Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.288
Cevap
85
Favori
602.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • principino kullanıcısına yanıt
    biliyorum hocam . Ben vatan bilgisayarın sitesinden aldım ve space gray geldi o yüzden söylüyorum . Yanlışlıkla space gray yollamamışlardır herhalde diye düşünüyorum.
  • Bu arada bende telefonu almış bulunmaktayım Hemde mediamarkta space gray varmış diyip beyaz aldığıma üzülmüştüm ama vatanda bana space gray yollamış . Daha mutlu olamazdım herhalde
  • Gayet başarılı elimde Iphone 6s kulaklığı vardı ona göre daha iyi net şekilde söyleyebilirim.
  • Hadi ya yine kararsızlık yaşıyorum arkası açık renk olan daha güzel geldi bana.Arka tarafının resmini atma şansınzı varmı
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Mocha isterdim ama Gold sipariş verdim kardeşim (:
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • principino kullanıcısına yanıt
    Hocam kutuyu daha açmadım birde başka kameram yok çekmek için ama google a huawei mate 9 space gray yazın , çıkan ilk resim . Hatta resimler yanıltıcı olabilir diye youtubeda yazın unboxing izleyin bence silver kadar güzel ve ayrı bir karizması var . Hem evet katılıyorum önde beyaz daha güzel duruyor ama beyaz oluncada ekranın yanlarında siyah siyah çizgileri( bezzels deniyor galiba ) görmüş oluyoruz , siyahta gözükmüyor . Bence bu bir artı .
  • mediamarktta ve vatanda satışa sunulmuş, biraz inceleme fırsatı buldum. ekranı çok çok başarılı. gerek youtubeda olsun, gerekse kendi üzerindeki örnek videoda olsun renkleri oldukça canlı ve abartıya kaçmadan gösteriyor. SAmsungtan daha başarılı zira uzun bir süre samsung note serisi kullandığım için aradaki farkı yakalamak çok zor olmadı. Ekran kasa oranı çok iyi.

    malzeme kalitesi bana göre sektörde başı çeker. İşçilik üst düzey, kasa hissiyatı iphone 7 vari.

    64gb diskle geliyor ve 4gb ram var. bunu zaten biliyoruz, arayüz oldukça hafif, ekranı göz yormaması için sarımsı ayarlayabiliyorsunuz veya isterseniz o otomatik olarak yapıyor. Bunun dışında sıcak veya soğuk öntanımlı ayarları kullanabildiğiniz gibi, kendiniz de ayar yapabiliyorsunuz.

    kamerası çok iyi. Macro denemesi yapayım dedim, benim canon makinemden bile yakınlaşıp odaklayabildiğini görünce oldukça şaşırdım. arka plan flu yapma oldukça kolay ve profesyonelce çalışıyor.

    İphopne 7 plus 4.000 lirayı geçik bir fiyata sahip. bunun fiyatı 2800 civarı ve sd kartla sınır sizsiniz.

    fiyatını hakeden bir cihaz olmuş.




  • ctisli C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tr ve eu bölge kodlarını şunları ifade ediyor;

    trkodlu cihazlar ülkemiz bölge kodunu kullanır ve güncelleme ülkemizde ne zaman dağıtılırsa o zaman alır güncellemeyi

    hw kodlu cihazlar avrupa kodunu kullanır ve güncelleme avrupada ne zaman dağıtılırsa o zaman alır güncellemeyi tabiki güncellemeler her zaman avrupada önce dağıtılır ancak bu bir sorun değil..

