Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
97
Favori
985.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Htc Sensation cihazıma ben de rom yuklemek ıstiyorum orjinal romdan sıkıldım. Biraz karışık gibi geldi zor mu ilk defa yapacak biri icin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naklov965 N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ilk sayfayı güzelce okursanız kolayca halledebilirsiniz. Yapamadığınız taktirde buraya yazın takıldığınız noktalarda yardım eden olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR DÜN ÇOK SİNİRLENDİM TELEFONA İKİ TANE YUMRUK VURDUM EKRANDA SİYAH ÇİZGİLER OLDU dokunmatik ekran sağlam iç ekran sorun var.ELİNDE EKRAN SAĞLAM ANAKARTI YANMIŞ CİHAZINIZ VAR İSE TALİBİM UCUZA BUNU İDARE EDER ŞEKİLDE NEREDE HALLEDEBİLİİRM KENDİME TELEFON ALACAĞIM AMA BU TELEFONUDA BİR AKRABAMA VERECEĞİM O YÜZDEN EKRANI YAPTIRMAK İSTİYORUM




  • Bende 3 sene once aldim ama telefon artik surekli kapaniyor ve sarja takmassan acilmiyor full sarjda 10 dk sonra kapaniyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen biri pil önerebilir mi?
  • Amerika'dan Anker marka pil getirtmeyi düşünüyorum, daha önce epey getirmiştim bilenler hatırlayanlar vardır ozamanki kullanıcı adım serdarkaraaslandı ban yedik neyse yine getirtme gibi bir düşüncem var fiyatlar 50-60 altında olmaz sanırım talep olursa getirteceğim isteyen varsa özel mesaj yollasın.

    Bu arada rom soran oluyor geçen sensationa ARHD 7.3 yükledim telefon çok seri çalışıyor hiçbir takılma yok viperden sonra adeta uçtu telefon, ben kullanmıyorum ama kullanan kişi yeni telefon sahibi gibi oldu.
  • Arkadaşlar kardeşimde sensation var instagrama resim yüklenmiyor nasıl çözdünüz bu problemi tüm sensationlarda varmış sanıarım?
  • Partir kullanıcısına yanıt
    Bende Anker 1900 mAh kullanıyorum, batarya almayı düşünen arkadaşlar var kesinlikle öneririm
  • arkadaslar bir iyilige ihtiyacim var... gecen sene yurtdisinda xe telefonum calindi ( bu sene de lg g2im calindi ) fakat beats kulakligini kullaniyordum severek... neyse 3 4 ay once bozuldu. Daha once telefonum varken yine bozulmustu beats kulakligim ve faturasiz telefonla goturup servise 1 hafta sonra yenisini vermislerdi.


    SImdi iyilige gelince fatura fotokopisi veya ankara kizilayda garantili telefonu olan bir arkadasla servise gidebiliriz zamaniniz varsa tabi :) kulaklik garantisi 1 senelik olabilir o yuzden 1 sene garantisi olan arkadaslardan ozellikle rica ediyorum...

    karsiliginda htc xe nin sifir gibi kutusu ve icerigini verebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Partir

    Amerika'dan Anker marka pil getirtmeyi düşünüyorum, daha önce epey getirmiştim bilenler hatırlayanlar vardır ozamanki kullanıcı adım serdarkaraaslandı ban yedik neyse yine getirtme gibi bir düşüncem var fiyatlar 50-60 altında olmaz sanırım talep olursa getirteceğim isteyen varsa özel mesaj yollasın.

    Bu arada rom soran oluyor geçen sensationa ARHD 7.3 yükledim telefon çok seri çalışıyor hiçbir takılma yok viperden sonra adeta uçtu telefon, ben kullanmıyorum ama kullanan kişi yeni telefon sahibi gibi oldu.

    sizi hatırladım getirtirseniz alırım
  • Bundan 1 yıl önce bende bu telefonu kullanıyordum şimdi annem kullanıyor, daha birkaç gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu bu günlerde telefonun RAM'i 90larda 80 lerde sürünüyor önceden 120 nin altına inmezdi boş kalan RAM şimdi 90-80. Telefonda sadece annemin kullandığı Pou ve Tom oyunu var. Tom oyununda oyuna girince oyundan falan atıyor kasıpta nedir bu sorun nasıl çözerim? Bir uygulamadan çıkıp ana ekrana dönerken bile 1 dakika geçiyor, ekrana **Yükleniyor** işareti çıkıyor ve 1 dakika içerisinde ana ekrana ulaşıyorum sadece saat widegt'ı var acil yardım bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1.21 Gigawatss

