Şimdi Ara

HyperX Aksesuarlarda %30'a Varan Muhteşem Cuma İndirimleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HyperX ürünlerini satan aracı siteler belirlenen ürünleri sabit bir fiyata çekmiş. Ay sonuna kadar bu fiyatlardan satılacak. Fiyatları az çok takip eden birisi olarak, bu kampanyalı fiyatlar doların artmadan önceki halindeki fiyatlar diye biliyorum. Yoksa günümüzde hepsinin fiyatı 150 200 lira daha fazla. Bilmeyenler için bu kulaklıkların içinde en popüler ürün HyperX Cloud II ürünüdür. Kalitesi rahatlığı bozulmadan yıllarca iyi bir performans alabilirsiniz. İyi alışveirşler.


    LİNK: https://hyperxpromo.com/tr//


    Edit: hyperx türkiye nin instagram hesabından paylaştığı kampanya linkini koydum. link alışveriş yapılan bir site değil. sadece istediğin mağazaya yönlendiriyor. linke girmeye üşenenler için aşağı fotoğraf olarak da ekledim.




    HyperX Aksesuarlarda %30'a Varan Muhteşem Cuma İndirimleri!


    HyperX Aksesuarlarda %30'a Varan Muhteşem Cuma İndirimleri!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 22 Kasım 2020; 18:22:12 >







  • Dükkanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11de de fiyatlar genel olarak aynı örn: cloud stinger ve cloud 2


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liang kullanıcısına yanıt
    Ramleri nasil hocam. Bilginiz var mi. Kingstonun degilmiydi hyperx

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavyelerini sakın almayın , tuşları yerinden çıkıp duruyor , garanti desen yok , servis rezalet , ürünü yollatın değişelim dediler ,yolladık 1 ay geçti şaka gibi aynı ütün kargolayıp, üründe bir sıkıntı yok yazmışlar bide , kesinlikle almayın arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyelerini almayın !
    HyperX Aksesuarlarda %30'a Varan Muhteşem Cuma İndirimleri!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yannispapapetru Y kullanıcısına yanıt

    Hayırlı

  • n11 de fiyatın aynı olmasının sebebi, n11 de satış yapan firmanın, hyperx'in aracı satış yapan mağazası olması. kampanya linkinde bir mağaza seç dediğinizde aracı firmalar gözüküyo. bunlardan biri n11 de de satış yapıyo. yani n11 de de uzun zamandır aynı fiyatta diyip konuyu baltalama. 11.11 günü cloud 2 en düşük 900 tl den satıldı kuponla bile 800 tl ye alınırdı.


    ha bu arada 11.11 de n11 den ürün alan varsa, alışverişten kuponda gelmiştir. o kuponlarla n11 deki aracı mağazadan ürünleri kuponlarla bi tık daha indirimli alabilirsiniz.



    ramleri gayet iyi. bundan 7-8 yıl önce tr deki pc kullanıcılarının %90ı kingston kullanıyodu yanlışmıyım. şu an kullanılmamasının en büyük sebebi ışıksız olması. bu ara rgb ramler moda olduğu için kullanıcılar diğer markaları tercih ediyor. ram çok da bozulan bir ürün değil. fiyatı uygunsa al geç. 8 16 neyse performansını vericek yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 22 Kasım 2020; 18:24:54 >
  • Cloud II çok kaliteli ama bendeki jack girişi bozuldu, Türkiyede veya yurtdışında tamir gerçekleştirmiyorlar. Servis açısından sıkıntıları var ancak şuana kadar kullandığım en iyi kulaklık. Yeni model olan Cloud pro jack kablosu iki taraftan çıkarılıp takıldığı için o daha kullanışlı ve uzun ömürlü olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liang kullanıcısına yanıt
    Hyperx kingstonun ürünü iki google aramasi ile buldum. Bence sattiginiz ürünler hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmalisiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne alaka kanka? bende zaten kingston ile hyperx aynı demeye getirdim. yani önceden ram dedin mi kingston ram vardı onu diyorum. şimdi hyperx ram yazdığına bakma yine o kingston ramlerden dedim. yani seninle aynı noktadayız bu konuda.


    ayrıca ben ürün falan satmıyorum ki. niye bilgi sahibi olayım :D önceden fiyatını bildiğim ürünler vardı, şimdi hyperx de o ürünlerin fiyatlarını düşürünce öylesine konu açtım. sokayım hyperxine. ben reklam yapmiyim diye mağazaların ismini vermedim direk hyperx in linkini verdim. reklam mı yaptığımı düşündünüz




    hepsiburada

    itopya

    zoccoshop

    amazon

    adeksstore

    qp

    overgameweb

    teknosa

    vatanbilgisayar


    tüm bu yukardaki mağazaların hepsinde, benim size kolaylık olması açısından konuya eklediğim resimlerde görünen kulaklık klavye ram mouse hepsi tüm bu mağazalarda sabit tek fiyat. istediğiniz yerden gidin alın umurumda değil





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.