Şimdi Ara

Hukukun overrated olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuyu destekliyorum TAU hukuk dışında hukuk okuyan birinin yurtdışı hayalleri suya düşer. Okuncaksa TAU de okunmalı aksi takdirde asgari ücretin altında büroda milletin çay getir götürünü yapıyor olacaksınız CV nize şu kadar yıllık tecrübem var yazacaksınız diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ösymdekituvaletpompası -- 21 Ağustos 2020; 20:19:18 >
  • .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hukuk okuyup işsiz kalan ya da az maaşa çalışan, yuvarlanıp giden insanlar genelde senin gibi hukuk bölümünü istemeyip ya da geldi diye yazanlardan oluşuyor. Ama bu bölümü gerçekten isteyip bu mesleğe gönül veren insanlar, sevdiği için bu işi yapanlar iyi yerlere geliyor, başarıyı yakalıyor. Boşuna demiyorlar sevdiğin, istediğin mesleği yap diye. Bu bölüme severek giren ve bu bölüme gönül veren insanlar kendilerini geliştirebiliyor ve rakiplerinin önüne geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juncker

    Hukuk okuyup işsiz kalan ya da az maaşa çalışan, yuvarlanıp giden insanlar genelde senin gibi hukuk bölümünü istemeyip ya da geldi diye yazanlardan oluşuyor. Ama bu bölümü gerçekten isteyip bu mesleğe gönül veren insanlar, sevdiği için bu işi yapanlar iyi yerlere geliyor, başarıyı yakalıyor. Boşuna demiyorlar sevdiğin, istediğin mesleği yap diye. Bu bölüme severek giren ve bu bölüme gönül veren insanlar kendilerini geliştirebiliyor ve rakiplerinin önüne geçiyor.
    Bunun sadece hukukla alakası yok, her bölümde olan bir şey bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legal tender kullanıcısına yanıt
    Evet hocam her bölümde böyle ama konu hukuk olduğu için hukuk üzerine yoğunlaştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk EA'nın tıbbı konumuna gelmeli bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Juncker kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın hocam. Ben de senin gibi düşünüyorum hukuku çok istedim ve istemediğim bir bölümü okurken sınava hazırlandım. 13.6k yaptım kırıkla. Ben bu mesleği gerçekten çok istiyorum en gerekiyorsa yapıp iyi bir hukukçu olarak yer edinmek istiyorum. Umarım herkes hayallerine kavuşur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de hukuk yazdım tercihlerime ama yine de şunu biliyorum ki hukuk şu an burada yazılan iyi oy almış yorumlarda olduğu gibi değil. Çağlayan adliyesi -2. Kata gidebilen gitsin bir baksın görsün çoğu avukatın halini. Torpil gibi konular dışında aileden kalan/gelen müvekkil çevresi yoksa o öyle 27 28 yaşlarında ciddi paralara ulaşmak zor şeyler.

    Devam zorunluluğu olmayan ünilerde kendilerini geliştirmeden sadece bulunduğu konumun ekmeğini yemeye çalışanların yanında eğer ki anadiliniz gibi ingilizceniz varsa ve derslerinize de sadece geçmek için değil bu mesleği yapacağım diye çalıştıysanız yükselmek için 2-0 öndesiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melihsen2000 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.