırt pırt 90 70 50 tabelası, sonra peşine bir eds. İnşallah sadece 1 kez ceza yemişimdir, ondan başka yoktur.  





  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

    Basılı tuttum fakat sadece mevcut olan şeritten ayrılma uyarısı sistemi kapandı.Yine basılı tutunca geri açıldı.Belli ki servis diğer özelliği açmamış..

  • CounTRy678 kullanıcısına yanıt

    Hocam uzun yolda dediğiniz gibi olabilir lakin şehiriçinde benzini içiyor bence araba.Samsun yokuşlarda bol dur kalklı bir trafiği olan bir şehir.8.5 litrenin altına ben düşüremedim.Aracımı seviyorum fakat satarsam sırf bu yakıt sarfiyatı yüzünden satacağım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatughanHocaoglu

    Basılı tuttum fakat sadece mevcut olan şeritten ayrılma uyarısı sistemi kapandı.Yine basılı tutunca geri açıldı.Belli ki servis diğer özelliği açmamış..

    evet bence de servis bu özelliği açmamış.

  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt
    Trafikte gerçekten fazla harcıyor belli hıza çıkana kadar kasa ağır geliyor. Bayondan önce 1.2 manuel i 20 vardı. O bir tık daha az harcıyordu ama yokuş çıkmıyordu 😁
  • BatughanHocaoglu kullanıcısına yanıt
    Bende o özelliği açtırmak için servise söyledim. Servis açamıyoruz dedi çünkü sürekli açık kalıyormuş siz kapatamıyoruz dediği için bende açtırmadım. Normal şerit takip sistemi var
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.