Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.471
Cevap
105
Favori
653.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 299 TL lik kampanyadan yararlanarak P30 un pilini yenilemek istedim.

    İstanbul fabrika onarm merkezine gönderdim. Perşembe ellerine geçti, cuma sisteme giriş yaptılar. Bugün de hala arıza tespit sırasında yazıyor. Birkaç kez fixsmarta yazdım ama yoğunluk var diyolar.

    Ayrıca bu huawei istanbul onarım merkezi kapanıyormuş, yani fixsmart huawei anlaşması bitmiş sanırım bugün itibariyle de huawei cihaz kabulu yapmıyormuş ilgili yer.

    Huawei'yi huawei yapan satış sonrası destek kısmıydı bence.

    p30 cihazı kullanabildiğim kadar kullanacağım sorunsuz gelirse, ancak bundan sonraki süreçte huawei tercih eder miyim bilmiyorum, satış sonrası hizmetlerinin kalitesi bende bu markayı tercih etmeme sebep olmuştu.

    Gerçi ömrümde ilk defa bu kadar uzun aynı telefonu kullandım, 4 yıl oldu. Bana vaad ettiği bu kalite yeni modellerinde de mevcut olursa p60 pro ya da p30 ne kadar idare ederse, iş görmez hale geldiğinde p serisinin en son çıkanını alabilirim :)





  • onuer kullanıcısına yanıt
    Vallahi üstat şu yeni serilerinde google servisleri olsa kendimi geçtim ailemde kimseye Huaweiden başka cihaz aldırmayacağım. P30 pro ile bozulana kadar devam edeceğim. Bir çok dönemin amiral gemisini kullanmışlığım oldu fakat ilk kez neredeyse her konuda bu kadar komplike bir cihaz kullanıyorum. Bu cihazın başına bir şey gelirse de ne yapacağım hiç bilmiyorum.
  • onuer kullanıcısına yanıt

    Artık o kadar talep yok huawei ye mecbur kvk ya filan bırakırlar tamamen

  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt

    google servisleri aşılamayacak bir sorun değil gibi sanırım. bu google hizmetleri bir paket olarak yüklenip sanki google servislerinin tamamı kullanılabiliyor diye okumuştum. Bu durumda tek handikap hazır gelmemesi. Tabi bu yazdığım gibiyse pratikte de bence vazgeçirtecek bir detay değil.

  • onuer kullanıcısına yanıt
    Abime p40 alıp denemiştik hocam gerçekten çok sıkıntılı tam verim alınamıyor alınamadığı içinde insanı soğutuyor. Hollanda'da yaşıyorum örneğin buradaki bankacılık uygulamalarının kurulumu mümkün olmuyor. Iphone cihazlarına oldum olası içim ısınmıyor. Samsung Ultra serileri güzel lakin s7 edge döneminden beri ön yargılıyım ve tablet gibi telefon. Xiaomi 9t Pro çıktığında almıştım 1 sene götürmedi. Gerçekten bilmiyorum bu bozulursa ne yapacağımı. Muhtemelen içime sinen ikinci el temiz bulursam aynı şekilde devam edeceğim
  • Arkadaşlar merhaba,
    P30 pro(8/128) telefonumu aldığımdan beri güncellemedim. Hala Android 9 kullanıyorum. Acaba güncellesem kamera bozulur mu performansı düşer mi vs diye aklımda soru var. Artık pil performansı da düştü. 3 sene önce almıştım telefonu.

    Eşimin Samsung s9 plusı güncelledikten sonra kötü fotoğraf çekmeye başlamıştı. Her ne kadar güvenlik vs önemli olsa da güncellemeye karşıydım kendi telefonumda. Çalışan aleti bozmamak adına.

    Android 9 dan beri kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Bu arada ekranım da kırıldı. 250 euro istiyorlar değişim için. Daha uyguna orjinal ekran almanın yolu var mıdır acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allroad -- 4 Haziran 2023; 12:35:25 >
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    Kamera guncelleyince çok bozuyormus hiç elleme
  • Teşekkürler cevap için..


    Acaba bizzat tecrübe eden birileri de yazabilir mi?

