Şimdi Ara

HTC Sensation XL video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
58.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende inc S kullanıcısıyım ve gerçekten htc den çok memnunum. Fakat bu da yapılmaz ki kardeşim. Yani hiç bir farkı yok nerdeyse telefonumdan ve sen bu telefona 2200 TL fiyat iste. Bir tek sığınalıcak tarafı diğer markalar olan samsung yada sony gibi çok fazla modeli yk bunu biraz seçenek oluşturmak için yapıyor olabilir. Fakat şöyle bir durumda var Apple da tek telefonu var :S Bu tel alınmaz kanaatimce, yeni modeller çıkacak. Tabi birde bu bütçe meselesi S2 ve sensation gibi tellerde düşününen arkdaşlarada varsa beklesinler şu 2012 telefonalrını öyle alsınlar. inanıyorum fiyatlar bir hayli düşecektir. Herkese iyi forumlar
  • cihaz 4 gündür bende ilk günü büyük bi hayal kırıklığından sonra müthiş bi telefon olduğunu keşfettim . Bence telefonun tek kusuru pixeli onuda pek dert etmiyorum . Attım hd videolarımı müthiş bi görüntü kalitesiyle izliyorum valla kim ne derse desin .

    Hele ki kulaklığa gelirsek ben hayatımda böyle birşey tadmamışdım. Yüksek kaliteli müziklerde performansını müthiş derecede hissettiren bi kulaklık.

    Kamera performansınıda söyliyim hemen . Şahsen bayıldım diyebilirim fotoları anında yakalayan bir kamerası var ve görüntüler çok iyi.

    Son olarak telefonu herkese tavsiye ederim ben ki iphone kullanmış blackberry kullanmış biriyim . Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarım :)
  • cok gereksiz yorumlar var sanki ! sony fanları s2 fanları dolmuş burası sanki ! kağıt üzerindeki değerlere bakarak telefon kötülemek hiç hoş değil. telefon 2 haftadır elimde gta sından tut her türlü oyunu yükledim maşallah tıkır tıkır !! sizin kağıt üzerindeki değerlere bakarak karşılaştırma yaparsak bütün 8mpixelli teller aynı kalitede fotograf cekıyor ! ama gel görki şuan piyasadaki en iyi fotograf ceken tel iphone 4s ve xl dir. bu arada en iyi tasarıma sahip telefon xl. 2012 tasarım ödülü alacak. buraya yazıyorum.neyse birazdan s2 sony fanları saldırıya geçer, ben fazla meşgul etmeden kaçayım, hadi gl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: judaspriestt

    cok gereksiz yorumlar var sanki ! sony fanları s2 fanları dolmuş burası sanki ! kağıt üzerindeki değerlere bakarak telefon kötülemek hiç hoş değil. telefon 2 haftadır elimde gta sından tut her türlü oyunu yükledim maşallah tıkır tıkır !! sizin kağıt üzerindeki değerlere bakarak karşılaştırma yaparsak bütün 8mpixelli teller aynı kalitede fotograf cekıyor ! ama gel görki şuan piyasadaki en iyi fotograf ceken tel iphone 4s ve xl dir. bu arada en iyi tasarıma sahip telefon xl. 2012 tasarım ödülü alacak. buraya yazıyorum.neyse birazdan s2 sony fanları saldırıya geçer, ben fazla meşgul etmeden kaçayım, hadi gl.

    Yok kağıt üstünde bakmıyacağızda nereye bakıcaz ? Kağıt üstünde kameranın megapixeli önemli değil bunu bütün burdaki herkez biliyor tek sen bilmiyorsun.RAM işlemci çözünürlük ekran kalitesi dediğimiz şeyler kamera gibi değildir genelde kağıt üstünde önde olanlar öndedir.Burdada HTC qualcomm kullanmış onunda ne olduğunu herkez biliyor.Kamera lensi güzel,fotoları güzel ama 1080p niye çekmez biliyomusun?işlemciden dolayı gücü yetmiyor:)(hızlı diyen arkadaşlara gelsin Xe nin kamerası XL göre kötü ama 1080 çekiyor işlemci daha iyi olduğu için), çözünürlük dandik,ekran kalitesi S-LCD tarihi eser olacak hala bunu kullanıyor.RAM fiyatına göre yetersiz.işlemci üst seviye değil,tasarım on numara bana göre, malzeme kalitesi iyi,grafik birimi tarihi eser,kullaklık ortalamanın üstünde,telefon özelliği güzel,ekran boyutu bana göre büyük(tercih meselesi)fiyatı yüksek al sana inceleme :)) FAN FAN diyorsun kendin fan olmuşun al sana tarafsız yorum.

