Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
154.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • omeryil O kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiniz bittiyse custom rom kurmayı deneyin. Bitmediyse garantiye gönderin isterseniz.
  • BEYLER YARDIM EDİN B708 YÜKLÜ VE GPS ÇALIŞMIYOR BAZEN KAFASINA GÖRE DÜZELİYOR ROM DAN MI KAYNAKLI SİZCE SİZDE DEAYNI PROBLEM VAR MI ?
  • Selamun aleykum bende p6-u06var b635 kurulu sanıım b709 bizim telefonlara duymuyormuş b708 kurmak istiyorum fakat bunu nasıl yapıcam dload klasörün atıp cihazdan yerel ggüncelleme yine seçicem yardım lütfen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmirKhvc

    Selamun aleykum bende p6-u06var b635 kurulu sanıım b709 bizim telefonlara duymuyormuş b708 kurmak istiyorum fakat bunu nasıl yapıcam dload klasörün atıp cihazdan yerel ggüncelleme yine seçicem yardım lütfen

    demiştim ve dün romu kurdum beğendim fakat bu huaweinin kendi uygulamaları canımı çok sıktı root yapayım dedim kingo root la denşyorum root oldu dıyor root checker ile bakıyorum root yok dıyor? nasıl root atıcam b708e root programı bilen varsa önerebilirmi teşekkürler
  • Beyler bu telefonda uygulama gizleme nasıl oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McAwesome

    Beyler bu telefonda uygulama gizleme nasıl oluyor

    Hocam uygulama gizleme sanırım olmuyor şuana kadar öyle bişey göremedim.
    Ayrıca telefonu B708 sürümünde olanlar Z4root apk sını ındırsın telefona kurup rootlasın b708 i rootladım bu programla
  • Arkadaşlar B709'un yeni bir versiyonu çıkmış bilginize :

    Xda Konusu :
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65079027&postcount=326

    İndirme Linki :
    https://cloud.mail.ru/public/AKL9/NUr5oNNFw
  • kardeşlerim ufak bir maruzatım var kız arkadaşımın telefonu huawei p6 orjinal rom atacağım 1. mesajdaki kitkat orjinal stock türkiye romu mu ? garantiye geri sokar mı cihazı ayrıca içinde google uygulamaları mevcutmu rica etsem cevaplar msınız ? ayrıca huawei lerde rom yüklemek o kadar kolaymıydı :) umarım yapabilirim samsung larda lg lerde çok uğraştım romla ama bunda stock rom olayı farklıymış galiba
  • tlh.yvz.29 T kullanıcısına yanıt
    çok ilginç bir arıza.. genelde telefonlar kendi kendilerine arıza yapmazlar. ama format atmayı dene yukarda anlattık nasıl yapılacağını.. yaşadığın sorun yazılımsal gorunuyor format atarak çözülür sanırım..
  • uygulama gizleme diye bir özellik yok ama.. ekran kilidi programları kullanarak açılmasını engellkeyebiliyorsun.. he eger istedigin swarm gibi programları kullanayım ama hatuna çaktırmayayım o gidince kaldığım yerden devam edeyim diyorsan :D onunda çaresi var.. internette aratırsan bulursun "uninstaller pro" adinda bir program var.. rootlu telefonlarda çalışıyor.. yüklüyorsun bunu... programın içinde istediğin bir programı dondurmak gibi bir seçenek var.. mesela watsupi donduruyorsun.. program ortadan kalkıyor sanki kaldırılmış gibi.. daha sonra istediğindede çöz diyorsun herşey olduğu gibi geri geliyor.. hızlı çapkınlara duyurulur.. (tecrube konuşuyor) :))
  • omeryil O kullanıcısına yanıt
    Bu sorun genelde rehberin bulut gibi internet üzerinde bulunan servis sağlayıcılarla senkronize edilmesi yuzunden ortaya çıkar.. tam yerini hatırlamıyorum ama huaweinin müşterilerine sundugu öyle bir bulut hizmeti ve bunun birde telefonda programı var.. eğer senkronizasyon açıksa sen her rehbere girmeye çalıştıgında yada her aram yaptığında telefonun bunları bulut ile senronize etmeye çalışıyor edemezse takılıp kalıyor yada benzeri sorunlar çıkıyor.. senkron özelligini devre dışı bırakırsan sorun kalmaz.. bak orda menude bi yerde yada blulut programının içinde ayarı vardı..
  • Hocam bataryanın geri sayarak sarjı bitirme sorununu nasıl hallettiniz ?
  • çözümsüz kaldı kardeş.ilkinde yolladım servise yazılım kurup yolladılar sonra tekrar yolladım garanti dışı kalmış diye bakmadılar . Telefonu da değiştirdim bende artık kullanmıyorum.
  • Arkadaşlar telefonu garantiye göndermem lazımdı daha önce orjinal romun üzerine 708 romunu kurdum xda dan. Bi türlü 635 Türkiye romuna dönemedim.
    En son twrp ile B635_BbN isimli custom rom kurdum sonra twrp yi kaldırdım ve yerel güncelleme ile Türkiye 635 romunu kurmaya çalıştım fakat fail hatası aldım.
    Son sayfalarda bir kaç yöntem vardı ama olmadı sonuç olarak.
    Orjinal 635 Türkiye romunu nasıl yükleye bilirim yardımcı olabilir misiniz?


