Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
19
Favori
87.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstadı 3 senedir gören olmamış. 2019'a kadar her sene birkaç defa fuar veya aktivitelerde görülüyormuş 2019'dan sonra gören, duyan yok. Ciddi seviyede fiziksel sorunları da varmış üstadın özellikle bel ve sırtından. 2019'daki HxH fan buluşmasında fanlar en kötü senaryoda manganın kalanını roman olarak çıkartın bari diye istekte bulunmuş. Aslında hikayenin kalanını büyük oranda kafasında planlamış olduğu da söyleniyor ama manganın çizilmesini bekliyorlar o konu da hala belirsiz. 3 senedir muhtemelen hiç evinden dışarı çıkmamış olabilir umarım yakın bir gelecekte bir anda sürpriz olur da tüm bu süreçte Dark Continent arc'ını çizip bitirmiş olur. Ben şu an 4. kere izliyorum hayatımda hiç bir animeyi 4 kere izlememiştim gerçekten HxH evreni olağanüstü bir evren, inanılmaz derin ve sayısız metaforla dolu özellikle Chimera Ant arc'ı full metafor. İnsanlığın ders çıkarması gereken harika göndermelerle dolu.


    Bu arada şunu da bırakayım üstat kesinlikle kendisini seriye eklemiş

     Hunter x Hunter (2011)
     Hunter x Hunter (2011)




  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Sirt agrisi bahane oyun oynuyor paso

    insafsiz kac yil oldu bizi bekletiyor Hunter x Hunter (2011) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berserk gibi ortada kalacak bu seri de galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wéndigo kullanıcısına yanıt

    Ortada kalacağı çok belli de bazı arkadaşlar kabullenmek istemiyor :)

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Sadece manga yazarlarının değil genel olarak fantastik eser yazarlarının çoğunun başına geliyor çünkü serilerini düzgün planlamıyorlar. Düzgün planlanmamış seriler ya asla bitmiyor, ya saçma bitiyor ve çok boşluk kalıyor. Bir yerden sonra işin içinden çıkamayacağın zaman yazmayı bırakıyorsun ve yarım kalıyo mesela ben game of thrones çıkacağını düşünmüyorum yazarın çıkarmadan ölüp tolkienleşme gibi bir fantezisi var.


    HxH dönersek sen 150 bölüm 0 worldbuilding ile devam edip sonra çıkıp bana Dark Continent yediremezsin. Yorknew'dan mesela Oyun arcına bağlanış normalken, oyun arcından chimera bağlanış o kadar saçma bir kurgu ki filler arc girişi falan zannedersiniz.


    Ben HxH iyi bir anime, kötü bir fantastik eser olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 28 Nisan 2022; 2:45:37 >
  • wéndigo kullanıcısına yanıt

    Açıkçası hala umudum var. Neden var 1999 versiyonu bittiğinde Chimera ant arc'ı henüz yoktu yanılmıyorsam 2004'te çıkmaya başladı ve animeleşmesi 7 yıl sürdü. Togashi son volume'u 4 Ekim 2018'de çıkarmış. Dark Continent yolculuğuna mangada ilk giriş yapıldı. Açıkçası ben "tıkandı" diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Dark Continent'in bir benzeri Yu Yu Haksuho serisinde de var ki o anime de aslında gidişat olarak HxH ile çok yakın. Dark Continent'in alt yapısını zaten oluşturmuş oraya ilk giden kişiyi biliyoruz, bir rehber kitap olduğu biliniyor, Netero ve arkadaşlarının geçmiş macerası var. Beyond Netero eşliğinde yolculukta başlıyor vs.. Bence kafasında büyük oranda planlamıştır ki 2019'daki HxH fan buluşmasında da benzer şeyler söylemiş. Bu adam 2 sene mental tedavi gördü, uzun süre de hastanede yattı. Mental sorunları kulaktan duyma bir haber değil gerçek ve ciddi seviyede bir rahatsızlığı vardı keza bel sorunları da biliniyor. Evet devam etmesi düşük ihtimal ama hala bir şans var bence. 99/2011 serisi arasında da 12 yıl var. Ben 2023-2024'e kadar umudumu yitirmicem Hunter x Hunter (2011) 





  • Ben bu mangaka'nın öldüğünü sanıyordum. Aklımda bu şekilde kalmış. Yaşıyor olduğunu öğrenince şimdi çok sevindim. Kendini hazır hissettiğinde seriyi devam ettireceğine inanıyorum. Şimdiye kadar okuduğum, izlediğim en iyi işlerden birisi. Allah sonunu Berserk'in yaratıcısı gibi yapmasın.

