Şimdi Ara

HTC uluslararası garanti var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün HTC Türkiye'ye mail gönderdim yurt dışı ürünlerin garantisi var mı yok mu diye bana gönderilen cevap şu şekilde;

    "Cihazi alacaginiz yerde global waranty dahilinda olup olmadigini teyit ediniz. Cihazinizin global waranty dahilinda olursa turkiyede tamir edilebilecektir. urunuzu servise gonderdiginizde fatura ile birlikte gonderilmesi lazim. "

    Arkadaşlar şimdi ben yurt dışı ürünleri alırken faturalı olmasına mı dikkat edicem bazı arkadaşlar "telefonla aradım kesinlikle yok dediler" diyor. Tezatlarla dolu dünyada yaşıyoruz bi sonuca varamadım.
    Acaba bu konuda deneyimi olan var mı? Servise gönderdiğinizde faturaya bakıyorlar mı yoksa seri numarası ile işlem yapıyorlar mı bilgilendirirseniz sevinirim.
    Çoğu arkadaş bu konuyu merak ediyordur ne biliyorsanız paylaşmanız dileğiyle.

    Teşekkürler.


    Yaser







  • Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu
  • bunu bende merak ediyorum. One x konusunda bu tartisma aldı başıni gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amedra

    bunu bende merak ediyorum. One x konusunda bu tartisma aldı başıni gidiyor.

    Aynen bende okudum onları ama bi sonuca ulaşamadı her kafadan farklı bir ses ... Sonuç yok aslında herkes bi şekilde araştırsa satıcılarda hem daha çok satar hemde alacakların kafalarındaki sorular yanıt bulur.

    Bakalım inşallah bilen birileri çıkar bekliyoruz :)
  • "Cihazi alacaginiz yerde global waranty dahilinda olup olmadigini teyit ediniz. Cihazinizin global waranty dahilinda olursa turkiyede tamir edilebilecektir. urunuzu servise gonderdiginizde fatura ile birlikte gonderilmesi lazim. "

    anladığım kadarıyla "global waranty" sorgusunu alacağınız yere yaptırabiliyormuşsunuz ve var ise servisten yararlanılabiliyormuş. Benim anlamadığım Spot mal da olsa kardeşim tarlada yetişmiyor ki HTC nin her telefonu gibi HTC tarafından üretiliyor. Garanti verilmemesi çok saçma!!!
  • Sanırım yurtdışında alınan yerin verdiği bir garanti türü. Yani kimisi Global Warranty olarak satıyor kimisi de yok kardeşim sadece bu ülkedeki teknik servisten yaptırabilirsin diyor. Örneğin yurtdışından getirmiş bir satıcıdan aldınız diyelim. Eğer o getirtirken global warranty belgesiyle getirmişsse burada garantisi olur. Ama o belgeyle getirmezse olmaz.
  • kardeşim bendede htc one x yurtdışı cihaz vardı telefonumun servisini aradım uluslararası garanti var dedi yaparlar dedi bende kvk ya götürdüm ama garanti yok diyor ve şimdi benden ücret talep ediyorlar
  •  HTC uluslararası garanti var mı?

    Bu belgeler var fatura yok garanti dahilindemidir sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit1x1 -- 24 Mart 2013; 22:49:00 >
  • arkadaslar eger yurt dşından faturalı bir şekilde aldıysanız cihazınızın garantisi vardir ve yapmak zorundalar kvk eğer yapmam veya ücret istiyorsa kendini akıllı zannediyor direk htc ile muhattap olun yada olmadı cihazınız teleservice ye gönderin hicbir ücret ödemeden yaparlar ben kvk ya kendi turkiye faturalı one x imi gönderdim kaybettiler ürünü 1 ay beni uğraştırdılar sonra mahkemeye verecem sizi dediğimde sıfırını gönderdiler kısacası kvk ya vermeyin cihazı teleserviceye gönderin ve yurt dışı faturası olduğu sürece sizden ücret talep edemeyecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.