Şimdi Ara

HYTE Y60 Benzeri DRAGOS NORTH KASA İNCELEMESİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HardwareTVyoutube
    Bu videomuzda 3899 TL fiyat etiketine sahip, Hyte Y60 tasarımını andıran, Dragos North ismi ile ülkemizde satıştaki bu modelin Pcie 4.0 riserlı modelini inceledik.
    https://www.youtube.com/watch?v=djDNPC2Kn7U&feature=youtu.be






    Bu videomuzda 3899 TL fiyat etiketine sahip, Hyte Y60 tasarımını andıran, Dragos North ismi ile ülkemizde satıştaki bu modelin Pcie 4.0 riserlı modelini inceledik.




  • Kasım indirimlerinden beri takip ettiğim bir kasaydı ve harıl harıl inceleme videosu arıyordum. Gayet güzel ve detaylı anlatmışsınız hocam, elinize sağlık. Kasım ayında 3499 TL'ye Riser'lısını almadığıma pişmandım. Uzun zamandır 4399 TL olarak satışı vardı ama bazı yerlerde 3899 TL civarına inmiş durumda.

    Hali hazırda MSI Gungnir 111R kullanıyorum 2 senedir. Gayet güzel bir kasa ama biraz ufak gelmeye başladı 4070 Ti aldıktan sonra. Oldum olası da hep bir showcase ve dikey ekran kartlı bir kasa vardı gözümde.

    Çok arada kaldım alsam mı almasam mı diye :)

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    Hocam dandik çin malı kasalarda olduğu gibi pci slottaki kapakların tek seferlik takılabildiğini ve sökünce oraların boş kaldığını gördüğümden beri benim için bir alternatif olmaktan çıktı. Şekilli uyduruk kasa artık benim için.

  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

    O kadar çok detay ekleyip böyle bir şeyi atlamış olmaları çok saçma gerçekten. Hani sadece dikey ekran kartı kullanacak olanlar için hiç bir sıkıntı yaratmayacaktır ama diğer türlü hoş bir görüntü olmaz tabi.

    MSI Gungnir 300P düşünüyorum aslında ama biraz pahalı geliyor. Hem kaliteli PCI 4.0 Riser hem de ARGB ekran kartı tutucu var kasada. Ayrıca ekran kartı için ekstradan (2x6cm ve 1x8cm) 3 adet pwm fan eklemişler.

    Eğer yakın zamanda MSI Cashback olursa ve 300P 4000-4500 TL civarına gelirse alırım ama diğer türlü bilemiyorum.

  • kasada toz filtresi yok, buna değinen olmamış sanırım. Modart Pc'de deyinmemiş.. en önemli detay toz filtresi yoksa kasanın içerisi 1-2 ay içinde çöplüğe dönüyor.

  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Videoda değindiğimiz bölümü sanırım kaçırmışsınız. Kasanın alt ve üst kapağında var yan kapağında yok. Hatta yan kapakta olmamasını PSU için bir handikap olduğunu da belirttim. Teşekkürler.

  • rylai2113 kullanıcısına yanıt

    aynen çok detaylı izleyemedim videonuzu, o yüzden sanırım değinilmemiş dedim sizin video için.


    bende kasa olarak haf 700 evo ve thermaltake the tower 200 var.. kardeşimin pc'sinin kasasını değiştirecektim..


    bu kasa işlerine baya meraklıyım denemediğim kasa kalmadı.. bu dragos'da da hyte y60'ı kopyalamaya çalışmışlar ancak camların birleşme noktalarındaki boşluklar ve bu toz filtresi pek güven vermedi açıkcası..


    bu fiyata phanteks nv5 varken bu kasa alınmaz gibi geldi bana..


    PHANTEKS NV5 Black kasa - inventus




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Ocak 2024; 1:35:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.