Şimdi Ara

HTC One vs iPhone5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dusuncenize saygi duyuyorum anca milletin iphone secmesindeki ana etken appstore ve iostur. Kafit uzerinde iphone dusuk kaliyor olabilir ama ios bu fonanimla max. Performansi verebiliyor. Android ise adreno 330gpu 8 cekirdekli octa islemci 2gb. ramlr vs. İle ancak ios stabilitesini yakalayabilmektedir. Androide 2000 degil 900 lira verdiginizde alacaginiz cihazin performansi yerlerde surunecektir. Ama 900 liraya sldiginiz iphone4 ile neredeyse 5 gibi bir stabilite elde edersiniz.
    O yuzden iphonea verilen para bosunadir demek,buraz fazla olur diye dusunuyorum.
    İyu forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el az kullanılmış Türkiye garantili cihazlarda alabilirsiniz aslında,öğrenciymişsiniz hiç olmazsa çok fazla para vermemiş olursunuz.
  • Bu iTunes kadı felan oluyor ya o sıkıntı ediyor mu 2. El alırken , karar veremiyorum yurt dışı cihaz da alabilirim babam çifte vatandaş pasaport var ama satıcılara güvenmiyorum sahibindendeki.
  • Yurt dışı daha mantıklı forumun ikinci eline de bakabilirsiniz,uygun fiyatlı ürünler oluyor.Pasaportta sorun olmayacaksa sizin için güzel bir alternatif.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-16gb-beyaz-plus-plustr-garantili-plusfaturali-plus-plus-elma-bilisim-113235668/detay/ Böyle bir eleman var hakkında çok şikayet ver pasaport kaydı düştü diye o konuda sıkıntı yok . ama telefon 1. El olmuş olur yani değil mi böyle takıntılı bir insanım ben ilk ben açayım istiyorum :)

    edit :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-5-16-gb-sim-free-acilmamis-jelatinli-kutusunda-135085461/detay buda var :)
    edit 2 :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-simfiriii-kapali-kutu-sifir-renkler-mevcut-132249801/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4v4s4r0ck -- 30 Ağustos 2013; 15:50:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: s4v4s4r0ck

    Arkadaşlar merhaba başlığı bir kaç kez görmüşsünüzdür (Ah , lütfen vurmayın ) .

    Şimdi HTC One ile iPhone 5 arasında iyi ve kötü yön bakımından fark çok.Şimdi ben telefonu oyun oynamak , müzik dinlemek , forumlarda gezmek , sosyal paylaşım sitelerinde gezmek , fotoğraf ve video çekmek. Şimdi herkes diyecek ikisi de aynı işi yapar , sırf o Retrica logosu , Apple logosu beni al diyor ama bir yandan da HTC One ' nin Beats Audio ve Kamrası cezb ediyor fakat Android sevmiyorum (Samsung Galaxy S3'üm vardı ondaki tecrübelerime dayanarak markette hiç güzel bir uygulama görmedim)

    Şimdi iPhone 5 2000 TL HTC One 1800 , ne yapmalıyım karar veremiyorum , iyi akşamlar.


    Kardeşim, öncelikle apple iphone da güzel bir telefon, lakin seni tenzih etmeliyim ki seni androidden sogutan, benim gibi, samsung ve samsungun basit salak gerizekalı aptal arayüzüdür :) Sony, Lg, Htc gibi telefonların android telefonlarını eline almanı öneririm, biraz kullan, android ile ilgili fikrin tekrar değişecek, htc one özellikle kalite akıtan bir telefon, iphoneden daha sağlıklı duruyor, kesinlikle iphone a rakip, ha tabi ki iphone da iyi, ama iphone de de düşük bataryadan dolayı o retina ekranı asla tam parlaklıkta kullanamayacaksın, batarya biraz daha yetsin diye sürekli düşük tutacaksın, hem ppi oranı yani iphone nin retina diye tabir ettiği 300 küsür ppi, htc one da daha büyük ekran olmasına ragmen 468 ppi

    Htc One ekran kalitesi, işlemci ve ram, gerek android özgürlüğü gerek sense 5 arayüzü olarak mükemmeli vaat ediyor, İphone 5 ise geçen senenin telefonu olduğu için karşılaştırılamaz, lakin 5s çıkınca Htc One ın rakibi olabilir :)




  • Ben bir sürü değişik telefon kıllandım eşime de rahat kullansın diye bir iphone 5 aldım, ne zaman elime alıp biraz kullansam hayran kalıyorum bu yüzden siyah bir 32 gb iphone 5 siparişi verdim inşallah Pazartesi elimde olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak dediğin şeye o kadar katılıyorum ki samsung un arayüzü nokia nın 3 sene önceki telefonundan daha ezik duruyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluebest

    Ben bir sürü değişik telefon kıllandım eşime de rahat kullansın diye bir iphone 5 aldım, ne zaman elime alıp biraz kullansam hayran kalıyorum bu yüzden siyah bir 32 gb iphone 5 siparişi verdim inşallah Pazartesi elimde olacak.