  • Hepimiz güncelledik tecrübe ettik bozdu kamerayı. Geçmiş yılların yorumlarından bak dostum her gunxelleme geriye götürdü genelde
  • Kamera ile ilgili değil ancak Android için mümkün oldukça son sürüm güncellenmesini düşünüyorum, zira güvenlik güncellemeleri ve sistemsel açıklar telefonda "backdoor" bırakabilir, şu anda p30 kullanıcıları olarak bizler de bile hala android 10 var ki maalesef yazılım olarak ambargo vs yüzünden geride kaldık, yoksa telefon kesinlikle android 12 ve üstünü kaldıracak donanımda.

  • Arkadaşlar merhaba

    Huawei p30 lite almak istiyorum ama piyasada bulamıyorum. Yenilenmiş olarak var fakat güvenemediğim için almak istemiyorum.

    Huawei p30 lite - orjinal ve 2 yıllık garantili olarak nereden alabilirim?

    Bilgisi olan arkadaşlar buradan veya mail adresimden yazabilirler.

    İlgilenirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    Mail adresim: merveb2002@hotmail.com
  • P30 pro için Ekranın çoğunu kapatan ultra şeffaf kenar eğimlerinide kapatan ekran koruyucu film kullanıp memnun olanlardan tavsiye veya link rica ediyorum
  • HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü
    28 Kasım 2020
    -----------
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü
    26 şubat 2021
    -----------
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü
    2 haziran 2023
    ---------------------------
    Huawei yeni yazılımlar ile p30 zoom kamerasını bozdu.Yukarıdaki ay resimlerinde görüldüğü gibi en son ne durumda belli.Burda şunu söylemek isterim bu zamana kadar ısınmayan iki tane telefon gördüm birincisi çıktığı yılda almıştım samsung note 3 neo sonra samsung bu telefonu Android 4 bıraktı Android 5 yabancı ülkelere verdi onların romunu yüklediğim de telefon ısınmaya başlamıştı demek ki yazılım bu konuda önemliymiş,p30 da yazılım ile zoom kamera kötüleşse bile hala ısınma yapmıyor hem ekran hem kasa bu zaman da böyle ısınmayan telefon zor bulunur ve ha la seri çalışıyor ve uygulamaları seri açıyor ve google son seri ve bu incelikte tek elle kullanıma uygun,Samsung S23 telefonu bile bence bu telefondan daha iyi değil ram versiyonu, wifi versiyonu ve sadece işlemcisi iyi o da ısınma yapıyordur S23 konusunda telefonun ısınma yaptığını yazanlar vardı,p30 da şu zoom kamerasını huawei bozmasaydı S23 bile 30x zoom da bu telefondan daha iyi fotoğraf çekemezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 25 Haziran 2023; 17:39:3 >




  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Sanki son fotoda AI kapalı olduğu için ay olduğunu algılayamamış ve Google dan oraya ay fotoğrafını ekleyememiş gibi. Ben de düz p30 kullanıyorum bu arada 😄
  • onur5545 kullanıcısına yanıt

    İlk iki fotoğrafı çekerken 30x zoom yapınca ekran daki netlikte öyleydi ama bu 12 sürümünde 30x zoom yapınca ekrandaki netlik aynı değil.

  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Bende dslr makine olduğu için pek ihtiyacım olmuyor ama akşam hava açık olursa bi deneyeceğim hocam, unutmazsam ✌🏻
  • onur5545 kullanıcısına yanıt

    Dediğin gibi AL kapalı olduğundan ay fotoğrafı öyle çıkıyormuş bu akşam Samsun da ay net görünüyor p30 ile hem al açık hem al kapalı fotoğraf çektim.Demek ki bundan sonra p30 da 30x zoom da AL açık olarak fotoğraf çekmek gerekiyor

    AL açık

    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

    AL kapalı

    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü




  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ben de samsundayım bu arada ☺️
  • Huawei P30 ve Samsung S20 fe nin biraz önce çektiğim 30x zoom ay fotoğraf karşılaştırması.

    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

    ---------------

    S20 fe 8/256 Android 11

    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü




  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.