Şimdi Ara

HUAWEİ MATE 20 ANA KONU & kullanıcılar kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, Londra'da düzenlediği basın toplantısı ile Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X ve Mate 20 Porsche Design akıllı telefonlar ile Watch GT akıllı saat ve Watch Band 3 akıllı bilekliğini tanıttı. Mate 20 serisindeki ekran altı parmak izi okuyucu, gelişen yapay zeka özellikleri, artan performans ve uzayan pil ömrü dikkat çekti.


    Huawei Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu’nun rakipleriyle karşılaştırmalı olarak tanıttığı Huawei’nin yeni telefonları, şirketin Berlin'deki IFA 2018 etkinliğinde sunduğu Kirin 980 işlemci platformunu kullanıyor.

    30 DAKİKADA YÜZDE 70 ŞARJ

    Şirketin testlerine göre işlemci yüzde 75, grafik işlemci yüzde 46, yapay zeka işlemcisi ise yüzde 226 performans artışı yakalarken, güç verimliliğinde işlemci yüzde 58, grafik işlemci yüzde 178, yapay zeka işlemcisi ise yüzde 182 daha iyi sonuçlar vermiş. Bunun arkasında ise 10 nm üretim mimarisinden 7 nm'ye geçiş yatıyor.

    Hızlı şarj sayesinde 30 saniyede yüzde 1 şarj edilebilen cihazlar, yarım saatte yüzde 70 şarja ulaşabiliyorlar. Etkinlikte konuşan Yu, 18 ay sonrasında Mate 20 Pro'da pilin performans kaybının yüzde 5 seviyesinde olacağını söyledi.

    MATE 20 ÖZELLİKLERİ

    Tanıtılan cihazlardan Mate 20, 6.53 inç ekranda 2244x1080 piksel çözünürlüğe ulaşıyor. 188 gram ağırlığındaki cihaz, 24 MP ön kamera, 12 MP, 16 MP ve 8 MP'lik üç mercekli arka kamera taşıyor. 4K video çekebilen telefon, 4 ve 6 GB bellek, 128 GB depolama alanı seçenekleri sunuyor.


    4000 mAh pile sahip olan telefon, USB-C üzerinden şarj ediliyor ve veri aktarımı sağlıyor. Telefonun parmak izi okuyucusu ise arkada, kameranın altında yer alıyor. 4 GB'lık model 799 Euro, 6 GB'lık model ise 849 Euro’luk fiyatla Avrupa'da satışa çıkacak.
    HUAWEİ MATE 20 ANA KONU & kullanıcılar kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Zaten bedava yaşıyoruz cihazlar sudan ucuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 19 Ekim 2018; 9:9:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mate 20 düz modeli almayi düşünüyorum kayıtsız olarak. kayit hakki olup bir sim ben bir sim o ortak kayit yapmayi düşünen var mı elinde böyle bir imkanı olan masraflari paylaşırız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden başka kullanan yok mu :)
  • Düz mate 20 kayıt için ortak lazım pasaport var düşünen olursa ulaşsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu güzel telefonun kullanıcıları neden bu kadar az anlamıyorum. Huawei bu telefonu getirmeyecek çok yanlış yaptı. Piyasada bu telefon gibi güzel görünen bir cihaz yok bana göre. Bende cihazı almayı planlıyorum. Acaba bi WhatsApp grubu mu kursak, bence iyi olur. Tek eksiği 4 GB RAM olması bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.