Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.101
Cevap
103
Favori
679.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Annem Redmi note 6 pro kullanıyor. 2019 ocak ayında alındı. rahat 10+ ekran süresi alıyor. ondaki batarya 4000mah, bizdeki 3750. çok da farklı değil.

    yakında imkanım olduğu gibi bu telefonu satıp Redmi serisinden bir cihaz almayı planlıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefon eskiyebilir hocam ama su an kullandigim 6 aylik degisimle gelen telefon, son yazilim guncellemeleri ozensiz olmus.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tur1st

    telefon eskiyebilir hocam ama su an kullandigim 6 aylik degisimle gelen telefon, son yazilim guncellemeleri ozensiz olmus.
    ozaman gerçekten sıkıntı
  • Sıradan kullanımımı şöyle atayım, belki işine yarayan olur ya da merak edenler vardır.

    23 Haziran gecesi 02.18'de şarjdan çektim, hiç kullanmadan wifi açık halde yattım. Sabah %95 şarj ile uyandım (bence çok gitmiş %5). Gün içerisinde arada wifi arada mobil veride sosyal medya kullanımı (snapchat var, kamera kullanımı dahil), 30dk clash royale vs. derken gece baktığımda %35 şarj vardı. Bu sefer tüm gece wifi ve mobil veri kapalı bıraktım. Sabah %34 idi batarya. 5-10 dakika kullanım sonrasında 33'e düştü. %2 gitti diyebilirim. Ekran görüntülerini ekliyorum aşağıya.


    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★

    ★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★



    Üşengeçliğimi aşıp 8.2'ye döndüğümde de şu anda telefonumda bulunan aynı uygulamaları kurucam ve benzer şekilde kullanımımı atıcam. Bu ileti burada kalsın şimdilik.



    Ek olarak; Ağustos 2019'da aldığım bir ekran videosunda gördüm; boş ram miktarı 2.16gb yazıyor son uygulamalar listesinde. 9-10 ve aradaki sürümler dahil olmak üzere gördüğüm en fazla boş ram miktarı 1.7gb civarlarındaydı. 2 göremedim. Belki ramin fazla kullanılması daha iyi, uygulamalar hazırda bekliyor ramde diyebilirsiniz ama eğer öyleyse performans gerçekten olması gerektiği gibi değil. Ramde fazla uygulama tutulduğu için başka uygulama açtığınızda açılış esnasında sistem ramden bir ya da birkaç uygulamayı temizlemek durumunda kalıyor ve bu da açılan uygulamanın ilk başta kısa bir süre de olsa kasılmasına sebep oluyor.

    @tur1st @Bacala belki ilginizi çeker.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 24 Haziran 2020; 16:53:36 >




  • berkantkz B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bugun ghost screen sorunu nedeniyle 2. Kez servise iade talep ederek cihazi verdim. Insallah kabul edilirde kurtulurum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sabah telefonuma yaklaşık 20.mblik önemli sistem yaması adı altında bir güncelleme geldi,bilginiz olsun telefon paralel ithalat huawei tr değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 haziranda iade için verdiğim ghost screen sorunlu 17 aylık telefonum için bugün talebim onaylandı çarşambaya kutuyu götürüp iade mi alacağım. Bu süreçte talebimi olumlu yanıtlayan huawei genel müdürlüğü ve fixsmart yetkilileri gönlümü kazandı. Apple sonrası ilk defa bu kadar ilgili bir firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei telefonlarının bootloader kilitlerinin açılmasına izin vermiyormuş. Yani rootlayamıyoruz. Benim android kullanmaktaki amaçlarımdan biri root atmaktı oysaki. güle güle huawei.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krmakmn

    26 haziranda iade için verdiğim ghost screen sorunlu 17 aylık telefonum için bugün talebim onaylandı çarşambaya kutuyu götürüp iade mi alacağım. Bu süreçte talebimi olumlu yanıtlayan huawei genel müdürlüğü ve fixsmart yetkilileri gönlümü kazandı. Apple sonrası ilk defa bu kadar ilgili bir firma.
    Uğraştırmamaları güzel hocam. Servis konusunda Huawei iyi deniliyordu bir kez daha görmüş olduk. Bundan önce LG G2 kullanıyordum. Telefonu servise verdim 20 iş günü içinde yapamadılar. 21. gün gittiğimde telefondan haberleri bile yoktu. Yani gidip sormasam aylarca telefon kalacak adamlarda. LG G3 vermeye çalıştılar. Böyle servisi görünce uğraşmadan hakem heyetine gidip para iademi aldım.
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Apple ile rekabet etmesi için gerekli bir konu ve başarmış gözüküyorlar. Bu anlayışları beni yine huawei telefon almaya itti. P30 yeni telefonum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulaklık girişinde temasızlık sorunu var kulaklığı tam takmadığımda kulaklığı algılıyor ama tam takınca görmüyor yardım edebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 gundur benim sarjimda bitmeye başladı 1 yıldır kesintisiz olarak hergun aynı işi yapar aynı zaman aralığinda eve giderdim hergun eve yüzde 30 şarj ile giderdim ama 2 gündür yüzde 10 şarj ile dönüyorum güncelleme ile ilgili bir sorun olabilir mj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu telefonda hala bildirim almama sorunu var mı? Vu sorunun çözümü için bazı uygulamalarda otomatik başlatma ayarını kapadım ancak her uygulama için de aynı ayarı yapmak istemiyorum, bununla birlikte o uygulamalardan bana bildirim gelip gelmediğini de haliyle pek farketmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçinde pislik birikmiştir. İnce cımbız ya da kürdan ile temizleyince geçer. Sert yapıp içindeki pinleri kırmayın. Telefon flaşıyla bakınca görünür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apranax87 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de böyle bir problem var 7 saat civarında ekran süresi alırdım son 1 haftadır max 5 saat ekran süresi almaya başladım
  • Çözüm bulabilirsineniz bilgi verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benimde son zamanlarda sarjım çok hızlı başladı 4 saat ekran aldığım zaman %20 ye iniyor ayrıca hergün iş yerimde interneti paylaşırdım bugün yine ortak erişim noktasını açtım bağlandım ama internet yoktu hangi cihazla bağlanırsam bağlanayım internet erişimi olmuyor bu arada emuı 9 yüklü
  • En son hangi sürümü kurdunuz arkadaşlar? Ben yaklaşık 1-2 hafta önce güvenlik yaması adı adında hisuite den 203 kodlu sürümü kurdum ama sanki sizin de şikayetçi olduğunuz gibi ekran süresi bariz azaldı. Hadi 6 küsür saate laf ediyorduk, geçende baktım %10 larda 5saat15dk gözüküyordu. Pil performansı da düşüyor tabi 1 seneyi biraz geçti ama sanki ekstra bir sıkıntı oldu gibime geliyor.
    Elime para geçerse telefonu kenara koyup başka telefon bakmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.