Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.102
Cevap
103
Favori
679.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu kullanan varsa bir sorun olacak. Eşime Type-C flash bellek alacağım 256gb olandan. Acaba bu telefona takabilir miyiz? Görme de sıkıntı olur mu?

  • Selamlar, Mate 20 lite kullanıcıları için harika haberlerimiz var. 3. Büyük güncellemeniz olan EMUI 12 ile cihazınız yeniden canlanacak. Sürece katılmak için sitemizdeki rehbere göz atabilirsiniz:

    https://www.huaweiailesi.com/eski-modeller-icin-emui-12-beta-katilim-rehberi/

  • Bugün farkettiğim olay Kamera ile çekilmiş resimler kendiliğinden silinmiş. 700 fotoğraf çöp oldu. Yedeği yok. Usb ile bağladım hafiza kartı dolmak üzereydi şimdi baktım yarısı açılmış vaziyette. Şikayet var a yazdım bu sorunu yaşayanlar olmuş ama çözüm konusunda bişey bulamadım. Ne yapmalı resimlerin geri gelme ihtimali var mı keyfimi kaçırdı ilk defa böyle bişey yaşadım bir telefonda

  • ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı betaya kayıt olan?

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    takarsın hocam sorun olmaz.

  • Selamlar. Bende mate 10 lite var arkadaşlar. Belki burda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler diye düşündüm.
    Telefon yere düşmesi sonucu ekran baya bi çatladı. Dokunmatiğinde bir sorun yok ekran çalışıyor. Ekran altından mürekkep akması şeklinde bir renk kaymasıda yok. Servisine sordum. Ekran ve bataryayı birlikte değiştiriyorlar, 950 tl dedi. Bir kaç arkadaş sadece üst camı değiştirmemi söylediler. Birqz araştırdım, 180 ile 220 tl fiyat aldım. Sadece üst cam değişimi için.
    Ekran çalştığı için bir daha değiştirmeyeyim diye düşündm. Bir servis ise cam değişimi sonrası kısa vadede dokunmatikte sıkıntılar oluyor dedi. Ekran ile birlikte değiştirmemi tavsiye etti. Siz ne dersiniz. Sadece üst cam değiştirmem yeterli olurmu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Bu soruya kesin bir cevap verebilecek var ise O'da başına aynısı gelmiş biri olabilir. Yalnız durumunuz varsa yetkili serviste işlemi yaptırın. Piliniz de yenilenir ekranınızda. Zaten telefon eski batarya eski performansı da vermiyordur.

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    5 ay önce falan huawei yetkili servisinde pilini değiştirdim eğer değiştirmemiş olsaydım direk 950 ye yaptırırdm. Şimdi verirsem boşuna bir daha pil değişmiş olacak. Kimi ekran camı değişimimden sonra kısa sürede dokunmatiğin sapıttığını, bu sebeple komple ekran değişmeli diyor, kimide sıkıntı olmadığını söylüyor. Dışarda Sadece ekran camına 200 tl istiyorlar, ekran ile birlikte değişimine 400 isteyrnde var, 500 de var. Şansıöı deneyip 200 tl verip camı değiştirmeyi bir denesem mi diyorum. Tabi bi skntı olursa 200 çöpe gider gibi olacak. Eğer telefona genel olarak zarar verirse o da ayrı bir konu tsbi.

    Yada 950 tl yi verip yaptırsam mı diyorum. Şuan piyasada adam akıllı telefon 5000 6000 dan başlıyor. Kafam çok karıştı açıkçası hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

    Vallahi fiyatlar aldı başını gitti. Ben Redmi Note 8 Pro kullanıyorum aslında. Mate 20 Lite eşimde... Artık akmerasından memnun kalmadığı için telefonları değiştireeceğiz. Çünkü yenisine param yok :)

  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Cam değişimi tavsiye etmiyorum eşimin telefonunda ekran çatlağı vardı ekrana zarar vermesin diye sadece camı değiştirdik bir iki hafta sonra köşeler kararmaya başladı adamlara goturdum bizim suçumuz değil dediler başkalarına sordum çok ısıtmıs olabilirler dediler keşke ekranı tamamen değiştirseydim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi ekran fiyatları ne kadar acaba çünkü ekran git gide kötüleşiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, telefonum son zamanlarda inanılmaz yavaşladı. Fabrika ayarlarına dönmek çözüm bile olmuyor. Video bile çekemez oldum. Çekilen videolar takıla takıla çekiliyor. Tahminim Android güncellemeleri yüzünden böyle olduğu. Eski 9.0 Android sürümüne dönmeyi düşünüyorum. Güvenilir bir 9.0 sürümü nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emui 12 güncellemesini yapmayın bu telefona, yaptığım andan itibaren dokunmatik gitti öylece duruyor. yapacağın işi seveyim ben senin huawei !!!

  • MR EKO M kullanıcısına yanıt

    Son sürüm EMIU 10 var bende. 11 bile gelmedi ki 12 nasıl yükleyelim :)

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    Cihaza emui 11 gelmeyecek direk emui 12'ye geçecek. Bazı kişilere gelmiş bazılarını da sonra gelecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karmaşık K kullanıcısına yanıt

    Bu haliyle bile zor çalışıyor zaten :)

  • Az önce 12.0.0.226 güncellemesi uyarısı aldım.


    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coustic kullanıcısına yanıt

    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ Gelişmeleri takipteyiz, son durum nedir hocam?

  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.