    Birde şunu ekliyim ilk telefonum ideos x5 şuan android üzerindeki bütün oyunları kasmadan açıyor.Aldığım fiyat 560 TL di 800mhz işlemci adreno 205 gpuya sahipti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 18 Ocak 2012; 14:13:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegoLaSH

    quote:

    Orijinalden alıntı: judaspriestt cok gereksiz yorumlar var sanki ! sony fanları s2 fanları dolmuş burası sanki ! kağıt üzerindeki değerlere bakarak telefon kötülemek hiç hoş değil. telefon 2 haftadır elimde gta sından tut her türlü oyunu yükledim maşallah tıkır tıkır !! sizin kağıt üzerindeki değerlere bakarak karşılaştırma yaparsak bütün 8mpixelli teller aynı kalitede fotograf cekıyor ! ama gel görki şuan piyasadaki en iyi fotograf ceken tel iphone 4s ve xl dir. bu arada en iyi tasarıma sahip telefon xl. 2012 tasarım ödülü alacak. buraya yazıyorum.neyse birazdan s2 sony fanları saldırıya geçer, ben fazla meşgul etmeden kaçayım, hadi gl.
    Yok kağıt üstünde bakmıyacağızda nereye bakıcaz ? Kağıt üstünde kameranın megapixeli önemli değil bunu bütün burdaki herkez biliyor tek sen bilmiyorsun.RAM işlemci çözünürlük ekran kalitesi dediğimiz şeyler kamera gibi değildir genelde kağıt üstünde önde olanlar öndedir.Burdada HTC qualcomm kullanmış onunda ne olduğunu herkez biliyor.Kamera lensi güzel,fotoları güzel ama 1080p niye çekmez biliyomusun?işlemciden dolayı gücü yetmiyor:)(hızlı diyen arkadaşlara gelsin Xe nin kamerası XL göre kötü ama 1080 çekiyor işlemci daha iyi olduğu için), çözünürlük dandik,ekran kalitesi S-LCD tarihi eser olacak hala bunu kullanıyor.RAM fiyatına göre yetersiz.işlemci üst seviye değil,tasarım on numara bana göre, malzeme kalitesi iyi,grafik birimi tarihi eser,kullaklık ortalamanın üstünde,telefon özelliği güzel,ekran boyutu bana göre büyük(tercih meselesi)fiyatı yüksek al sana inceleme :)) FAN FAN diyorsun kendin fan olmuşun al sana tarafsız yorum. Birde şunu ekliyim ilk telefonum ideos x5 şuan android üzerindeki bütün oyunları kasmadan açıyor.Aldığım fiyat 560 TL di 800mhz işlemci adreno 205 gpuya sahipti.


    çöp çöp sallamasyon yorumlar. içinde patlayan şişirilmiş balonun pisikolojik yansıması. ip4 ten sonra en iyi kameraymış mış, oyun performası için gta tıkır tıkır çalışıyormuş muş. neyse hayırlı olsun pardon geçmiş olsun.
    htc kendini ip ile kıyaslamaya kalkıyor, o kaliteli yapıp pahalıya satabiliyor bende satarım sanıyor ama kendi başını yakacak haberi yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: webconn

    quote:

