Şimdi Ara

Huawei GPU Turbo guncellemesi hangi cihazlara ne zaman gelecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • apple ve samsung kullancıları huawei'yi gömmüş. Neden biliyor musunuz? Birisi çok para verip, daha az para ile aşağı yukarı aynı performansı veren telefona tahammül edemiyor diğeri de daha çok para verip sürekli donma, kasma ve şişme sorunu yaşadığı için. Kirin b.k gibiymiş, çöpmüş, gpu işe yaramazmış. Valla biladerler biz her türlü oyun oynuyor, resim çekiyor, şarjı ile günü çıkarıyoruz. Elimizde şarj aleti ile günde 3 defa şarj peşinde koşmuyoruz. Isınan bir telefonumuz yok. Donmuyor, kasmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh_howard -- 11 Ekim 2018; 13:59:42 >
  • Konu hakkinda bilgili insanlar var sanirim burda. Yardiminiza ihtiyacim var. yaklasik 4.5 yildir huawei kullaniyorum.Android 4 5 6 7 8 hepsinde emui kullandim.



    Mate 8im bozulduğu içim telefon arayişina girdim.suana kadar hiç snapdragon kullanmadim.



    Mate 8deki Kirin 950 hakkinda konuşacağim.Gpu rezaletti.Ama menü geçişleri uygulama açılış hizlari ram yönetimi vs fazlasiyla memnun etmisti beni.



    3bine kadar bütçem var.Aklimda iki model var.Lg v30+ ve Honor play.



    Biliyorum ön kamera hariç lg v30 her yönüyle üstün bir cihaz.Ama o alistiğim sorunsuz takilmasiz yağ gib akan arayuzu birakip lgye gecmeye değer mi.Malum gecmisi sikintilarla dolu. Sd 835 ile kirin 970 arasindaki gpu farki nasil olur? sonucta biri Qhd biri fh dengeler mi bu fark.



    Son olarakta Honor Play android 9 ve 10 alir.Lg 10 almaz gibi geliyor.Kirin 970 gpusu oyunlarda 2 3 yil yeterli olur mu yoksa Qhd ekrana rağmen sd 835 mi tercih etmeliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • josh_howard kullanıcısına yanıt
    Dogru soze ne denir!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte yazdığım mesaj hakkında yardımcı olabilecek birileri var mı? Çok kararsızım...
  • LG V30+ alacak bütçe var ise P20 Pro'da alabilirsin. V30+ 4 bin civarı bir fiyat etiketine sahip. Bütçem 3 bin civarı diyorsun. O fiyata V30+ var mı? Yok ikinci el alacağım diyorsan orası ayrı. Beni işlemci falan alakadar etmiyor. Menü geçişleri rahat. İos gibi seri. P20 kullanıyorum, memnunum.
  • Lg v30 suan 2700 civarina bulunabiliyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor donanım anlamında V30+'un tozuna yaklaşamaz. Ancak emui farkını arayacaksınız. Her ne kadar v30'da snapdragon çekici gelse de LG'nin arayüzünün zamanla şişmesi ve tıkanma yapması düşündürmüyor değil. Ben basitliği nedeni ile kullanıyorum. Sizin tercihleriniz ve kullanma amacınız da çok önemli.
  • josh_howard kullanıcısına yanıt
    Emui çok ayrı birşey hocam. İster inanın ister inanmayın eski huawei G7 telefonumu anneme verdim. Hala çok seri.Keza mate 8 bozulmasa hala kullanırdım onu.

    Devamlı fotoğraf çeken biri değilim.Çok nadir selfie çeker güzel gördüğüm yerleri arka kamerayla çekerim.Honorun kamerası memnun eder beni.

    Öncelikli amacım oyun oynayıp stres atmak açıkçası.Pili üzmesin yeter.Sanırım vazgeçemiyeceğim huaweiden.Keşke bütçemi arttırabilsemde mate 10 pro alsam.
  • YUh be kardeşim kullanmadan yorum yazanlar ne iş yaparsınız siz

  • Huawei GPU Turbo guncellemesi hangi cihazlara ne zaman gelecek?

    EMUI 9.1 VE GPU TURBO 3.O GÜNCELLEMESI ALACAK CİHAZLAR BELLİ OLDU!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurKaraagac44 -- 20 Nisan 2019; 14:28:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei P10 Plus Kullanıcısı Olarak Dün Ve Ondan Önceki Gün İki Kere Huawei Destek Hattını Aradım. Bizim Bi Güncelleme Vardı O Ne Oldu Yayınlayın Artık Yaa Dedim. Bana Dediler Ki Hangi Güncelleme EMUI 9.0 Güncellemesi Dedim Dedi Ki Bana Uğur Bey Güncelleme Daha Henüz Yayınlanmaya Başlamadı. Nisan Ayı Sonuna Kadar En Geç Mayıs Ayı İçinde Yayınlanmaya Başlayacağız Dedi. Dedim Hatiyırlısı Be Gülüm. 😉😁 Aldığım Bir Bilgide EMUI 9.1 Güncellemesi Huawei P10 Plus Telefonların Alacağı Son Güncelleme Olacağı. Herkese Saygılar Ve Sevgiler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huwaei 20 mate lite ye android 9 pie gelmeyecek mi listede göremedim

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.