Şimdi Ara

HTC Sensation XE Lite Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Dün HTC Sensation XE Lite modelini satın aldım. 2 gündür telefonu kullanıyorum ve şöyle bir problemim var. Telefonu belli bir süre kullanmadığım zaman gelen çağrı olduğunda, ekrandaki halkayı bir türlü hareket ettiremiyorum. Yani ekran donuyor ve çağrıyı bir türlü cevaplayamıyorum. Ne zaman çağrı sonlandırıldığında, o zaman telefonun ekran kilidini açabiliyorum. 2 günde yaklaşık 8-10 defa oldu bu olay. Herhangi bir uygulama yada güncelleme indirmedim ama nedense belli bir süre telefon kullanılmadığı zaman gelen çağrıları cevaplayamıyorum. Bununla alakalı olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • Hocam bu sorun ara ara benıde başıma geliyor.halkayı birden yukarı çekerseniz takılma olabılıyor.tel çalarken yavaş bir şekılde sürükleyin parmağınızı daha az olacaktır.
  • İyi güzel söylüyorsunda metto05, bu çözüm değilki. Yazılımsal bir problemmiş gibi gözüküyor. Birkaç forumda daha baktım. Aynı problemi yaşayan kişiler var. Hard Reset atın düzelir diyorlar. Dün onuda yaptım fakat değişen birşey olmadı...
  • Arkadaşlar telefonu değiştirdim yaklaşık 1 ay oldu ve dün tekrar aynı problemi yaşamaya başladım. Yok mu hala bir çözüm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.