    Orijinalden alıntı: new-desing Aşağı yukarı 2 aydır note kullanıyorum. bundan önce s2 ondan öncelerde ise tam bir htc hayranıydım.Gelelim bu cihaza tipi bence güzel note dan da güzel. kuzenim de htc hayranı olduğu için gidip bundan almış. Evde xl note ve s2 kapıştık. sayfa açma hızı uygulama açma hızı olarak samsungları çok zorladı hatta bazılarını önce açtı. ama ekran hem çözünürlükten hemde kullanılan panelden dolayı kıyaslamada çok kötü. aynı video ve fotoyu açtığınızda xl a bakmak bile istemiyorsunuz.eskiden sensation ım vardı onda int sayfalarında takılma çok vardı ama bu tek çekirdek olmasına rağmen grafik işlemcisi de ne durumda bilmiorum o takılmalardan kurtulmuş. yinede s2 kadar akıcı değil ki hiç bir cihaz değil. galiba uyumluluk olarak dünyadaki en stabil telefon s2 şu anda.
    Merhaba Ben bugün turkcell timde xl biraz inceleme şansım oldu benim tasarım hoşuma gitti ara yüzleri olsun diğer özellikleri olsun beğendim o kadar çok büyük sorun yapmıyorum buradaki bazı tipler gibi kusur olabilir daha öncede yazdım bana internet hızı - telefon hızı ( yavaşlık her telefonda olur ) - kamera performansı önemli çok uygulama yükleyen birisi değilim ( mekanist,facebook,msn vb. ) şeyleri yüklerim o kadar.Ancak bugün kamerayı araştırdım açtığım zaman dalgalanma oluyor bu dalgalanma normalde baktığımz zaman gözüküyor mu ? Bilgisayara attığımız zaman hiç hoş görüntü olmaaz Diğer ikinci sorum ise mart ayına kadar telefonun fiyatı düşer mi ? 1.500 - 1.300 tl arasında çünkü iphone 5 bekliyorum kasasında ve özellik olarak pek değişiklik olmazsa S3 baktım o da fazla ayrıntılı özelliklere sahip değil xl ile devam etmeyi düşünüyorum


    kamera olarak kuzeniminkinde bahsettiğiniz sorun yok oldukça güzel açık alan fotoğrafları çekiyor. kapalıda ise flaşı gayet yeterli. fiyatının düşmesi gerekli donanım maliyeti o kadar fazla değil çünkü fiyatı şu an tüm dünyada abartı.yeni telefonlarda çıkınca fiyatı çok sarsılacaktır. eğer kamera sizin için önemli ise sony arcS önerebilirim geceleri çok güzel fotolar çekebilmekte. bir çift çekirdek kullanıcısı olarak belirtmek isterim ki çift çekirdeğin telefona katacağı özellikler, çoklu işlemlerde görev paylaşımı ve 1080p özelliğidir. diğer özelliklerde (sayfa açma oyun oynama) diğer tek çekirdeklerden çok az bir farkla öndedir. hatta yüksek işlemci hızıyla tek görevde tek çekirdek daha çabuk tepkiler verebilir. yeni çıkan 4 çekirdekli tabletlerde de görüldüğü gibi bazı işlemler çok az bir farkla çift çekirdekten hızlıdır. çekirdek sayısı standart bir kullanıcıyı etkilemez. ancak dediğim gibi bu fiyat bu donanıma çok fazla yoksa alınabilir bir telefon.




  • Apple olmasaydi alinabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyena1954

    bende inc S kullanıcısıyım ve gerçekten htc den çok memnunum. Fakat bu da yapılmaz ki kardeşim. Yani hiç bir farkı yok nerdeyse telefonumdan ve sen bu telefona 2200 TL fiyat iste. Bir tek sığınalıcak tarafı diğer markalar olan samsung yada sony gibi çok fazla modeli yk bunu biraz seçenek oluşturmak için yapıyor olabilir. Fakat şöyle bir durumda var Apple da tek telefonu var :S Bu tel alınmaz kanaatimce, yeni modeller çıkacak. Tabi birde bu bütçe meselesi S2 ve sensation gibi tellerde düşününen arkdaşlarada varsa beklesinler şu 2012 telefonalrını öyle alsınlar. inanıyorum fiyatlar bir hayli düşecektir. Herkese iyi forumlar

    peki o cihazlar ne zaman çıkar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    cihaz 4 gündür bende ilk günü büyük bi hayal kırıklığından sonra müthiş bi telefon olduğunu keşfettim . Bence telefonun tek kusuru pixeli onuda pek dert etmiyorum . Attım hd videolarımı müthiş bi görüntü kalitesiyle izliyorum valla kim ne derse desin .