    Bundan 1 yıl önce bende bu telefonu kullanıyordum şimdi annem kullanıyor, daha birkaç gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu bu günlerde telefonun RAM'i 90larda 80 lerde sürünüyor önceden 120 nin altına inmezdi boş kalan RAM şimdi 90-80. Telefonda sadece annemin kullandığı Pou ve Tom oyunu var. Tom oyununda oyuna girince oyundan falan atıyor kasıpta nedir bu sorun nasıl çözerim? Bir uygulamadan çıkıp ana ekrana dönerken bile 1 dakika geçiyor, ekrana **Yükleniyor** işareti çıkıyor ve 1 dakika içerisinde ana ekrana ulaşıyorum sadece saat widegt'ı var acil yardım bekliyorum.

    Aynı sorunu bende yaşıyorum bu aralar bir sıkıntı var ama anlamadım gitti. Bende uygulamadan ziyade menü ile ana ekran arasındaki geçişlerde bile bu yükleniyor yazısı çıkıyor




  • Noldu buraya 1 aydır kimseden ses seda yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012nin yaz aylarında uzun araştırmalarım sonucu aldığım bir telefondu...2 sene kullanıp anneme verdim şuan o kullanıyor...benim gibi sürekli kurcalamadığı için telefonun şarjı 1.5-2 gün dayanıyor...cihazı s-off unlocked ve rootlu yaptım...şuan inseetcoin rom yüklü eski bir rom olmasına rağmen çok stabil... eğer hiç kasmasın diyorsanır hypernon sense yada cyanogen mod ekibinin sensetion için yapmış olduğu romlar var...biraz daha güncel olsun diyorsanız venom ekibinin vipers sense 5 arayüzlü romu var...oda gayet güzel...

    malumunuz bir siteden ali....ress buradann bşr batarya aldım 10 doolar filandı sanırım...iki senedir gayet iyi gidiyor...bu telefon benim android dünyasına girdiğim ilk telefon..zaten ikincisi ve son kullandığım diğer cihazda HTC one M7

    ara cihazları pek sevemedim...genellikle amiral gemiler tercihimdir...2011 amiral gemisi sensation gibi
    saygılar...yardıma ihtiyacı olan yazabilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickbaron

    ARKADAŞLAR DÜN ÇOK SİNİRLENDİM TELEFONA İKİ TANE YUMRUK VURDUM EKRANDA SİYAH ÇİZGİLER OLDU dokunmatik ekran sağlam iç ekran sorun var.ELİNDE EKRAN SAĞLAM ANAKARTI YANMIŞ CİHAZINIZ VAR İSE TALİBİM UCUZA BUNU İDARE EDER ŞEKİLDE NEREDE HALLEDEBİLİİRM KENDİME TELEFON ALACAĞIM AMA BU TELEFONUDA BİR AKRABAMA VERECEĞİM O YÜZDEN EKRANI YAPTIRMAK İSTİYORUM

    Pm Lütfen :)




  • -Breakst- kullanıcısına yanıt
    Cevaplandi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan kullanabilecek en stabil rom hangisi eski telime dondum :) biraz uzak kaldim. Batarya kasmasi falan en stabil hangisi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan kullanabilecek en stabil rom hangisi eski telime dondum :) biraz uzak kaldim. Batarya kasmasi falan en stabil hangisi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burkipower

    Arkadaslar suan kullanabilecek en stabil rom hangisi eski telime dondum :) biraz uzak kaldim. Batarya kasmasi falan en stabil hangisi sizce?

    Vipers 5.2.1 kullanıyorum. Batarya haricinde memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    bende denedim biraz ama biraz ksıyor sanki :) cm11 kurdum kasması falan yok güzel ama 3 saatte batarya bitti sanırım bataryayı yenilemem lazım olmüş olabilr :) acaba diyorum revulation falanmı kursam 4.0.3 :)
  • 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.