    @forza lacar 59. Sayfadaki anlatımını uygulayamadım çünkü linkler çalışmıyordu. Sende mesajında @talsuv61 anlatımından yararlandığını söylemiştin.
    Bu konuda bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostefe -- 11 Mayıs 2016; 11:06:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~ali~

    İndirdim sağolasın


    Orjinale dönmek için indirdiğin romlara ulaşamıyorum ve telefonu servise göndermek için lazım bana. Mümkünse GoogleDrive ve ya başka bir bulut hesabına upload edip link verebilir misin? @~ali~



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostefe -- 11 Mayıs 2016; 11:14:23 >
  • ghostefe kullanıcısına yanıt
    Orijinal Recovery Kurulumu (Orjinal rom yüklemek için gereklidir) ;
    Twrp yüklerken yaptığımız işlemlerin aynısını uyguluyoruz sadece recovery dosyasını orjinali olarak seçiyoruz ;
    adb devices [ENTER]
    adb reboot bootloader [ENTER]
    fastboot flash recovery recovery.img [ENTER]
    fastboot reboot [ENTER]
    Stock rom kurmaya çalışıyorsunuz ilk sayfada anlatımı var bu şekilde Stock recovery yükledikten sonra kurulum yapabilirsiniz diye açıklama var bir inceleyiniz istersen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fthkrkmaz F kullanıcısına yanıt
    batarya değiştir hocam....
  • Faturasını bir yıl sonra kestirdiğim telefonun 1,5 yıl sonra ilk servise gittiğinde anakartı değişti. Sonra batarya şişti , arka kapak yerinden çıktı , kemera lensi düştü falan filan bi sürü sorun oldu.Garantinin karşılacağını düşünmüyorken hadi şansımı deneyeyim dedim ve satın alma tarihinin üzerinden 2,5 yıl geçemesine rağmen fatura tarihine göre 1,5 yıl geçmişti gönderderdim sıfır telefon ile değiştirdiler. Gelen sıfır telefon sim kartı okumuyordu yeniden gönderdim ve yeniden sıfır telefon geldi (:
    Bu arada gelen sıfır telefonlar ellerinde kalan satılmayan depodaki telefonlar ve bataryaları %0 oluyor , dura dura bitmiş ama zamanla şarj ettikçe kendine geliyor.
    Neyse en son gelen telefonu 1,5 ay kadar rootlu gayet stabil yazılım ile kullandım ve birden kapanıp açılmaya başladı ve gümmm. Utana sıkıla yeniden servise gönderdim ve yeniden değişecek onu bekliyorum ama başka telefon aldım.
    Gelen sıfır telefonu iki adet temperli cam koruyucu ve iki adet kılıfı ile sıfır ve 6 ay garantisi devam ediyorken satcam artık. Servisten sıfır gelince üzerindeki etiketleri oluyor sıfır diye rahat satılır. 400 lira civarı garantili , sıfır ve yanındaki aksesuarlar ile gider sanırım.
    Bu telefon için bu sayfadaki son yazımda telefonumun hikayesi olsun...
    Hadi iyi forumlar herkese...




  • Merhabalar arkadaslar. Benim telefonum huawei p6-u06 daha once 4.2.2 android surumu vardi ben bu surumu kitkat4.4.2 ЕМUI 3.0'e yukselttim. ama cince bazi yazilar var telefonumda bu beni rahatsiz ediyor. sunuda soyleyeyim kurulu olan surum B708 diye yaziyo. ben baska rom kurmaya calisiyorum kurulmuya install FAIL diye yazi cikiyo. yardim edirseniz cok sevinirim shimdiden tesekkurler. ((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan.mamedoff O kullanıcısına yanıt
    Hocam artik aktif olan yok bu konuda. Biraz geriye donersen senin cozumun yaziyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.