Şimdi Ara

HURTWORLD (2015)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  HURTWORLD (2015)


    Yaklaşık 2-3
    senedir hayatta kalma ve sandbox oyunları revaçta.Daha çok taze olan Hurtworld bunların arasına dahil oldu. Steam de baktığımız zaman oyun kısa sürede yükseliş gösterdi. Canlı oyun yayını yapan sitelerde oyuncular yayınları yapıyorlar girip fikir edinebilirsiniz.

    Hurtworld şu aralar çok temel ve basit ögeleri bünyesinde barındırıyor. Açıkçası diğer oyunlardan alıntılar barındıran oyun işleyiş ve yapı olarak çokça Rust - Legacy ( özellikle oynayanlar haritayı görünce gözleri dolacak ) grafik olarak o Team Fortress 2 anımsattı. Pastel renk ve grafiklerden rahatsız olmayanlar bunuda sevecektir. Sistem gereksinimleriyle başı dertte olan ancak survive/crafting peşinde koşmak isteyenler için güzel bir alternatif olacak.



    Oyun başında alet edevat yapmak için standart koşuşturmacalarımızı yapıyoruz. Haritada keşfe çıkıp. Diğer oyuncularla beraber olabilir yada onların pusularından kaçabiliriz. Saldırmakta bir seçenek. Diğer benzer oyunlardan farklı olarak öldüğümüzde elimizden tüm materyelleri kaybediyoruz ancak gördüğüm kadarıyla ürettiğimiz temel eşyaları şuanlık kaybetmiyoruz. Hayatta kalmak diğer oyunlardan daha zor geldi bana. Açıkcası doğduğumuz alandan uzaklaştıkça şartlar daha çok çetinleşiyor. Buralara ayak uydurabilmiş oyuncular sizi daha çok zorluyor.

    Madmax filmini izleyen arkadaşlar bilirler o arabaları. Hurtworld ün cezbettiren özelliklerinden biriside oyunda bu tarz araçlara sahip olup bu araçları kullanabiliyor olmamız. Rust legacy sürümünü düşünün ve aynı rad townlu alanlar o ormanın ortasından geçen ana yol ; ve bunun dışına çıkılıp uzaklaşıldıgında kış , çöl , dağ şartları gibi alanlarda bunları sürebilmenin mümkün olduğunu. Videolardan ve yayınlardan izlediğim kadarıyla oyuncu çetelerin townlarda hurda & lastik vs. toplayarak arabalarını yapmaları ve birbirleriyle savaşmaları can çektiriyor. Grup olarak oynayan arkadaşlar bunlara daha kolay bir şekilde ulaşabildiği bir gerçek. Ama benim gibi akşam işten eve gelip kafa dağıtmak isteyenleri de oyun tatmin edecektir. En azından tarz olarak benzeri olan oyunlara güzel bir alternatif seçim olacaktır.



    Oyunu denemek isteyenler için ;

    http://store.steampowered.com/app/393420/





    Edit: Oyun aşırıcı derece Early Access olup hata ve optimizasyon sorunları barındırabilir. Bunu bilip paranızı öyle harcayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 8 Ocak 2016; 19:15:52 >







  • Survival türünden yediğimiz kazığın haddi hesabı yok, parayı al, popoyu yay, early access diye de uzunca not yaz girişe ki kimse birşey demesin.

    Hala kazıklanmamış oyuncular var mı diye çıkardılar sanırım, onlarıda Hurtworld tokatlar, %20 indirimde yapmışlar herkes kapsın diye.
  • Güzele benziyor da minimumda 64 bit işlemci, 4gb ram ne ayak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 4 saat kadar oynadım öncelikle oyun çok yeni ve güçlü bir sistem istiyor.Optimizasyon sıkıntıları var.Ev,araç gereç vs yapmak baya zaman isitiyor hemen paldır küldür brişey yapamıyorsunuz ama atmosfer güzel alınırmı derseniz alınır gayette güzel zaman geçirilir.Ben beğendim.
  • Rezerve
  • ben oyunu aldığımdan beri 7 saattir aralıksız oynuyorum acayip sarıyor rustta var ama o bukadar sarmamıştı muhteşem
  • Erken Erişim almayacağım desemde satın aldım oyunu, doğal olarak şuan içerik çok çok az, birşeyler yapılmış iyi sinyaller veriyor belki ama uzuun bir süre var oyunun önünde ve ilerde ne olur belli değil.

