Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.703
Cevap
239
Favori
875.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottoman984

    kalp atış sensörü doğruluğu için videoya bakabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hd5iu3P1nVo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0q-QhP80VwpJTDOxARdY0T_d-kVI-53BRnI6JrvkubaJkMyXU-FYFH3U4
    Tam doğru ölçüyor...
  • selvettime S kullanıcısına yanıt
    Healt beta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ark3838 A kullanıcısına yanıt
    Teknosa internet sitesinden alabilirsin 1499 TL ye ben aldım 1 gün içinde elimdeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat giderek artıyor.bazı sitelerde 1700 1800 leri gormüs.inanın değmez bu fiyatlara almayın.ben 1400 tl vardım.fazla vermisım diye üzülüyorum.1000 ila 1200 bandında olması uygunmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 4 Ocak 2020; 23:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    tl nin değeri malesef çok düşük ve daha da düşüyor. bana göre en baba saat bile 1000 lira etmez ama işte birşey alacağımız zaman 6 veya 7 ile çarpıp alıyoruz.

    2 sene evvel lacie 8 tb almıştım 900 liraya. garantisinin bitmesine 1 hafta vardı ilana verdim 1000 liradan çünkü sıfırı 2000 lira olmuş. belki satılır dedim ki 3 gün sürmedi. anında satıldı. yani sıfır alıp kullandığım birşeyi garantisi bitince daha pahalıya satabiliyorum.

    Huawei watch ilk versiyonunda da aynı şeyi yaşadım. 900 e aldım sıfırını 1 sene kullandım 1000 liradan sattım.

    diyeceğim o ki bu saatin 2000+ olacağını da görebiliriz. ama eder ama etmez. acı gerçek bu. bekledikçe sadece heveslerimizi erteliyoruz.

    keşke 2000 birim maaş a göre 150-200 birime alabilsek saati.. ama teknoloji bu ülkeye lüks..
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Ben fiyatı yazarken fiyat performans olarak söylemistim.Yani bizim ulke sartlarında 1000 tl eder demek istemistim.Uzun pil ömrü ve güzel dizaynı dışında bende derin hayal kırıklığı yaşattı.
    Maallesef şık bir bileklik ötesinde bir cihaz değilmiş.
    Beta health ile zar zor ,can hıraş her watchface değistirdikten sonra sevgili huawei firması yetkililerine en candan dileklerimi uzun uzun iletiyorumKulakları çok çınliyorsa sebebi benimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 4 Ocak 2020; 23:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremalp kullanıcısına yanıt


    bazı çinliler bile beceremiyor face değiştirmeyi. düşünün artık neler çektiriyor. bu olay kolaylaşmazsa ve huaewei kulağının üstüne yatarsa artık sonraki saatlerde wear alacağım kesinlikle.

    moto 360 gen 2 tarzı birşey çıkıp min. 3-4 gün şarj ömrü sunarsa onu da alacağım. wear os dışında birşey almam artık sanırım.

    şu anki wearların sahip olduğu saatlerin tasarımını beğenmiyorum malesef.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Evet wearlarda da bu sıkıntı var.ticwatch kullandım wear tatmin etmedi.fosiller ve dizeller acayip pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeteTatli M kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    numarayı 05325555555+ olarak kaydedin ben denedim oldu.

    1- adres defterinden numaranın sonuna + işareti ekleyin.
    2- huawei sağlık uygulamasında sık kullanılan kişilerden kullanıcıyı silin.
    3- uygulamayı kapatıp açın ki liste tazelensin.
    4- sonra 05325555555+ olarak yazın yani + işareti sonuna ekleyin.

    sorunsuz çalışıyor. neden? bilmiyorum. ama çalışıyor onu biliyorum.

