Şimdi Ara

Htc One X Tepki Vermiyor (Hboot dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar abiler olay yaklaşık 2-3 ay önce oldu telefon öyle köşede duruyor burada konu açayım dedim,belki yardımcı olabilirsiniz diye. Telefonumun sorunundan bahsetmek gerekirse eğer;
    1-Telefonu hangi şarj aletiyle takarsam takayım şarj ledi yanmıyor.(orjinal dahil)
    2-Hboot a erişemiyorum güç tuşunu kullanmak bir işe yaramıyor.
    3-Fastboot moduna giremediğim için şarj.bat dosyası çalışmıyor.
    4-Telefon çalışır konumdayken 8 saatte (telefon kapalı şekilde) tam doluyordu.
    5-Telefon açık şekilde şarj olmuyordu ve işletim sistemi uyarı veriyordu "Telefonunuz aldığı akımdan fazlasını tüketiyor."

    Telefon stock ruu 4.2.2 sense 5 önce bir telefoncuya vermiştim telefon su teması almış dedi,telefonu yıkamış izgara paslandığı için. Ayrıca ekranında ufak bir çatlak vardı 300TL ye orjinal ekran aldım yine aynı telefoncuya taktırdım telefoncu bana "Ekrana görüntü gelmiyor." dedi.
    Sonra telefonu "www.htcturkiyeservis.com" a gönderdim. Ekran sorununu çözdüler 140 tl karşılığında ve telefon elime ulaştı. Fakat ne yazıkki telefon şarj olmak bilmiyordu ayrıca maximus hd rom vardı. Neyse batarya kalibrasyonu bazı batarya uygulamaları derken sorunu çözdük. Nitekim sorun tekrar başladı tekrar gönderdim aynı siteye. Bu sefer stock ruu yüklemelerini ve batarya sorunuyla ilgilenmelerini istedim "tamam" dediler. 70TL karşılığında telefon orjinal yazılım yüklenmiş şekilde geldi. Aynı sorun devam ediyordu kısa bir süre de öyle kullandım. (bir hafta kadar) Sonra telefon ben dedimki kendi kendime "telefonun şarjını bitireyim kapansın belki pil yutmuş şekilde şarj olur" diye düşündüm. Uyguladım da ama ne yazık ki telefonun şarjı bitince htc yazısı geldi ve telefon kapandı. Şarja taktım kırmızı ışık yandı şarj oluyor diyip başka işlerle uğraştım geri geldiğimde telefonun şarj ledi birkaç saniye git gel yapıyordu sonra sönüyordu. Tekrar gönderdim aynı siteye. Bu seferde telefon tamir edilmeden geri gönderiyoruz denilmeden gönderildi. Telefonu bende kenara kaldırdım.

    Olay böyle abiler benim yapabileceğim birşey var mı? Bazı yabancı forumlarda usb girişini metal bir parçayla temizleyin demişler denemedim onu henüz sizce işe yarar mı?
    Bu arada şarja taktığım zaman ne telefon nede şarj adaptörü ısınıyor hepsi buz gibi.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Kolay Gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunquad -- 18 Şubat 2015; 23:19:23 >







  • Güncel..!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.