    Oyunu iade ettim, bahane ile aldığım birkaç oyunuda iade ettim, hemen kabul edildi.

    Almak isteyenlere şuan tavsiye etmem, oyunun gidişatına bir bakın, beta çıkmadanda almayın derim.
  • Early Access olayını kimseye tavsiye etmiyorum.yıllarcaaaa ayda 1 defa göz boyama yaması veriyorlar.hic bişey yok.adamlar parayı alıyor umurlarında bile olmuyor.oyunu bitiremeyenler bile var dayz gibi.adamlar kusura bakmayın biz yapamadık dediler sattilar oyunu başka firmaya.

    forest
    dayz
    rust
    h1z1

    ve daha onlarcası.ayda bir iki yamayla gecistiriyorlar.almayin aldırmayın bu erken alım olayi tutmasın.
  • İsmi dışında ilgimi çekmedi açıkcası.
  • rust mı iyidir bu mu ?
  • Ben oyunu begendim, baya sardi bizi, bir kac kisi oynayinca daha zevkli oluyor, yeni seyler ögrendikce daha zevkli oldu oyun, silah yaptik ev yaptik düsmanlara karsi koruduk falan, tam bir walking deadin zombisiz versiyonu oyun :D . Yarin gece serverlara reset geliyor, temizlicekler bastan baslicak sanirim her sey ama olsun oyunu ögrenmek asil olan.
  • Yaklaşık 150 saatlik bir Reign of Kings tecrübem var, çıktığı saat aldığım bir oyundur kendisi. Ama tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı bende zamanında ve halen daha öyle. Berbat bir optimizasyon, oyuna bikaç dandik güncelleme getirip hadi biz betaya geçtik demeler falan. Ama bu oyunu çıktığından 1 hafta sonra satın aldım ve iyikide almışım diyorum. Oldukça iyi bir optimizasyon, 4 Aralık'ta çıkmasına rağmen Reign Of Kings'deki 9 aylık gelişimden daha fazlası var bu oyunda. Oyun bir kere akıyor herşeyden önemlisi, gayet güzel bir craft sistemi var ve oldukça zor ve gerçekçi. Ölüm her daim ensende, soğuktan ölüyorsun açlıktan ölüyorsun, radyasyondan ölüyorsun, gıda zehirlenmesinden ölüyorsun, hayvanlardan dolayı( Özellikle domuzlar) ölüyorsun, ölüyosunda ölüyosun. Tam bir hardcore survival. Birde lagsız bir serverda oynadığında tadından yenmez. Ayrıca geliştiricileride çalışıyor sürekli ne yaptıklarına ve neler yapacaklarına dair raporlar paylaşıyorlar gerek forumlarında gerek güncelleme notlarında. O yüzden alacak olan varsa kesinlikle alsın, ama arkadaşlarınızla alın. Tek başınıza zorlanırsınız.




  • Optimizasyon şahane, ben oyunu baya beğendim. Bir seri hazırlıyorum oyuna dair. hem gameplay hem rehber tadında.

