Şimdi Ara

Huawei MatePad Pro Ana Konu ve Kullanıcılar Klübü (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
15
Favori
28.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Bence fiyat performans ürünü. Ben söyle yaptım microsoft one not kullanıyorum çok iyi. Pdf VS yazma programını da Samsung telimden aktardım. Cihazda sn içinde yüklü yazılımları kopyalayan bir yazılım var. İşin ilginci google markette pro olan uygulamalarım cihaza yine pro olarak geldi. %85 çalışıyor. Ve sıkıntısız. Bence kalem güzel zaten ipad porodakine benzer bir sürü yazılım var. Note programı çok fazla. Cihazın içinde de bir program geliyor. Birde işlemci çok hızli olunca herşey basar basmaz açılıyor. YouTube de rahat yükledim. Bence ipad 8 alana kadar bu cihaz tasarım ve özellik yönünden çok daha iyi. Ben çok memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei MatePad Pro Ana Konu ve Kullanıcılar Klübü

    Bende durum bu herşey su gibi akıyor. Güzel cıhaz işlemcide akıyor. Hiç yadırgadım cihazı Samsung note tabletten geçtim

  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Tab s6 lite almayı düşünüyordum. Evde bir tane var zaten farklı bir şey olmasını istedim. Samsung üst modeller baya pahalı. Bununda biraz soru işaretleri var kafamda samsung s-pen vs olarak gerçekten iyi o rahatlığı bulamazsam diye korktum. Siz biraz daha içimi rahatlattınız gibi en azından çok sıkıntı çekilecek bir durum yok. Klavye kampanyasını bitirdiler bu sıra onu bekliyeyim biraz tekrar aktifleşirse alabilirim. İlginiz için çok teşekkür ederim hocam.

  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Samsung yazılım ve kalem konusunda ipad ötesinde. Samsung 10.1 tabletten geçtim. 6 yıl sorunsuz kullandım. Pil ve performans sorunları başladı. Ekran misal 2k ve çok iyi. İşlemci değişse kullanırım. Samsung 2014 de tablette çok ilerdeydi ama pazarlama sorunu var.


    Samsung alt modellerini tavsiye etmem tab 7 alınabilir orda çok iyi tablet.

    Kesinlikle sonunda lite yazan hiçbir şey alınmaz. Samsung da sadece üst segme mutlu eder.

    Huawei şu an yaptırım dolayısı ile fiyat performans ürünü. Pro olmasa yine almazdım. Kalem hediyesi de vardı sonuçta kalem denen zımbırtı 800tl.


    Ama kalemi az kullanırım derseniz piyasanın en iyi fiyat performans aleti ipad 8 32b dır

    İşletim sistemi 8gb ıvır zıvır 10gb size 22gb fazlasıyla yetiyor. 2900tl de bulunuyor. İndirim kuponu ile işlemci zaten a12


    Kesinlikle Samsung lite o para etmez. Ekran kalitesi işlemci çok vasat. Paran çöp olur.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Apple ürünlerini sevmiyorum hocam cihazlarımda hep android olduğu için farklı bir platform olsun istemem tablette. Birde kalemle aktif not almayı düşünüyorum.

    Tab s7 bende düşündüm ama matepad şuan hesaplı değil gerçi ama 11.11 de baya uygundu. Yılbaşı vs tekrar güzel bir indirim olursa s7ye göre hesaplı oluyor.

    Harmany Os olayı var birde Huawei'nin tableti alırsam güncelleme gelirse onuda inceleme şansım olur. S6 lite cihaz iş yapıyor ama kalemle uyumu vs güzel ama fiyatının cihazı hocam ekran kesinlikle bende beğenmedim telefon vs amoled ondan sonra cansız geliyor. Şunda haklısınız lite alacağına premium cihaz almak lazım hep bir yeri eksik oluyor. Mantıken diğerininde çekici gelmesi için bir şeyler eksik olmalı.

    Matepad uygun bir indirim bulursam alıcam gibi duruyor. Çalışmalarımda not çıkarmak pdf okumak film video vs işler için bence uzun yıllar yeterli olacak. Masaüstü modu kullanışlı mı mouse vs takıp iş görür mü sizce?





  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt

    Elindeki telefona da kullansan güzel oluyor. Hatta TV monitör yap kullan. Ben anroid 2 versiyonunda doc ile kullanırdım o zaman bile iyi. Özetle bir moda gerek yok. Bundaki modu denemedim ama Samsung benziyor videolarda. Anroidin her şeyi güzel TV bile 2016 dan beri Android olarak kullanıyorum. Mükemmel. Her şeyi güzel. Ben 1.6 sürümünden beri aktif kullandım. Android candır.

