Şimdi Ara

hurriyet.com.tr artık size özel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
85.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hurriyet.com.tr artık size özel!

     

    Türk internet kullanıcıları için haberin ve pek çok yeniliğin adresi olan hurriyet.com.tr, kullanıcılarının daha da özelleştirebildiği bir haber portalı haline geliyor. Hurriyet.com.tr''nin üyelerine sunduğu tartışma ve paylaşım odaklı sosyal platformu Benim Sayfam''da kullanıcılar artık kişisel bir ana sayfa yaratabilecek.

     

    Hürriyet İnternet Grubu çatısı altında faaliyet gösteren hurriyet.com.tr''nin yeni ''Ana Sayfam" özelliği sayesinde kullanıcılar kendilerinin oluşturabileceği bir ana sayfa aracılığı ile internetin dört bir yanından içerikleri RSS yoluyla sayfalarına ekleyebilecek, en sevdikleri kanalları, yazarları ve blogları hurriyet.com.tr''de bir arada takip edebilecekler. Hava durumu ve piyasa durumu gibi birçok widget sayesinde kullanıcılar, kendi sayfalarından istedikleri içeriğe erişerek sayfalarını zenginleştirebilecekler.

     

    Benim Sayfam platformu (http://benimsayfam.hurriyet.com.tr), hali hazırda üyelerin Hürriyet yazarlarıyla etkileşim kurabildiği, kullanıcı gruplarına ve haber arşivine ulaşabildiği ve ayrıca üyelerin yorum geçmişini ve etkinliklerle beraber çeşitli içerikleri de görebildiği özelliklere sahip.

     

    Hurriyet.com.tr''nin yenilikçi vizyonu doğrultusunda stratejik bir bakışla ortaya konacak ''Benim Sayfam" platformu ve ''Ana Sayfam" özelliği, kullanıcılardan ve konusunda uzman kişilerden gelen yorumlarla sürekli geliştirilerek, yaşayan, dinamik ve organik bir yapıda, kullanıcılara özel hizmet sunmaya devam edecek.

     

    Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Hürriyet.com.tr İş Geliştirme ve Portal Koordinatörü Erhan Acar şunları söylüyor: ''Türkiye''nin lider haber portalı hurriyet.com.tr okuyucunun vazgeçilmez yaşam alanı olma yolunda adım adım ilerliyor. Kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimlerle oluşturduğumuz yeni uygulama ile bir yeniliğe daha imza atıyoruz. Kullanıcılarımız artık kendi Hurriyet.com.tr sayfalarını tasarlayabilecekler. Hürriyet.com.tr''yi geliştirmeye ve her zaman daha iyisini sunmaya devam edeceğiz."

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.