    Hele ki kulaklığa gelirsek ben hayatımda böyle birşey tadmamışdım. Yüksek kaliteli müziklerde performansını müthiş derecede hissettiren bi kulaklık.

    Kamera performansınıda söyliyim hemen . Şahsen bayıldım diyebilirim fotoları anında yakalayan bir kamerası var ve görüntüler çok iyi.

    Son olarak telefonu herkese tavsiye ederim ben ki iphone kullanmış blackberry kullanmış biriyim . Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarım :)

    hocam örnek resim koyabilirmisin normal boyutlada ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iAndroid

    Sırf beats audio logosu ve kulaklık için o kadar paraya değmez. Tek çekirdekli telefon alacaksanız gidin Xperia ARC veya NEO alın. Yanına da çok istiyorsanız 300-400 TL ye iBeats alın geçin. Hiç olmazsa ekranı bravia ve çözünürlük çok iyi ve arkasında SONY var...


    böyle saçma sapan yorum görmedim tek çekirdek yok çift çekirdek (:) sensetion um vardır xl ile değiştirdim hem daha hızlı hemde harika müzik keyfi veriyor 2 alet alıp napıcam bi telefon bi mp3 akıllı yaa çözüm sunmuş:) kardeşim sen öyle istiyorsan git al buraya salakça yorum yapmana gerek yok senin kuş beyninle yaptığın yorumu herkez yapar bi sen bilmiyon bunları işine gelen işine geleni yapar
  • Boyutu dışında gayet güzel bir cihaz,özellikle ses çok tatmin edici.
  • ben şimdi desire hd mi satıp bunu nie alım 1cm daha uzun diemi 500mhz fazla, ram 150 mb daha hızlı diemi sacma bide bir ay sonra bunun sensaiton xl hd si 2cekirdek bilmem kaç ram cıkmazssa adam değilim hep aynı şeyi yapıo htc ayrıca telfonu inceldim arkdaşlar kasa herzamanki gibi cok dandik özellikle arkası alimyum folyo gibi biraz bastırsanız yamulcak gibi önü güzel arkası rezalet yani kapaksız kulanmazsınız yada en iisi bnm yptığımı ypn beklyin daha iisi cıkar gs2 cok ii özellik olarak ama ondada tasarım sıfır kumandaya benziyo:D sonyde tsrm yapıo özelikk 0 oyuzden en iisi htcden ii bi tlf fon bekliyip almak dışını modifiye etmek;)
  • arkadaşlar herkes ram düşüklüğünden 400x800 ekran çözünürlüğünden bahsetmiş. haklısınız bir şey demiyorum. ama burada yorum yapanların çoğu o telefonu eline bile almamıştır. sağdan soldan duyduğu donanım özelliklerinden bahsederek telefon hakkında yorum yapıyor. yukarıda dediklerinizin hepsini yaptım telefonda. oyunlar çok büyük bi sıkıntısı yok. ayrıca internet tarayıcısı ve telefonda yapılan işlmler çok hızlı. bundan önceki telefonum desire s ti. onda da 400/800 ekran vardı. ama ikisini yanyana getirdim. arada müthiş bir fark var. ben burada bahsettiğiniz hiç bir şeyi yaşadığınız bir tecrübe sayesinde yazdığınıza inanmıyorum. telefonu eline alıp yorum yapanlar farklı , sadece özelliklerine bakıp konuşanların yorumları farklı
  • ya arkadaşlar kimse havaya sıkmasın boşuna...
    ben hayatımda bir hata yapıp HTC Desire S aldım ve aldığımda HTC'nin son çıkan modeliydi vodafone'den aldım kontratlı... Tamam cihaz iyi sayılır güzel, android falan iyi de aradan 6 ay geçti bana 1200 TL'ye gelen telefonu 700 TL'ye zar zor sattım...
    yani HTC ayda bir telefon çıkartmaya devam edip NOKİA yolunda ilerlerse ve biraz da SAMSUNG'laşırsa durum çok vahim...
    yani şimdi 1500 TL verip sensation XL alacaksın 6 ay sonra satmak zorunda kalsan 750 ye belki satacaksın... bu durum gerçekten cok kotu bir şey, başına gelen beni çok çoook iyi anlar...
    Ben İPHONE'u sadece bu yüzden tek geçiyorum ve şuanda 1250 TL verip İsviçre'den simfree 4s getirtiyorum bir haftaya elimde olacak nasipse... En azında 1 sene sonra da satsam hemen hemen aynı paralara satarım ve ilan açtığım zaman en geç bir haftada alıcı bulurum...
    Olaya bir de bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum...
    Sizce???




