Şimdi Ara

Huawei gpon modem bridge modu olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar uzun zaman ardından öyle çileden çıktım ki yıllar sonra konu açıyorum Arkadaşlar elimde huawei hg255s gpon modem var ve ne denediysem şu an evde olan routera bunu access point olarak bağlayamadım.

    Amacım diğer modemden lan kablosu ike bu modeme girip 5ghz wifi kullanmak. Şimdiye kadar denediklerim ise şu şekilde:

    Modemin root hesabıyla giriş yapıp wan profilini Ip router modunda ve bridge modunda denemek. bu konuda VDSL diye bi ayar var o ayarı ne yapmam hakkında bi fikrim yok açtım denedim kapattım denedim orada 802.1p ye sağda solda gördüklerimi yazdım denedim ama VDSL seçeneği kapalı olunca internet ışığı yanmasına rağmen bağlantı güvenilir değil diyor ve internete yine bağlanamıyorum. Bu seçenekte wan portunu kullanmadığımda ise hiçbir tepki alamadım yani lan portundan verince olmuyor.

    Son olarak denediğim şey Ve en çok yaklaştığım an modemin dhcp sini kapatıp lan portundan internet vererek dağıtmayı başardım. Fakat dhcp olmadığından dolayı bağlanan ilk cihazdan sonra modem ip veremiyor ve 2. Cihaz bağlanamıyor. Sonuç olarak saatlerdir uğraşıyorum beceremedim. Yardım edenden ve etmeye çalışandan Allah razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.