Şimdi Ara

Huawei Watch Ultimate Türkiye fiyatı açıklandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Starava veya benzeri platformlarla uyum içerisinde olsa harika olacak.Garmin, Suunto, Polar gibi rakiplerinden daha uygun fiyatlı.

  • Huawei Watch gt3 Pro kullanıcısıyım. Iphone ile birlikte kullanıyorum. saati şık görünümü ve şarj süresi nedeni ile aldım. Daha önce AW5 ve 7 serilerini kullandım. donanım olarak her şeyinden memnunum, ancak huawei nin yazılım güncelleme politikası ve ios için çıkardığı huawei healt uygulaması maalesef çok kötü. apple ios kaynaklı kısıtlamalarda var, hepsi huawei in suçu değil onu da biliyoruz. Ancak güncellemeler çok geç çıkıyor ve uygulamanın eksiklikleri çok fazla.
    Watch Ultimate fiyatına gelince, bence bu fiyata saatte Wirelees bağlantıda olması gerekirdi die düşünüyorum. Çünkü evde odalar arasında geçiş bile yapsanız bluetooth kopuyor, en gelişmiş ürünü diye lanse edince biraz kullanıcı kandırmaca gibi oluyor. Dalış da yapmadığım için ben şahsen wireless desteği olan Huawei Watch 4 Pro yu bekliyorum.

  • Hayatında hiç bu saatlerden kullanmadığın o kadar bariz ki ama 28 in apple saate verilir senin kafana göre. O apple watch ın 28 bin ettiği yerde bu saat 38 bin de eder merak etme boş boş yazacağına al biraz kullan yorum yap ama siz böyle saçmalığı seversiniz şarjı 1 gün giden apple saatlere harcayın paranızı

  • An itibariyle gt2 pro kullanıyorum android cihazla işimi fazlasıyla görüyor,yazın sürekli sudayım balık avı,yüzme zaten duşta hiç çıkarmam şarj konusunda çok çok memnunum kaldı ki bu saatinde çok beğendim bütçe sorunu olmayanlar alabilir olman olacaklarını sanmıyorum.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt

    Saat gibi saat olduğu doğru ama akıllı değil. Bu cihazları kullanan 2 tip kullanıcı profili var. Spor ve sağlık ağırlıklı fitness tracker olarak kullananlar ve daha çok günlük kullanımda sesli mesaj, sesli asistan, NFC ile ödeme, Spotify, Maps vs. online ve offline uygulamalar için akıllı saat olarak kullananlar. Huaweinin saatleri 1. kesimin ihtiyaçlarını karşılayıp + saati aksesuar olarak da kullanan insanlara yönelik. Yoksa neredeyse hiçbir üst modelin Huawei Watch Fit 2 bilekliğinden bir farkı yok, tasarım ve fiyat etiketini değiştirip değiştirip satıyorlar. iPhone kullanıcıları için AW'nin korkunç pil ömrüne katlanamayacak insanların mecburen yöneldiği saat bu oluyor. Android-Wear OS tarafında ise alternatifler daha çok. 3-4 gün pil ömrüyle Samsung'un Watch 5 Pro'su akıllı saat arayanlar için en optimum çözüm şu an o tarafta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundakı ozellıkler gt2 pro var bende ondada var sadece nfc ve gps yok kandakı oksıjen tansıyon uyku spor stres bı ton ozellık mevcut boyle seylere para harcayacagınıza gelecegınıze yatırım yapın

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    Norveçte yaşıyorum.  

  • forumda bu saati kullananlar yokmu? Kimse nasıl iyi kötü diye bir yorum yazmamış.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.