  • Arkadaşlar ilk önce bütün titizlikle bütün yorumları okumaya çalıştım burda herkezin görüşü ama biraz bilgili hareket etmek gerekiyor tek çekirdek ikiçekirdekli işlemciler ve 4 çekirdekli arkadaşlar şunu söylemek isterimki çekirdek sayısı hız demek değil bakın arkadaşlar 28 nm az enerjı az ısınma dırek glonass uydularına bağlanabilme yani daha isabetli yön tayini 10 ila 12 web sayfası açma desteği çoklu işlem gücü 20 mp varan kamera desteği ve ebat olarak diğerinden yarı yarıya küçük olması daha sayamadığım bir çok özellik beraberinde getiriyor ama siz burda hızdan başka bir şey konuşmuyorsuz lütfenn biraz araştın insanlar bizler için en iyisini yapmaya çalışıyorlar hem wmc de panasonıc te kapılarını avrupaya açıyorrrr




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAN7843

    Arkadaşlar ilk önce bütün titizlikle bütün yorumları okumaya çalıştım burda herkezin görüşü ama biraz bilgili hareket etmek gerekiyor tek çekirdek ikiçekirdekli işlemciler ve 4 çekirdekli arkadaşlar şunu söylemek isterimki çekirdek sayısı hız demek değil bakın arkadaşlar 28 nm az enerjı az ısınma dırek glonass uydularına bağlanabilme yani daha isabetli yön tayini 10 ila 12 web sayfası açma desteği çoklu işlem gücü 20 mp varan kamera desteği ve ebat olarak diğerinden yarı yarıya küçük olması daha sayamadığım bir çok özellik beraberinde getiriyor ama siz burda hızdan başka bir şey konuşmuyorsuz lütfenn biraz araştın insanlar bizler için en iyisini yapmaya çalışıyorlar hem wmc de panasonıc te kapılarını avrupaya açıyorrrr

    Ne dediğini anlayamadık sen bu telefondanmı bahsediyorsun. 28nm , glonass uydulara bağlana bilme,20mp kamera????Yorumun çok karmaşık hangi telefondan bahsettin belli değil. Glonass uydularına iphone 4s,galaxy note ve sony nin üst düzey telefonları bağlanıyor diye biliyorum...Ayrıca 28nm ile üretilen mobil işlemci varmı ki qualcomm S4 işlemcileri 2012 ortalarında çıkaracak 28nm.Bu telefon 45nm ile üretilmiştir kesin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 28 Ocak 2012; 14:19:10 >




  • Ben buradaki sadece tartışmaya bir açıklık getirmek için cevap yazdım evet glanasss desteği i phonne 4s ve sony tarafında verilecek ama yazılım desteğiyle ama s4 işlemcilerle beraber otomatik bu özellikler gelecek burdakı işlemci hızlarından tartışma varr o yüzden bu yorumu yazdımmm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temeltahir

    quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: hayk24

    kardesim sen bu telefonlari daha eline almamissin ben denedim diyorum...her yazilan donanim miktari ile hiz yüksek olyasdi ... iphone hepsinden geri kalmasi lazimdi...... hem telefon hizi baska tarayici hizi perfrmansi baska birsey cok bildigin burdan belli