  • bi umut bekliyoruz. bu süreçte 3 kere baştan sona izledim. hala bir kere daha izlemek için elim kaşınıyor.

  • Kral geri dönüyor. Murata onayladı, 4 bölümle geri dönecek.


     Hunter x Hunter (2011)
     Hunter x Hunter (2011)冨樫義博twitter
    “とりあえずあと4話。”
    https://twitter.com/Un4v5s8bgsVk9Xp/status/1528987173927522304


    @ekostros

  • 4 bolum kaldi demis sanirim


     Hunter x Hunter (2011)Manga Mogura REtwitter
    “"OPM" artist Murata Yusuke just confirmed that this is indeed the twitter account of "Hunter x Hunter" creator Yoshihiro Togashi. Togashi's tweet saying "for now 4 chapters left" is real”
    https://twitter.com/MangaMoguraRE/status/1529081744841920512?s=20&t=2HwwjlInlGxSOg9uRikQ8g

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüyorrrrrrr beeeee dönüyor elim ayağım titredi haberi görünce olum ben dedim burada dönecek diye umudumuzu yitirmeyelim dedim. İngilizce kaynaklarda haberi okudum 10 chapter geliyormuş 6 tanesi bitmiş 4 kalmış tamam bitti bu iş ya tekrar çizmeye başladığına göre bu seri tamamlanacak demektir

  • eskiden de 10 10 çıkarıp 1 2 sene ara veriyordu yine öyle yapacak gibi

  • Elric. kullanıcısına yanıt

    Şu Dark Continent'in taşını toprağını bir görelim de sonrasını şimdiden dert etmek istemiyorum  Hunter x Hunter (2011) 

  •  Hunter x Hunter (2011)Crunchyroll Collectionyoutube
    Artist: Masatoshi Ono Song: Departure! Watch Hunter X Hunter on Crunchyroll! https://got.cr/Watch-HXHOPED Crunchyroll Collection brings you the latest clips, OPs and more from your favorite anime! Don't have time for a full episode but want to catch up on the best scenes? We've got them! FREE 14-DAY CRUNCHYROLL TRIAL 🌟 https://got.cr/cc-14daysop #hunterxhunter #masatoshiono #departure
    https://www.youtube.com/watch?v=faqmNf_fZlE

    Efsaneyi hatırlayalım o zaman.  Hunter x Hunter (2011) 

  • Shueshia onaylamadan, hemen dönüyor havasına girmemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bleach + Bu anime uzun seneler sonrası alırım bir dal...

  • Çok iyi seri. Umarım sadece Kurapika'nın diğerlerine nen öğretmesini görmeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animesi devam ediyor sandım ama yine de güzel haber. Ayrıca adamın açtığı hesaba bu kadar kısa sürede yüksek oranda takipçi gelmesi de ne kadar merak edilen bir seri olduğunu gösteriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24 saatte 1 milyondan fazla takipçi geldi, dünya gündeminde 1 numarayı gördü çıldıranlar, ağlayanlar mı dersin. Millet dün gece paylaştığı ağaç çizimini seyrediyor 🤣 Togashi şu ilgiyi görüpte bırakmaz umarım bir daha.

    Bu arada daha önce yazmıştım Madhouse 4 yıldır Togashi’yi bekliyor ve animeye kaldığı yerden devam etmek istiyorlar ve baya istekliler. Hali hazırda kimera karınca sonrasına ait baya materyal var. Dark Contient yolculuğuna giriş, Hisoka vs Chrollo’nun epic ötesi savaşı vs... Bunlar hazır yeni gelecek 10 chapter ile bence 1-2 sezonluk bölüm çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Madhouse'da HxH devam ettirebilecek kalite yok. Şu anda olan Madhouse eski kalitesinin 10'da 1'i bile değil, son animelerinin kalitesine bakarak görebilirsiniz.


    Onun dışında Manga'yı yine bırakıp bırakmayacağı belli değil, yazara güven yok şimdi yeni anime çekmeye karar verirlerse ve yarıda bırakılırsa seri yine ortada kalır, Madhouse bu sefer tamamen batar.


    HxH mangası tamamen bitmeden yeni bir anime adaptasyonunu gelme ihtimali bile yok. İş perspektifinden bakarsanız çok riskli bu yazara güvenmek, ben güvenmezdim istediği kadar fanı, bekleyeni olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 25 Mayıs 2022; 19:47:53 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.