    CK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junglemannn -- 5 Ocak 2020; 15:56:58 >
  • Arkadaşlar android telefonum var stres verileri düşmemeye başladı. Beta vardı silip orijinal sürümü yükledim. Yine olmadı çözümü var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence daha önce samsung gear s3 frontier vardı elimi yıkarken su aldı ve değişim yapmadılar 20 gün oldu gt 2 alalı elimi yıkarken bile çıkarıyorum içinizde havuza giren yada onunla duş alan var mı diye merak ettim
  • erdemek kullanıcısına yanıt
    Ben yağmurda ve yıkarken takıyorum. Hatta duşa da girdim. Sorun olmadı ama olursa garantiden değişir mi bilmiyorum. Normalde değişmesi gerekiyor ama samsung bu konuda çöp. Huawei nasil bunu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemek kullanıcısına yanıt
    Valla ben duşa girdim hiç sıkıntı olmadı. Eğer olursa da huawein sıkıntı çıkaracağını sanmam. Servis konusunda gerçekten efsaneler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone ve apple watch kullanan biri olarak gelen whatsapp bildirimlerine saatten cevap verme işini çok kullanıyordum yakın zamanda xiaomi telefona geçiş yapıcam saat olarakta huawei watch gt2 almayı düşünüyorum fakat apple watch gibi saate resim atmak ve whatsapp mesajlar gibi şeylere cevap yazabilmek varmı ?
  • keremalp kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzdan anladığım kadar ile bu konuda bilgili olduğunuz net bir şekilde ortada. Ben ilk kez bir akıllı saat aldım ve kullanıyorum, mesajlara cevap verememek ve herhangi bir uygulama yükleyememek can sıkıcı.
    Ayrıca youtube da beta health ile watchface yüklemelerini gördüm ama ben ne yazık ki bunları kendi saatime uygulayamadım.
    Siz yapabildiğinize göre ben ve diğer bilmeyenlere anlatabilmek adına konuyu ve bu yükleme işlemini nasıl yapabileceğimizi anlatırsanız sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mozkan75 -- 6 Ocak 2020; 2:7:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    Eğer bunları yapmak istiyorsanız size tavsiyem Samsung Galaxy Watch 46 mm veya Wear OS kullanan bir cihaz almanızdır. Watch GT2 ile bunları yapmak mümkün değil ve güncelleme ile filan gelecek bir özellikte değil.
  • bwnde teknosadan 1499 tlye alarak aranıza katıldım.
    1.Öncelikle saate pahalı diyen armadaşlar evet haklısınız ama dizel fosil gibi saatlerin 1500 tl den başladıgını varsayarsak bence iyi
    2.kalitesi çok iyi kordonu yumuşacık çok begendim su geçirmezlik 5 atm demişler 5 atm lik bir saatin duşta yüzerken su geçirmesi imkansız gibi bişidir ama olurmu olur.
    3.bazı arkadaşlar bazı özelliklerinden dert yanmışlar mesela cvp yazamıyoruz toutube yükleyemiyoruz felan açıkcası galaxy active 2 yide inceledim youtube felan giriyo bieçok şwy yapılabiliyor ama insanoğlu işte doyumsuz daha düne kadar telefondan arasın yeter internete bile giremiyoduk şimdi kolumuzdaki saatten youtube giremiyoruz diyoruz.
    4.evet saat çok galaxy fibi akıcı değil yağ gibi akmıyo ama öylede bir kasması donması yok bence arayüzden dolayı olduğunu düşünüyorum animasyonlar o şekilde olabilir.
    5.genel olarak ben hergün koşan biri olarak benim günlük koşularımı yüreme mesafemi stresimi ölçsün yeter ekstra olarakta şarj dışında kolumdan çıkarmıycagım bi saat olsun dedim aldım en büyük wtkende 10 gün gitmesi şarjının haftada bi kere şarja takmak benim için yetliydi ama 10 gün gidiyor rahat. her akşam şarja taktıktan sonra anlamı yok bence 2 3 gün de bir şarja takılması bile tartışılır bana göre dedimya en az haftada bi kere şarj olması gerektiğini düşünüyorum böyle bir aletin o yüzden aldım.
    6. sonuca gelirsek benim için öncelik şarj telefon çağrılarına cevap verme arama yapabilme ve bildirimleri görme işimi görüyor. eksik gördüğüm tek yanı madem mikrofon var sesli cevap verme olayı olabilirdi gelen mesajlara ve mesajlara taslak olarak hazır cvp şeçenekleri olabilirdi şu an müsait değilim, birazdan arıycam gibi bence tek eksiği bunlar he benim için sıkıntımı değil ben kimden ne msj geldiğini göreyim aciliyet durumuna göre zaten teli elime alırım.
    arayüz ekleme olayıda zamanla açılıcaktır büyük ihtimal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 6 Ocak 2020; 9:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. cevap verme olayını bende çok isterdim ama bu mümkün değil gibi duruyor. çünkü asistanla etkileşimi yok. google nin bu özelliği açıkçası kusursuz. huawei asistan tarzı birşey bekleyip bunların sosyal medya ile entegre olmasını bekleyeceğiz sanırım.
  • Şimdi farkettim yaklaşık son 9-10 saattir stres seviyem 55-60 arası ölçmüş bu kadar stres olacak bir şey yaşamadım sanırım stres yazılımı uçtu gibi.
  • dota kullanıcısına yanıt
    kalp atış hızını da bir kontrol et bence . Düzensizlik var mı, Yanlış olmasın ama stres seviyesini kalp atış hızına bakarak belirliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.