    Sorunlumusun kardeşim ? İphone da android mi var acayip acayip konuşuyorsun.Androidte donanımı düşük olan arkadan gelir anladınmı ? Buraya şimdi gl benchmark sonuclarını koycam.Tarayıcı testi telefonun hızını ölçer anlatabiliyormuyum?
    Sensation XL
    Chipset Qualcomm MSM8255
    CPU 1.5 GHz Scorpion (Orjinalinden overclock A8 mimarisinde)
    GPU Adreno 205

    Galaxy SII
    Chipset Exynos
    CPU Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9
    GPU Mali-400MP


    GL BENCHMARK

    SENSATİON XL
    High-level 3D Performance
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=HTC+Sensation+XL+X315e&testgroup=overall


    Low Level 3D
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=HTC+Sensation+XL+X315e&testgroup=lowlevel

    Apple İphone 4s GLBENCHMART testi (Herkez tarafından kabul gören testler)

    High-level 3D Performance
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=Apple+iPhone+4S&testgroup=overall

    Low Level 3D
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=Apple+iPhone+4S&testgroup=lowlevel

    Sensation XE
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=HTC+Sensation+XE&testgroup=overall
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=HTC+Sensation+XE&testgroup=lowlevel

    HTC EVO 3D
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=HTC+EVO+3D+%28Shooter%29&testgroup=overall
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=HTC+EVO+3D+%28Shooter%29&testgroup=lowlevel

    Galaxy SII
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=Samsung+GT-i9100+Galaxy+S2&testgroup=overall
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=Samsung+GT-i9100+Galaxy+S2&testgroup=lowlevell

    Droid RAZR
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=Motorola+DROID+RAZR&testgroup=overall
    http://www.glbenchmark.com/phonedetails.jsp?benchmark=glpro21&D=Motorola+DROID+RAZR&testgroup=lowlevel

    Piyasanın en hızlı android telefonlarından birinin(Galaxy SII) hızını geçer demek bile ahmahlıktır.Göz var nizam var.Tarihi eser donanımıyla geçmesi hatta bu 2 telefonu karşılaştırmak bile hata.Şuan mevcut genel satışta olan telefonlarda hız olarak ilk 3 te.Android 4.0 ile zirvede olacak büyük ihtimal.Tabi 2012 yılındaki cihazlar çıkınca ne olur bilinmez.


    adam sana ne dio sen hala iphone de android mi var dion ne acaip insanlarsınız git bak bakim piyasadaki en bana telefon kim ne derse desin iphone 4sdir.
    Dünyanın en büyük firmalarından applein kafası çalışmadığı için mi işlemci hızını 4 te 1ghz iken 4ste 800mhz gibi son derece düşük sayılabilecek bir değere çektiler.
    İşlemci hızı çekirdek sayısı her şeyi belirliyor olsaydı nasıl 4s en iyi telefon olacaktı. Lütfen XL vs telefonlar için elimize alıp incelemeden yorum atmayalaım...

    yorum atma bir daha.İOS düşük donanım ile çalışabilen bir sistem. 4s 800mhz ama çift çekirdek.Ama bizim bahsettimiz sistem android farkındamısın ? 4s nin 800 mhz olmasının nedeni batarya süresi ile alakalıdır.İpad 2 yi eline al ve incele ondada a5 işlemci 1ghz dual core var. 4s den hızlı anladınmı? her şeye atlamaya bayılıyorsunuz.
    Android te herşey donanımda biter. İOS ile androidi yada wp ile androidi karşılaştırırsanız donanım la kimin hızlı olduğunu anlayamazsınız. wp yada iosta 1ghz tek çekirdekteki hızını androidte 1.5ghz dual core de yakalarsınız belkide.Burda arkadaşın dediği xl nin galaxy SII den hızlı olduğu 2 side android cihaz biri tek 1.5ghz diğeri 1.2ghz dual core biri qualcomm ve a8 mimarisi biri samsungun özel chipseti ve a9 mimarisi...Birinde en ağır ve gösterişli htc sense arayüzü varken diğerinde en stabil ve sade arayüz var.Zaten sonuç ortada sen orda boş boş konusanda ortada....