  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    ben ram sorunu yaşamıştım. rkaplandaki 3. 4. uygulama vs sürekli kapanıyordu. sorun pil ayarlarındaymış. şimdi arkaplandaki 10. uygulamayı bile açabiliyorum. bu çok problem yaratıyordu tüm ödevlerimi ve tezimi bu cihazdan yazdığım için. youtube'u da vanced ile çözmüştüm ben de. internetten flipcover aldım. klavyeli kılıf henüz türkiye'de yok maalesef. kalem de aynı şekilde. satılıyor ama bu cihazda çalışabilmesi için kalem şarj aleti lazım. o da türkiyede yok. aliexpressten alınabilir tabii. umarım emui 11 güncellemesini alır. normal şartlarda alması gerek aslında henüz güncelleme bile almadı cihaz. umarım stabiliteyi de bozmazlar. bu fiyatta alınabilecek en iyisi bu.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    twitter uygulamasından bildirim alabiliyor musun?
  • Arkadaşlar cihazda aktif olarak kalemi kullanan varmı? nasıl kalitelimi, hassasiyeti iyi mi ve gecikme varmı varsa göze batan düzeydemi yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meydanoglubaran62

    Arkadaşlar cihazda aktif olarak kalemi kullanan varmı? nasıl kalitelimi, hassasiyeti iyi mi ve gecikme varmı varsa göze batan düzeydemi yardımcı olursanız sevinirim

    Hangi devirde yasiyorsun 😂😂😂 ne gecikmesi olacak. 6 yıllık cihaz da olmuyor bu saydıkları. Birde adam kocaman cihaza pro yazmış. Dünyadaki en iyi işlemciyi koymuş. İstese de başka birşey yapamaz. Mantığa davet ediyorum.




    Bende Twitter VS bütün bildirimler kapalı. Açmam da rahatsız etmeyin modu açık. Telefonum da Samsung s10 o da aynı. Zaten o tarz seylerde daha çok telefon kullanıyorsunuz.. O yüzden pek bir bilgim yok.



    Cihaz güzel. Hatta bazen diyorum ki Samsung s10 aldiğim deneyimin aynısı tek fark ekran boyut. Samsung da dinamic almoloid var daha iyisi yoktur. Onunla aynı renkleri veriyor. Sadece siyah karelerde bir tık farklı. Samsung üstünlüğü var. Onun dişinda 1 bir aynı kalite. Bence kimse bu ekran farkını anlayamaz. Siyah içinde görüntü oynaması gerek. O da çok nadir. Ondada başarılı. Benden Samsung 100 se bu ekran 98 puan alır.





  • Aklima gelmişken Huawei dizüstüm var d15 aynı ekran dizüstü bilgisayarlar da kullanmışlar ikisinde çok keyifli. bir tane de msı oyun pc var 1 yıllık. 2 katı paraya satılıyor. Ekran konusunda Huawei gerçekten aşmış. Fark çok var. 95 Huawei desem msı anca 80 alır. Adamlar Mac ayarında pc yapmış tasarım ve ekran kalitesinde zaten tableti alma sebebim o pc oldu.



    Benim için bir cihazda en önemli şey ekran dır. Gerisi teferruat

  • Günlük kullanım ve çocukarin canlı derste kullanması için bir cihaz arıyorum arkadaşlar. 1500 civarındaki tabletler bütçeye uygun. Samsung, Lenovo ve Huawei ürünlerini seçeceğim gibi. Huawei telefon var eşimde ancak google servislerini kullanamıyor. Alternatif store var geçti ama Tabletlerde de var mi benzeri durum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

    Dostum, benim cıhaz Matepad 10.4. Kalemini alacamda yardımın için sağol.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt

    10.4 lerde kalem direk çalışmıyor. Eşleştirmek için kalemin şarj aleti lazımmış Huawei kalemi satıyor ama o şarj aletini vermiyor 10.4 lerde böyle saçma bir durum vardı bilginiz olsun sizde araştırın yinede ben o şekilde bilgi edinmiştim.

  • Şimdi gelmiş diye biliyorum şarz paketi ile satılıyor çünkü sitede oyle gözüküyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam alıyordum ki HD Netflix olmdığını farkettim.

    Hd Netflixsiz tablet mi olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt
    işte öyle gözüküyor ama yok. mail attım aradım durumu belirttim ama hâlâ aynı. onlar da farkında değiller. gelen içeriği çevirip koymuşlar siteye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Leaky Cauldron

    işte öyle gözüküyor ama yok. mail attım aradım durumu belirttim ama hâlâ aynı. onlar da farkında değiller. gelen içeriği çevirip koymuşlar siteye.

    Hocam ben kalem için olan bilgiyi pro için vermiştim. Düz de o kalem çalışmaz. Üzüldüm şimdi. Yanlış anlaşılma olmuş. Kapilstatif kalem olur oda avuç içi tanımıyor. Kalem havada yazıyorsunuz. Keşke Huawei destek te bir sorsaydınız anında cevap veriyorlardı. Ben ekran hrz sordum 60 demişlerdi.

    Kalem denen meret te gereksiz pahalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2000-3000 TL arası tablet arayışı içindeyim kalemli olması gerekiyor ve rahat yazılması lazım ekrana hangi ürünü tavsiye edersiniz ?

  • helsloot kullanıcısına yanıt

    ipad 8 32gb artı çin den kalem spariş et 2900+200 3100gelir. ama kalemin gelmesi en erken 1 ay avuç içi dokunma desteği olan alacaksın

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.