Şimdi Ara

Huawei, “benzeri görülmemiş” devlet desteğiyle “çip” silahına dönüşüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çin bilinçli ve doğru politika izliyor büyük oranda. Her alanda tümleşik bir strateji izliyor. Biz ise çok verimsiz hareket ediyoruz maalesef.

  • edi_büdü E kullanıcısına yanıt
    Huawei, “benzeri görülmemiş” devlet desteğiyle “çip” silahına dönüşüyor
  • Sdnews S kullanıcısına yanıt

    evet .

    huawei 1987 yılında kurulmuş ve kuruluşundan beri destek görmüş bir firma. çin hükümeti tarafından da devamlı destek görüp yeni atılımlar farklı teknolojiler yaptığı için de dış yaptırıma uğramıştır.


    Selçuk bey ise ekibi ve yakın akrabası ile 2007 yılında iha-siha şirketi kurmuş, ilk test uçuşunu 2009 yılında yapmıştır. bayraktar en son geliştirip ihraç ettiği TB2 sihayu 2015 tılında üretmiştir. bu vakte kadar bir çok iç engellemeye maruz kalmıştır. iç yaptırımlar onu bir çok defa sıkıntıya sokmuştur. Damat olduğu yıl ise 2016. damat olduktan sonra başarı elde etmemiş, başarı elde ettikten sonra damat olmuştur. dış yaptırımlarım içteki uzantıları karşı çıkınca bazı kişileri öne sürerek "damat damat" şeklkinde saldırısı olmuştur.


    dediğin gibi çok fark var.

  • Bir gün dünyadaki tüm baz istasyonları Huawei olacak. İşte o zaman, Çin'in dinlemediği verilerine ulaşmadığı millette devlette kalmayacak.

    Çin'e çok yol verdiler. Sonu hiç iyi olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    mate 10 ve diğer mate 'ler özelleikle mate 50 pro muhteşem bir cihaz zaten. artık gbox ile tüm servislerine de çok rahat ulaşıyoruz google ın ve android'in, başka bir marka kullanmak çok anlamsız geliyor bana.. fiyat performansı muazzammm

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    yüzde yüz katılıyorumm! bunca ambargoyu başka bir marka yese belki de silinirdi dünyadan ama fena halde başa çıktılar. ayrıca gbox muhteşem bir çözüm gerçekten, hiçbir sorun olmadan tüm google ve android servisleri çalışıyor.. taktire şayan cidden.

  • Çin çok büyük yükseliyor. tehlikeli

  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Hocam emin misin, elon musk tepede boşuna uğraşmıyor, starlink uyduları direkt cep telefonlarıyla iletişime geçecek yer istasyonlarıyla. yani O dediğinin mümkünatı yok kardeşim, amerika bir kıta, avrupa bir kıta, her zaman sömürgeci ülkeler bu iki kıtadan çıktı. çin dediğin bir ülke sadece, ta uzaklarda, ne yapacak dünyayı ele geçirip cyber robotlarını mı salacak ülkelere. her türlü ambargoya maruz kalan tepesine binilen ona rağmen kendi kendine yetip dünyaya ürün tedarik eden bir ülke. aklı selim her insan iki yüzlü batının karşısında olur her zaman. batı dediğin bir hıyanet çetesi.

  • hanahmet H kullanıcısına yanıt

    Biraz saçma bir kıyas olmuş, daha doğrusu sapla saman birbirine girmiş. Yandaş firma, damat, zengine destek kısımları çok alakasız bir kıyas. Desteklemek güzel bir şey lakin adam kayırma olmazsa, fırsat eşitliği sunulursa daha güzel olur. Zengine destek cümlesi de daha çok beton rantının döndüğü yerlerde söyleniyor. Ki zaten bunlarda amaçlanan şeylerin de birilerini zengin etmek, zenginliklerini arttırmak olduğunu biliyoruz. Çip gibi önemli bir şey tabii ki destek görecek. Desteklememek aptallık olurdu. Teknoloji atılımları, kritik öneme sahip sektörler mutlaka desteklenmeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkindaysan Çin huaweiye destek vermis zengine yani :)
    Buradaki zenginde fakirde hicbisey uretmeden zengin olmanin pesinde oldugundan togg u bile yalvar yakar ni suru tesvikle zorla ürettirdi. Ona da yine muhalifler çamur atmakta yarıştılar. Çip içinde bi suru yatirim yapiliyor ama yarın onuda uretecek yine camur atmakta yarışacak ülkenin bi kısmı malesef ve satın alınmasın diye ellerinden geleni yapacaklar togg daki gibi.

  • Geliyor gelmekte olan!!!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.