    İlk bölüm, ilk gece hayatta kalma ve sonrasında ev kurana kadar düzen kurma üzerine. umarım beğenirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=k9ShIOCdzcg





  • Optimizasyon diğer Survival oyunlara göre daha iyi fakat bu fiyata değmez. Oyunu alıyorsunuz 300 MB,obje sayısı 100'ü geçmez zaten. Oyunun sesleri resmen bilgisayar mikrofonundan kaydedilmiş gibi,karakteriniz ses çıkarırken o Skype cızırtısı geliyor. Oyunda yapabileceğiniz pek bir şey de yok,yemek yemek,soğuktan kaçmak,diğerlerini öldürmek dışında.Evinizin kapısını kapalı tuttuğunuz sürece kimse size dokunamaz,çoğu oyuncu zaten evinde AFK kalıyor.Neyse özete gelecek olursak,oyun genel olarak güzel,geliştirilebilir fakat kesinlikle ama kesinlikle fiyatını hak etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mossberg -- 29 Aralık 2015; 21:59:10 >
  • Çok da kötüye benzemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mossberg

    Optimizasyon diğer Survival oyunlara göre daha iyi fakat bu fiyata değmez. Oyunu alıyorsunuz 300 MB,obje sayısı 100'ü geçmez zaten. Oyunun sesleri resmen bilgisayar mikrofonundan kaydedilmiş gibi,karakteriniz ses çıkarırken o Skype cızırtısı geliyor. Oyunda yapabileceğiniz pek bir şey de yok,yemek yemek,soğuktan kaçmak,diğerlerini öldürmek dışında.Evinizin kapısını kapalı tuttuğunuz sürece kimse size dokunamaz,çoğu oyuncu zaten evinde AFK kalıyor.Neyse özete gelecek olursak,oyun genel olarak güzel,geliştirilebilir fakat kesinlikle ama kesinlikle fiyatını hak etmiyor.

    Dostum

    Ev eşya yapıyorsun
    Bitki vs ek biç
    Pvp var
    Soguk var yagmur var fırtına var
    Araçlar var
    Sialhlar var
    oyun 280mb 0 optimizasyon sorunu

    Enpara ile 15tl geliyor. 15tl daha iyi bir oyun ben göremiyorum . Tek - yan ping sorunu onuda tr serverlari çözmüş suan.

    Ben oyunu aldım pişman degilim 15tl daha iyisini görmüyorum.Elimde h1z1 var dayz var ki dayzda 1sene harcadık bu oyun daha basit pvp yapmak isteyenler içi ben daha güzel oldugunu düşünüyorum.Dinamitle evler patlatılıyordur büyük ihtimal cok az oynadım daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 30 Aralık 2015; 21:58:42 >




  • Arkadaşlar merhaba,
    oyunu 3-4 gün önce aldim bence gayet güzel epeydir aradığım survival oyunu diyebilirim fakat şöyle bir sıkıntım var
    i7 2.1ghz windows8.1 64bit 8 ram 2 ekran kartı gt740m özelliklere sahip bilgisayarım var, h1z1 de dahi orta ayarlarda 35-40fps alırken , bu oyunda min ayarlar 1024 çözünürlük!( harici ekranım var orjinalde 1920 kullanıyorum tüm oyunlarda) olmasında rağmen 30 fpsyi geçemiyorum, bi önerisi olan var mı ? oyundan bi kaç kişiye sordum benden cok daha kötü makineye sahip olanlar 50-60 fps aldıklarını söylüyolar.. anlayamıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotb04 -- 2 Ocak 2016; 11:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotb04 P kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı var ama ne , bu oyunda mümkün degil fps problemi.
  • Ben server açmayı düşünüyorum ama öneriniz nedir acaba? Hani wipelı mı iyidir wipesız mı? Kaç kişilik slotu olsun vs. gibi. Nitrado'dan alıcam başka bir site bilen var mı ayrıca.
  • Driver Signature Enforcement disabledan enable mi yapmıştım yoksa tam tersi mi hatırlayamıylrum ama böyle bir hata almıştım internetten buldum sonra çözümünü acaba onunla mı alakalı :/ şimdi diceksiniz daha pc ye ne yaptığını bilmiyon ama yapıyon bu konuda hak veriyorum lakin bi uyarı cıkardı karşıma diye düşünüyorum kötü bişi olsa idi, neyse sorun ondan kaynaklı olabilir mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.