Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.454
Cevap
64
Favori
484.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cümleten s.a elimde p10 plus var yurtiçi bataryası çabuk bitiyor pil degişimi yapılırsa eski haline dönermi internette 60tlye pil satanlarda alınabilirmi 200tlye degişim yapıyorlar a kalite deniyor uyguna yaptırabilecegim biryer varmı şimdiden teşekkür ederim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thorin93

    Arkadaşlar merhaba. Huawei P10 plus kullanmaktayım. Telefonum android 8 sürümünde kaldı. Android 9a nasıl yükseltebilirim? Hicare (Destek), sistem güncelleme yollarını denedim işe yaramadı. Bir tane Firmware Finder üzerinden Android 9 güncelleme dosyası indirdim. Onu nasıl kurabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

    Paralel ithalat cihazların çoğunda Android 8.0 çakılı kalıyor. Maalesef ne yaptımsa ben de 9.01 yazılımını yükleyemedim. Bir de dload yöntemi ile yükleyin diyen hıyarlar var. Ne Mate9 Pro ne de P10 Plus cihazda çalışmayan bir yöntem. Geçmişte kalmış eski modellerde söz konusu ama onlar da çöpten farksız.


    Yeni cihaz alırken doğrudan garantili olmasına özen göstermek lazım, garantisi şahsen benim diyenden uzak durun :)





  • LiVeVaLuE kullanıcısına yanıt

    Bu şekilde gittiği yere kadar gideceğiz o zaman. :) Dload yöntemini denedim dediğiniz gibi olmadı. Huawei G7 cihazımda işe yarıyordu dload yöntemi. Cevabınız için teşekkür ederim. İyi günler. :)

  • Sürpriz şekilde sonuç aldığım versiyon yükseltme işlemi için yazıyorum.Uzun uğraş sonucunda Android 9 versiyon updaytini yapabildim.Aslında Android 10 için uğraşacaktım lakin gördüğüm kadarıyla epey parçalanmış bir versiyon her yerde dolanıyor ve ve sürümler bi gani fazla.Telefonun kendine has olan versiyonu 9 olsada paylaşmayan pazarlamacı veya teknik servis artık kimlerse bence utanmalıdır....Neyse ben uzun süre kullandığım Xpreia ion sonrasında xperia z1 den direkt Huawei p10 plus 128gb versiyona geçiş yaptım.Tel ikinci el..8.0 yüklenmiş ve burada okudum cümle ile çakılı tipte denilen versiyon.bunuda şöyle anladım sim kart takılı olmadığı halde yazılımın içinde vadofon yazıyordu.ilk sayfadaki her yükleme örneklerini araştırdım denedim yükseltme almadı,olmadı.Sürpriz şeklde ilk sayfada edindiğim dosyanın kodu nedeniyle dload olmayacağı yazıyordu ve açıkcası ilk denemelerimi bu versiyonla yapmaktan vazgeçip diğerlerine yönelmiştim ve sürpriz oldu..Son çareolarak En sonunda dload seçenegini denedim.Lakin bir seferde bitsin isteğimle app dosyasını hem sdkarta hem telefonun kendi hazısana dload kalsörü açarak ve kalasör açmadan direkt içine ayrı ayrı kopyaladım.Telefonu kapatıp ses açma ve kısma düğmesi ile power düğmesine aynı anda basarak update başlatılıyoru görünce derin bir rahatlama ile çok şükür oldu dedim...Lakin dosyayı hangi şekilde algıladı bunu bilmem artık zor.dahada uğraşacağımı sanmam....Tesadüfi şekilde sonuç alarak uğraşımı kısmı şekilde aktardım ve şu an Android 9 versiyonla telofunu eski telefonla klonladım ve kullanmaya başladım...Şunuda aktarayım teldeki hiç bir bilğiniz ayarınız bozulmuyor.Sadece yükseltme yapıyor hepsi bu.Kökten bir format attığınızda taban root dosyaları aynen gelecektir...Şu an tek hoşuma gitmeyen Kırmızı huawei logosu yerine sade bir yazı aılışta geliyor olması.


    Bu telefonla henüz ciddi deneyimim yok.Normal kullanıcıyım..Sayfalarca sorulan pil dzeyi,açık kalma süresi anlatımlarınada anlam veremesemde teldeki versiyon değimi içinde yorumum maalesef olmayacak.İşlemi yaparken her şekilde dikkatli olmanız faydanızadır.


    Linkteki adresteki versiyonu indirdim.bu dosyanın uzantılı rar dosya adı.Googla yazınca aynen ilk satırdan alttaki indirme linkini görürsünüz.



    Huawei+P10+Plus+VKY-L09+hw+eu+HLRCF+Vicky-L09B+9.1.0.252(C432E4R1P9T8)+Firmware+9.0.0+r3+EMUI9.1.0+05014KSK_By(DzTechPhone.Com)



    https://androidfilehost.com/?fid=10763459528675566901


    Lakin root açık olması veya kapalı olması bu işlemi etkliyormu emin değilim.Ben root içinde uğraştığım için net bir ifadem olmayacak.


