Şimdi Ara

Huawei artık bootloader kilidi açma kodu vermeyeceğini duyurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba bootloader kapatmak ıstıyorum yanlız nasıl kapatacagımı bılmıyorum yardımcı oursanız cok sevınırım bı turlu yapamadım ugrastım eeger bır cozumu var ıse bana ulırsanız cok sevınırım allah ıcın yardımcı olur kapatalım pek anlamıyorum ınsıgram hesanım ahmet.krkmz beklıyor olacagım yardım sever arkadsdları

  • Arkadaşın telefonunun boot kilidini açmaya çalışırken, haberi okumamla korkunç gerçekle karşılaştım .

    Daha korkuncunu, teknoloji sitesinde yazmasına, haber okumasına rağmen zerre bilgisi olmadan, aklınca fikir yürüten insanların yaptığı cahilce yorumlar.
    Adam root denen şeyi "tema yükleme" olayı sanıyor bu kadar sığ. Bu adama neyi nasıl anlatacak?, hayır marka fanatikliği yapmayın demiyorum, hobi olarak yine yapın, ama fikir sahibi olup öyle yapın.

    Marka fanatikliği zaten ayrı bir hastalık bizim memlekete , ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu topraklarda kıyamete kadar gitmeyecek hastalık.

    Root(kök) yetkisi almak , sadece "yazılım değiştirme" demek değildir. "Yazılım değiştirme yerine gidin launcher yükleyin" yazmış. Bilmiyor ki birçok launcher tam kapasite kullanabilmek için yine root yetkilerine ihtiyaç olduğunu.

    Bir öteki de yazmış" Kullanıcıların çok azını ilgilendiriyor" diye mesele nicelik değil, nitelik.. Ben kaynak kodlarına erişeceğim ki yazacagım küçük bir betik ile kullanmadığın saatlerde cihazını ayarlayıp "süper pil tasarrufu" yapabilesin, ben kaynak kodlarına erişeceğim ki firmaların satış politikalarından dolayı, bölge bölge ayırdıkları özellikleri sana tek kalmede sunabileyim.

    Ben kaynak kodlarına erişebileceğim ki sana "saf", "gereksiz üretici programlarından"arındırılmış temiz yazılım sunabileyim.

    Ben kaynak kodlarına erişebileceğim ki, sana üretici cihazın desteğini kesse de sana Android 9'da verebileyim, hatta android 10"da.

    Ben kaynak kodlarına erişebileyim ki aynı işlemcili iki farklı modelin sırf biri daha ucuz diye işlemcisine getirdiği sınırlamaları kaldırayım, tam performansını ortaya çıkartabileyim.

    Ben kaynak kodlarına erişebileyim ki adım attığında onlarca reklam ile karşılaşma, 30 saniyelik video için 1 dakika reklama katlanma..

    boot kilidini sonsuza kadar kitlemek ya, "ben kendi yazılım ve geliştirme ekibime güvenmiyorum, 3. geliştiriciler ile rekabet edemem ", yada" arka planda onlarca saklı işlem yapıyorum ortaya çıkmasın" demektir.

    İşletim sisteminin sahibi sana açık kaynak verdiği yazılımı senin" kapatmaya" çalışman ayrı bir skandal zaten.

    Sana açık verilen şeyi kapatmak kötü niyet göstergesi. Geliştir kendi yazılımını kitle istediğin yerini. Gıkımı çıkartmam.
    Eğer kullanıcılar yeteri kadar tepki ortaya koymaz ise ,diğer markalarda bu topa girebilir sonra ver elini telementry olayları.Kapalı kapılar ardı..

    Daha yazacak , söylenecek çok şey var ama neyi kime anlatacağızki abi.
    Hani sıradna forumda değil, teknoloji forumu diyince ülkenin demirbaşı, dünyanın ilk kurulan sayılı forum sitelerinden birisinde yazıyor bunları

    aynen qanqa , biz duvar kağıdı değiştirmek için boot kilidinin açılmasını istiyoruz zaten amaann boşver neyse değişmesin duvar kağıdıda ne oalcak ki demi
    hee benim çok bilmişime hee. Aynen devam




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.