    Örneğin eski cihazım Huawei Mate 7 tr bölge kodluydu hatta içinde Avea romu(yazılımı) vardı. Ancak zor sayılmıcak işlerle cihazım başta bölge kodunu avrupa yaptım sonra da bu romdan kurtulup güncel romları yükledim, mesela ülkemizde hala daha Lolipop güncellemesi yeni çıkmışken ben 3. ve en stabil olan (B571 kodlu) Marsmallow romu kullanıyodum. Ancak son dönemde dünya ile neredeyse benzer zamanlarda Nougat dağıtıma başlandı Mate 8 ve P9 serisi için bu yüzden extreme bir sorun değil ve üstesinden gelinemicek hadise değil hele bir cihaz yaygınlaşsın yazılım kısmının teknik konularında da kaynaklar ortaya çıkıcak arkadaşlar merak etmeyin, elimizdeki cihaz Huaweideki tecrübelerime göre en az iki büyük güncelleme alır kesin olarak(Android 7 ---> 9), ülkemizde de belki kısa bir süre de geç olsa yine de alır. Diyelim bu süre çok uzadı o zamana kadar kaynaklar çıkmış ilgili kullanıcılar da rahatlıkla cihazlarını dilerlerse eu bölge koduna cevirir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 27 Aralık 2016; 23:0:4 >




  • Yüreğime su serptin üstad
  • Bu arada fiyatın biraz fazla çıkmasının sebebi 2 sim kart takılıyor olabilmesi olabilir mi? Sonuçta iki imei oluyor , böylece belkide 1-2 vergiyi iki kere ödemeleri gerekmiştir?
  • duffyy D kullanıcısına yanıt
    Bir space grey olmasa da o da güzeldir Şaka bir yana hayırlı olsun tekrar hocam zaten hoşunuza gitmezsede kılıflar var ekran kapakları var kırılmaz cam içeren alırsınız gönlünüzce :)
  • Vatan yine yüzde sekiz indirim yapmış arkadaşlar. 2750 tl görünüyor. Yani, bu gün akşama kadar 3000 den sattılar şimdi bu fiyat. Olacak iş mi? Sabah 3000 veren adamın bunları dövmesi lazım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-mate-9-64-gb-akilli-telefon-gold.html
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Bu arada konusu açılmışken sorayım ön cam ve arka kamera camı çizilmelere karşı dayanıklı mı ?
    Eğer değilse ön cam için ne tavsiye edersiniz ? Ve tabi koruyucu kılıf ?
  • duffyy D kullanıcısına yanıt
    Arka cam dediğimiz sanırım kamera camı evet safir diye biliyorum ön cam da yine dayanaklı ancak elbette kullanın, ali expressden üç kılıf bir de kırılmaz cam siparişi geçtim bugün (toplam 52₺), buradaki;http://www.digitaltrends.com/mobile/huawei-mate-9-cases/
    konudan çok faydalandım. Linkleri amazondan vermiş ancak kılıfları aliexpressden aratırsanız bulabilirsiniz, free shiping ve 3+ yıldızlı olmasına dikkat edin ürünlerin gerisi ise beklemek ortalama 25 güne elinizde olur ürünler:

    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★




  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    degerli yorumunuz icin cok tesekkurler hocam, o zaman fransadan almamin tek avantaji fiyat olacak
  • Hocam ana mesajı ve başlığı biraz daha canladıralım bence alan merak duyan bir çok arkadaş var daha da ilgi çekici olursa iyi olur, kullanıcı kulübü olalım bizde
  • ctisli C kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Aynı zamanda eu bölge kodlu olucak hocam buda bir avantaj sayılır ilk etapda daha hızlı güncelleme alırsınız şuna tr den euya geçiş nasıl bilen yok henüz, ancak örneğin benim cihaz da eu bölge kodlu Media Markttan aldığım halde. Hee tabiki yinede Fransadan alabilirseniz alın fiyatlar belli ülkemizde malesef.. Ancak bence almadan 1 yıl uluslararası garanti var mı diye bir Huawei Türkiyeye danışın derim, hem bizde bilgilenmiş oluruz hocam :)
  • O kadar heyecanla sim kartı takacaktımki sim kartım nano kart değilmiş , birde üstüne değiştirmek için vodafone a 15 tl vermek gerekiyormuş
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
    aliexpresten sanal kart ile alışveriş yapabiliyoruz değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.