Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
18
Favori
52.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Klinux kullanıcısına yanıt
    Evet hocam emui 12 de bildirimler konum vs hms ye geciyor. Ama ben bir gsf patchi ile konum disinda herseyi normaledondurmustim. Sadece google konum dogrulama calismiyordu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cakmakilkay kullanıcısına yanıt

    12 değil bence 11 de geçiyor çünkü downgrade yaptıktan sonra 11 e yükseltir yükseltmez bildirimler gelmemeye başladı. GSF nedir

  • Klinux kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz hocam 11de de gitmis oluyor. Gsf dediğim google services framework yani turkce kullaniyorsaniz telefonu google hizmetler cercevesi diye uygulamalarda bulabilirsiniz. Tum google uygulamalarinin temelde kullandigi bir uygulama.

    Bahsettigim bildirim sorununun cozumu asagidaki videoda var ama unutmayin google konum dogrulugu calismayacaktirz whatsapptan konum paylasamaz ve bankacilik uygulamalarinin kartsiz QR islemlerini kullanamazsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=h4k-Tki8-Gc&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cakmakilkay kullanıcısına yanıt

    bu işlemden önce telefonda GMS yüklü olup olmaması farkeder mi mesela şuan emui 10 dayım GMS yüklemeden bu işlemi yapabilir miyim yada emui 12 güncellesem sonra yapsam farkeder mi

  • Klinux kullanıcısına yanıt
    Attigim linki kastediyorsaniz hocam onu emui 12 ye guncelledikten sonra yapacaksiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt

    10 bine bırakmayı düşünüyorum hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alastor06 A kullanıcısına yanıt
    Cihaz duruyor mu P40 pro almayı düşünüyorum çizik durumu nedir üstat ekranda vs pil sağlığı nasıl

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz konu dışı olacak ama 10 bin TL'ye temiz, yurt içi (10/9), sorunsuz P40 Pro alınacaktır. Satmak isteyen özelden yazsın. İyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 28 Nisan 2023; 2:2:57 >
  • şarjımın daha uzun gitmesi için ekstra olarak ne yapabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışında iş telefonu olarak kullandığım P40 Pro Plus telefonumu satıyorum orjinal adaptör ve kablosu ile. Çarşamba gününe kadar Türkiyedeyim, satın almak isteyen iletişime geçebilir.

  • Severek kullandigim Huawei P40 Pro'yu artik emekli ederek, Huwei menülerine alismis olmam ve de artik resmi Google servislerini de istiyor olmam sebebiyle Honor Magic 5 Pro'ya gectim. Kamerasi efsane, menüler ve ayarlar Huawei ile tamamen ayni, hersey simdilik mükemmel.


    Huawei'de yedek telefon olarak emeklilik günlerine basladi. :)

  • coppermine kullanıcısına yanıt

    Kayıt sorunu olmasa bende düşünüyordum bu cihazı açıkcası.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Ben Almanyadayim, operatörün 2 yilda bir kontrat yenileme döneminde bu sene bu cihazi sectim. 2 sene önce de Hiawei P40 Pro'yu secmistim. Onu Türkiye'Ye gelis gidislerde kullanirim diye kayitda ettirdim hatta. Ama Honor'u kayit ettirmeyi düsünmüyorum. Huawei ile gelir giderim tatillerde.

  • The dark side of the Wall kullanıcısına yanıt

    Kayıt problem  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt

    Bizde operatörler cihaz verecek düşüncesi bile imkansız   Eğer aşırı derecede fotoğraf çekmiyorsan fark yaratmaz fazla bencede gerek yok bunun için kayıt yaptırmaya P40 Pro her konuda yeterli.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Aslinda operatör bedavaya vermiyor, normal fiyatindan bir miktar daha ucuza ve 24 taksitle aliniyormus gibi oluyor. Mesela bu Honor Magic 5 Pro icin benim cebimden tarifeme ek olarak 800 Euro civari cikacak 24 ayda, Telefon suan 1199 Euro ama. O acidan mantikli.


    Fotograf noktasinda da Huawei P40 Pro da cok iyi, gecen yaz Huawei'nin kendi su alti kabini almistim ve ufak dalislarda kullanmistim. Bence cok kaliteli bir kameraya sahip. Google problemleri olmasa degistirmeyi de düsünmezdim. Asagiya o mesajlarin linklerini de koyuyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153949393


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154083340




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 19 Mayıs 2023; 14:38:56 >




  • Keşke böyle telefon modelleri bizede gelse resmi olarak fiyatı filan geçtim hiçbiri gelmiyor neredeyse...



    Telefon almak istiyorum kamerasından dolayı P60 Pro bakayım diyorum ama o kadar para verip bildirim sorunu yaşamak sıkıntı işte, Yoksa google çok sorun değil, Sadece bildirimler düzgün bir şekilde gelseydi en azından iyi olurdu.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Bildirim noktasinda hicbir sikinti yasamadim. Bildirimden kastiniz, emailler, whatsapp mesajlari, whatsapp aramalari filansa hicbir dert yok.

    Benim Honor'a, yada amiyane tabirle "Google'li Huawei" ye gecme sebebim, Google Servislerini kullanan 3. parti appler. Mesela bulundugum sehirde uber tarzi bir seyahat appi, ödeme ve harita ekranlarinda google servislerini sart kostugu icin calismiyor. Aylik toplu tasima abonman kartimi ve temassiz ödemeler icin kredi kartimi google cüzdanima ekleyebilsem de Huawei cüzdanima yükleyemiyor olmam, Netflix'in filan HD calismamasi gibi ufak ama bazen dert olabilecek sorunlardan artik siyrilmayi istiyor olmam. Bunlar cözülebilmis olsaydi bence P40 Pro gayet mükemmel bir telefon.

  • coppermine kullanıcısına yanıt

    P40 Pro kullanırken özellikle instagram'da vardı hocam bu sorun, Mesela mesajlar bazen düzgün geliyordu ama çoğu zaman uygulamaya girince hatta keşfet kısmında gezerken bazen ise mesajlar bölümüne girip yenileyince filan geliyordu, Whatsapp konusunda herhangi bir sıkıntı bende yaşamadım hiç, Sadece yedekleme konusunda sıkıntı yaşanıyordu, Bunuda eğer eski Huawei telefon var ise ondan aktarım yapılabiliyor huawei hesabı ile bildiğim kadarıyla.

  • Merhaba arkadaşlar, huawei mate 10 pro kullanıcısıyım, değişim vakti geldi artık.Bu ay yurtdışına çıkacağım huawei p60 pro mu alsam iphone 14 pro max mi karar veremedim. P60 pro ile ilgili izlediğim videolar da bildirim sorunu yok diyorlar ayrıca google içinde gbox mu ne varmış sıkıntısız şekilde herşey yapılıyor diyorlar. Bu işlerden anlayan birinden tavsiye rica edeceğim. Iphone 14 pro max arkadaş da var kurcaladım baya fakat öyle övülecek birşey göremedim bilmiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.