    Uğraşmak isteyenlere kolay gelsin ve iyi kafa yormalar diliyorum.


    Uzun oldu kusura bakmayınız.Okuduysanız Teşekkür ederim.Ne soracaksanız cevapların hepsi yazdıklarımın içinde olacaktır.::)

    Yöntem eleştirlerine farklı kelimeleri eklemeden yapılmasını rica ederim.Olmayacak denilen işlem bir şekilde oluyor olduğu netleşmiştir derim.


    Ek bilği olarak faydası olacaktır illaki belki ilk sayfadada söylenmiş olabilir.P10 plus modeli bu telefonda 3 farklı şekilde ses açma kısma ve power tuşu ile işlem yapılabiliyor.


    1..Power düğmesi ve ses açmaya aynı anda basınca reset ve format yapılabiliyor.Başka bi işlemi yok.

    2..Power ses açma basıp sonra usb kablosu pc ye bağlı şekilde takılınca wriles baglantısı yaparak ve belki şarj edilirkende yapabilir emin değilim update veya yazılım yükleme yapılıabiliyor.Başka menü varmı hatırlamıyorum incelemedim.

    3..Power düğmesi ve ses açma kısma düğmelerine aynı anda basarak dload veya başka şekilde sadece dosya okuması yaparak update işlemi yapılabiliyor...


    Emin değilim lakin sanırım birde direkt taban yazılım root işlemleride ayrıyeten çok daha profesyonel şekilde yapılabiliyor gibi sanki.


    Son olarak bir özellikte ve gizli özellikler açmak için versiyon 8 de 4 den fazla hızlı şekilde telefon özellikleri menüsünde görülen derleme numarası yazan kısma tıklanınca geliştirme seçenekleri aktif oluyor.


    Belirtmeyi unuttum ne komiktir ki aynı gün içinde 9.1 güncellemesi geldi.Resim kendi yüklediğim versiyona aittir.


    ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamircioktayy -- 27 Şubat 2021; 12:2:5 >




  • Arkadaşlar mrb, dün akşamdan bu yana telefonla ilgili bir sorun yaşıyorum, birkaç uygulamada yapıyor bunu, örneğin ntv uygulamasına giriyorum daha açılmadan kitlenmiş gibi yapıp uygulamadan atıyor, e postada da aynı şekilde, açıyor 1 2 saniye sonra kitleyip dışarı atıyor, bundle uygulamasında yapmıyordu mesela şimdi onda da yapmaya başladı. Optimizer uygulamasından Optimizer ettim, kapattım açtım, açarken ses ve power tuşuna basıp cache temizleme yaptım ama işe yaramadı, böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmak lazım? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi tecrübesi olan yok mu bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan10tr

    Arkadaşlar mrb, dün akşamdan bu yana telefonla ilgili bir sorun yaşıyorum, birkaç uygulamada yapıyor bunu, örneğin ntv uygulamasına giriyorum daha açılmadan kitlenmiş gibi yapıp uygulamadan atıyor, e postada da aynı şekilde, açıyor 1 2 saniye sonra kitleyip dışarı atıyor, bundle uygulamasında yapmıyordu mesela şimdi onda da yapmaya başladı. Optimizer uygulamasından Optimizer ettim, kapattım açtım, açarken ses ve power tuşuna basıp cache temizleme yaptım ama işe yaramadı, böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmak lazım? Teşekkürler

    Android system webview uygulamasını play Store üzerinden güncelleyin. Güncelleme yoksa uygulamayı kaldırıp öyle deneyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt

    Hocam o dediğinizi bulamadım ama Google güncellemesi görünüyordu onu yaptım tesadüf mü bilmiyorum sonrasında düzeldi teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar P10 plus kullanıyorum da telefondan genel olarak çok memnunum sadece tek sıkıntım video çekerken devamlı odaklama sorunu yaşıyorum.Sabit bir yerin videosunu çekerken nispeten az oluyor ama telefonu sağa sola gezdirince kayıt esnasında devamlı focus odaklama sıkıntısı oluyor hep git geller oluyor.Acaba benim telefonmu böyle yoksa bütün p10 pluslarda mı bu sorun var.Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

  • Kamera son dönemlerde çok bulanık çekmeke başladı ve odaklama sorunu yaşıyorum. Bunun sebebini bilen varmı.

  • Temiz 2. El P10 Plus 6/128 TR Cihazı varsa alabilirim arkadaşlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P10 cihaz soğuk havalarda kapanıyor. Var mı bu sorunu yaşayan?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anakart arızası nedeniyle vedalaştık. Üzücü oldu. Şahane konfigrasyonlu güzel bir telefondu.

  • eRecovery kısmına giriyor, download latest version and recovery seçince failed diyor. Başka bir şey yapılmıyor değil mi... Çözümü yok mudur? Telefoncu çok para istemiş, herhalde dediğiniz gibi anakartta bi parça gitti eMMC olabilir. İnternette baya bakındım, aynı sıkıntı çoğu kişide var yabancı forumlarda da. Kronik...

  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.