Şimdi Ara

HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
23
Favori
57.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Ufak Bi düzeltme. Ultimate modeli gt serisi gibi düşünün. Yazılım olarak yani gt serisi ile aynı. Watch 4,watch 3 vdleri gibi sim kartlı, uygulama destekli vs değil.

    Benim anladığım kadarıyla akıllı saat dünyası 2ye ayrılmış (bence saçma ama para kazanmak için yapmışlar böyle, zamanla birleşecek)

    Hemen çoğu markada 2 çeşit saat var, akıllı özellikleri kısıtlı, şarjı uzun giden ne nispeten daha klasik saat formunda olanlar ile küçük telefon gibi olan modeller. Band olanları katmıyorum tabi. Onlar başka.

    Ben mesela ultimate tercih ettim veya olmasa da gt modellerinden birini alırdım. Çünkü ben saati aksesuar olarak görüyorum. Hatta çıktığından beri de akıllı saatlere saçmalık olarak baktım ama bi anlık gazla aldım çünkü çok hoşuma gitti görüntüsü ve bi de ufak da olsa akıllı özellikler, sağlık özellikleri vs olsun istedim.

    Tercih edecekler şuna karar vermeli. Ben bu saati ne için alıyorum? Küçük bir telefon kadar ayrıntılı, detaylı, yoğun, bol özellikli kullancaksam düz watch serileri almalıyım, şarjı kısa gitsin önemli değil. Telefon gibi kullanıcam zaten.

    Ya da ben saati aksesuar olarak kullanıcam. Güzel, şık, sportif, renkli vs vs görünsün üç beş sağlık özelliği olsun, telefon zaten sık kullanıyorum, saatle telefon gibi uğraşmayacağım arada sırada veya sporda vs işimi görsün, kolumda unutayım, şarjı uzun gitsin diyorsanız da gt modelleri. Ha yazının başında dediğim gibi bu bir pazarlama stratejisi. İlerde bu iki saat tarzı birleşecek. Telefon piyasası da böyleydi. Tekillik hakimdi, sonra çeşitlilik geldi. Saatler de dönüşecek.

    İmkan varsa iki modelden de alınır, günden güne, ortamdan ortama değişerek takarsın. O da ayrı ama ben mesela sim, mesaj yazma, dikte, uygulama çeşitliliği, wifi, gps gibi özellikler olmasını isterdim. Ama önceliğim görüntü, kasa vs oldu. Hatta öyle ki beğendiğim kadranlar da olmasına rağmen kendi mavi kadranını kullanıyorum. Aşırı hoşuma gitti o ilk görüntüsü. O yüzden aldım. Mesela keşke tansiyon ölçen kayış satsalar da alsam. Belki değil kesin yapacaklar ilerde gt veya düz modellere tansiyon ölçmeyi. Veya şeker ölçüm. Yapılmayacak şeyler değil ama işte segmentasyon.. Seviyorlar parayı firmalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TiSKE kullanıcısına yanıt

    İki çeşit ekran(kadranın) açık özelliği var birinci ekranın devamlı açık olguğu durum bu durum dakikalarla ayarlanıyor çünkü çok pil harcıyor ikincisi aktif bekleme modu(AOD) bunda seçtiğin kadranın ikinci yanı devamlı açık kalıyor koluna bakınca ana kadranı görürsün

    tabiki bu özelliklerin açık olması pil tüketimini arttırıyor

  • umut8194 kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum, GT Pro serileri iyi serilermiş ama yukarıda özetlemeye çalıştığım tespitler bizzat kullanıcıların yaptığı tavsiyelerden derlediklerim.

    Yani üst seri bir saat modeli almak istiyorsanız Watch Pro yada Ultimate modelini almayı düşünün ama uygulama , özellik v.s anlamında bir tık altı bana yeter dersenizde GT’nin Pro modellerine yönelin dendi.

    Dolayısıyla bu tavsiyelere istinaden GT serilerine hep mesafeliyim son dönemde.

    Ultimate söylendiği gibi gerçekten iyi ve kaliteli bir saat ama kasa yapısı sebebiyle her gün sürekli kullanabileceğim bir model değil gibi görünüyor.

    Dolayısıyla yine üst kalitede ama kasa yapısı anlamında daha günlük kullanıma uygun model olarakta Watch modellerine odaklandım gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ultimate yeni güncelleme


     HUAWEİ WATCH KULLANICILAR KULÜBÜ
  • Evet, huawei watch ultimate için güncelleme geldi yine ama adım sayardaki hata hala aynı. Bol bol sayıyor maşallah. 10 adımlık yeri 50 adım sayıyor. Arabada giderken sayıyor. Telefon verisini sayıyor. Eski saati sayıyor. Baya baya rezillik. En dandik saatlerin yaptığını yıllardır yapamıyormuş huawei, aldıktan sonra öğrendim. Yapacak bi şey yok artık. 5de1 10da1 olarak düşünüyorum artık adım sayılarını. Bu anlamda huawei saat alacak biri kesinlikle almamalı bu arada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut8194 kullanıcısına yanıt
    Bu adım sayardaki tutarsızlıklar sadece Huawei Ultimate bazında mı geçerli yoksa mesela tercih etmeyi düşündüğüm Huawei Watch 4 Pro için de aynı şeyler söylenebilir mi ?

    Çünkü Huawei’nin tüm modellerinde adımsayar sorunu olması ihtimali garip geliyor bana.Bu adamlar hiç mi test etmiyor saatlerin bu özelliğini ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Valla hocam İngilizce yaz arat Google dan, adım sayar hatası, fazla sayıyor va diye huawei watch diye arat, pek çok modelden bir sürü şikayet okursun. Mesela bugün 10 dk araba ile bir yere gidip geldim onun dışında full evde yattım birkaç defa yemek tuvalet vs dışında şuan 1889 adım. İmkansız.

    Ha dışarda 2 saat yürüyüşe çıksam evet doğru ölçüyor o ayrı. Zaten onu da doğru ölçsün bi zahmet. Ama yukarıda bahsettiğim şeyler kronik gibi. Veri birleştirme olayı. Telefon adım sayarı ile topluyor mu çarpıyor mu anlamadım. Arabada sayması bambaşka bi şey zaten. Şehirlerarası yolculuğa çıksak demek ki 50bin adım falan yazacak 🤣 yine de etkilemeyim belki bana özeldir ama çok forum vs de okudum o yüzden. Şu 4.0dan sonra çok gözüme batmaya başladı ama. Önceki sürümde bu kadar değildi gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben adım sayarda hıçte öyle bir tutarsızlık görmüyorum.ilk zamanlarda telofonla senkrasyonda zaman zaman gecikme oluyordu fakat son güncellemelerden sonra buda ortadan kalktı gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabeir -- 22 Nisan 2024; 22:17:39 >
  • Merhaba telefon yanımızda olmadan evde iken biz dışardayız mesela wifi e sim vb ile mesajlaşma ve çağrı vb nasıl yapılır tavsiye edeceğiniz model var mı acaba oğlum için almak istiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akuruk kullanıcısına yanıt

    Watch serileri e sim destekli. Mesela watch 4. Ama gt ile karıştırmayın. Karıştırıp alan bile gördüm. Gt serilerinde e sim yok. Ama kullanımla ilgili detay bilmiyorum watch 4te. Onun forumda ayrı bi konusu olması lazım kullanıcı kulübü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.