Şimdi Ara

HTC Wildfire (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
378.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersen

    mini cm yi bende yükledim gayet hızlı
    radio romunu nasıl kurabilirim acaba gps çalışmıyor

    Arkadaşım bende yüklemek istiyorum Shakira denen sürümü indirdim fakat nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirsen sevinirim.

    Teşekkürler
  • umarım bu sayfayı halen okuyanlar vardır.eşimin wildfire ı birden kablosuz ağ sorunu çıkarmaya başladı.önce kablosuzu açıyor sonra taranıyor diyor ama evde ki ağı bulamıyor bir türlü.daha 2 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu hiçbir ayarıyla oynamadım ve sorun başladı.çözümü konusunda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ik77

    umarım bu sayfayı halen okuyanlar vardır.eşimin wildfire ı birden kablosuz ağ sorunu çıkarmaya başladı.önce kablosuzu açıyor sonra taranıyor diyor ama evde ki ağı bulamıyor bir türlü.daha 2 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu hiçbir ayarıyla oynamadım ve sorun başladı.çözümü konusunda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.



    Genelde bu tür sorunlar elektrik kesintisi sonrasında modemden kaynaklanıyor. İlk etapta akla gelen şey bu. Modemin fişini çıkarıp tekrar takın ve ağı bulup bulmadığını kontrol edin. Çözüm olmazsa, modemin arkasında küçük bir delik var, oraya çok sivri olmayan birşeyle basın ve fabrika ayarlarına döndürün. Sonra modem arayüzüne girip gerekli ayarları yeniden yapılandırın, şifre vs muhtemelen görecektir. Evdeki ağı göremiyor dediğinizde, diğr ağları görüyor sadece evdekini görmüyor dediğiniz için modemden kaynaklı olduğunu düşündüm. Ama hiç bir ağı görmüyorsa o zaman modemle uğraşmayın ve telefonda sizin için önemli olan ne varsa yedeğini alıp telefonu fabrika ayarlarına getirin.




  • wildfire telefonumda durup duruken,klavye dikey konumdayken tahmin satırı gözükmemeye başladı..ayarlardan tahmin açık olduğu halde,ekran diken konumdayken klavyemde tahminlerin olduğu satır gözükmüyor..whatsup kullanırken ise,yazdığım bar ve smiley ikonuda kayboldu..sebebi ne olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimaruf

    g mail hesabını nası kaldırdıyorz başkasının g mailini görüyom kendiminki kurmam lazım çünkü markete giremiyom


    1- Ya Fabrika ayarlarına döneceksiniz, ki bu durumda telefondaki tüm bilgileriniz silinecek (Bunu düşünüyorsanız, telefonunuzdaki sizin için gerekli rehber dahil herşeyin yedeğini alın pc nize)

    2- Ya da root explorer gibi dosya yöneticisi yazılımlarından biriyle telefonunuzdaki data/system klasöründe bulunan accounts.db dosyasını sileceksiniz. Sonrasında telefonu yeniden başlattığınızda ve marketi açtığınızda sizden email isteyecek, kendinizinkini yazarsınız sorun çözülmüş olur.

    Not: 1- Galaxy S te böyle oluyor. Wildfire için de deneyebilirsiniz.
    2- Eğer o dosya silinemiyorsa, muhtemelen root erişim izniniz yoktur. Telefonu rootlayıp tekrar deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ready_35 -- 14 Ocak 2014; 17:54:33 >




  • telefonun hboot sürümünü 1.01.0002 den 1.01.0001 e bir türlü düşüremedim buzzdowngrade dosyasını indirdim sırayla adımları uyguladım hiçbir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama işlemler bittiğinde sürüm yine 1.01.0002 gözüküyor yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polsi

    telefonun hboot sürümünü 1.01.0002 den 1.01.0001 e bir türlü düşüremedim buzzdowngrade dosyasını indirdim sırayla adımları uyguladım hiçbir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama işlemler bittiğinde sürüm yine 1.01.0002 gözüküyor yardımcı olabilecek var mı


    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1145035

    burayı denediniz mi ?
  • BENDE HTC DESIRE HD A9191 VAR. MARKETE GIRIYORUM GMAIL HESABIMI VE SIFREMI GIRIYORUM GIRMIYOR HATA VERIYOR SIFREMIDE DOGRU YAZDIM AMA GIRMIYOR SORUN NE GOOGLE PLAY I YUKLEMEYE CALISTIM OLMADI SORUN NE... LUTFEN CEVAP YAZIN TELEFONA TÜRKÇE YAPMAK ICIN BIR UYGULAMA INDIRICEM INDIREMIYORUM..... BIDE TELEFON HAFIZA KARTINI GÖRMÜYOR ILK BASTA GORUYODU SIMDI COK UGRASTIM GÖRMÜYOR ....CEVAP YAZARMISINIZ.......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.