  • bir müzik akıllı telefonu olmasına rağmen müzik listesinde klasör sisteminin olmaması, ne yazık ki karma albümler oluşturma şansınızın çok olmayacağı vede ID bilgisi tam olmayan mp3 ler ile istediğiniz gibi bir düzenleme ile parça arayıp bulmakta zorlanacağınız demektir. sırf ama sırf bu nedenle bile bu telefonu almam ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    uzaktan kumanda gibi plastik s2 yi savunan arkadaşlar siz onu alın onu kullanın kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş sizinkide o hesap yakında bi xl sahibi olucam 3üncü htc cihazım olucak gayet memnunum bi boktan haberiniz yok en azından burda atıp tutmayın gidin 3310 alın kendinize

    Mesaj sayın yüksek olsun diye sağdan soldan bütün yorumları kopyalamışsın ama olmadı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    beyler buna felan sakın o kadar para saçmayın yazıktır günahtır.bekleyin biraz sony'ler yolda...tüm pazarı eline geçirecek.çözünürlük,hız,camera pix neymiş göreceksiniz ama az bekleyin.



    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    blizzard3 piyasanın en iyisi optimus 3d ve bu gidişle de (çift kanakl çift bellek kullanılmadığısürece) optimus 3d ve lg nin üst düzey telefonları olacak.çünkü lg teknolojiyi yeniliyor diğerleri yineliyor.



    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Telefon kulaklık falan güzelde cok para o paraya HTC alınırmi büyük soru işareti var



    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    cihaz 4 gündür bende ilk günü büyük bi hayal kırıklığından sonra müthiş bi telefon olduğunu keşfettim . Bence telefonun tek kusuru pixeli onuda pek dert etmiyorum . Attım hd videolarımı müthiş bi görüntü kalitesiyle izliyorum valla kim ne derse desin .

    Hele ki kulaklığa gelirsek ben hayatımda böyle birşey tadmamışdım. Yüksek kaliteli müziklerde performansını müthiş derecede hissettiren bi kulaklık.

    Kamera performansınıda söyliyim hemen . Şahsen bayıldım diyebilirim fotoları anında yakalayan bir kamerası var ve görüntüler çok iyi.

    Son olarak telefonu herkese tavsiye ederim ben ki iphone kullanmış blackberry kullanmış biriyim . Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarım :)


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    arkadaşlar herkes ram düşüklüğünden 400x800 ekran çözünürlüğünden bahsetmiş. haklısınız bir şey demiyorum. ama burada yorum yapanların çoğu o telefonu eline bile almamıştır. sağdan soldan duyduğu donanım özelliklerinden bahsederek telefon hakkında yorum yapıyor. yukarıda dediklerinizin hepsini yaptım telefonda. oyunlar çok büyük bi sıkıntısı yok. ayrıca internet tarayıcısı ve telefonda yapılan işlmler çok hızlı. bundan önceki telefonum desire s ti. onda da 400/800 ekran vardı. ama ikisini yanyana getirdim. arada müthiş bir fark var. ben burada bahsettiğiniz hiç bir şeyi yaşadığınız bir tecrübe sayesinde yazdığınıza inanmıyorum. telefonu eline alıp yorum yapanlar farklı , sadece özelliklerine bakıp konuşanların yorumları farklı


    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bir müzik akıllı telefonu olmasına rağmen müzik listesinde klasör sisteminin olmaması, ne yazık ki karma albümler oluşturma şansınızın çok olmayacağı vede ID bilgisi tam olmayan mp3 ler ile istediğiniz gibi bir düzenleme ile parça arayıp bulmakta zorlanacağınız demektir. sırf ama sırf bu nedenle bile bu telefonu almam ben.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.