    Siparişi nerden verdik acaba bende şu telefon konusunu kararlaştırdım ama alacak yer yok yurtdışında arkadaşım da yok sahibinden den 1500 den düşük kayıtsız almayı düşünüyorum 3 adet ilan gördüm işte onlarda üstteki mesaj da fikriniz varmı acaba
  • Bir siteden 1500 lira kayıtlı siyah 32 GB iphone 5 ben bakarken denk geldim daha 1 saat önce koymuş ilanı. Cihaz 2 aylık köşe yerlerinde kronik soyulma meselesi var dedi, sürekli satış yapan itibarı yüksek bir satıcı. Şansıma denk geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi sahibinden de bir ilan gördüm 1700 TL Turkcel den alınma açıklamaya yazmış """" arkadaşlar29;07:2013 tarihinde alınma ipone 5 16gb beyaz türkccelden alınma kapalı kutu takas olur ama telefon fiyatlarını abartmama kaydıyla telefonum kapalı kutudur hiç hat takmadım alan arkadaşa hayırlı olsun isteyene kapıda ödeme yollanır """" şimdi telefon fiyat olarak iyi benim için şuan cebimde o kadar var , 10 eylülüde bir beklerim belki i5 lerin fiatları düşer i5s ler 2-3 ay pahalı kalır ben en geç 15 eylüle kadar almam lazım :) şimdi bu telefonu alıp avea kullanabilmiyim ?

    telefonun jelatinin altında bir jelatin kutu var mavi turkcel yazıyor o nedir anlayamadım  HTC One vs iPhone5
     HTC One vs iPhone5




  • yaazdıklarını milim okumadım ama htc one'nın kamerası daha iyi ama ben yinede iphone diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marge Simpson

    yaazdıklarını milim okumadım ama htc one'nın kamerası daha iyi ama ben yinede iphone diyorum

    Son yazdığımada bakarsanız :)
  • Öncelik iphone fakat htc zaten akıllı telefonların en iyisi çok param olsa 2ci tel olarak kesin htc one alırdım.
  • 2200 lira maksimum demişsiniz, yerinizde olsam bir kaç ay daha bekler apple store'un açılmasıyla 2200 liraya 5s alırım.
  • Şu an benimde 1800 liram ve aynı ikilemde kaldım bende 10 eylülü beklemek en mantıklısı sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran iphone da daha canlıdır arkadaşlar. Zira amoled vb. Ekranlarda tek alt pixel varken iphone un kullandığı ekranda 3 alt pixel vardır ve bu daha canlı görüntü sağlar. Siyahlar dışında (: beyazda da amoled yerle yeksan oluyor. One daki bryazlar da aşırı parlak video çekiminde vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim biz ikna icin mi burdayiz sorunlari gidermek icin yardimci oluyoruz asil konuya donersek cihazi oyun falan demissin hee turlu iphone 5 internet hizi olsun stabilligi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meshood

    Ekran iphone da daha canlıdır arkadaşlar. Zira amoled vb. Ekranlarda tek alt pixel varken iphone un kullandığı ekranda 3 alt pixel vardır ve bu daha canlı görüntü sağlar. Siyahlar dışında (: beyazda da amoled yerle yeksan oluyor. One daki bryazlar da aşırı parlak video çekiminde vs.

    Htc one da amoled ekran yoktur lcd3 full hd ekran vardır ayrica 468 ppi dir iphone 5 in ekrani cop kalir htc nin yaninda bunu soliyim ikiside suan elimde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 1 Eylül 2013; 17:44:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

    quote:

    Orijinalden alıntı: meshood

    Ekran iphone da daha canlıdır arkadaşlar. Zira amoled vb. Ekranlarda tek alt pixel varken iphone un kullandığı ekranda 3 alt pixel vardır ve bu daha canlı görüntü sağlar. Siyahlar dışında (: beyazda da amoled yerle yeksan oluyor. One daki bryazlar da aşırı parlak video çekiminde vs.

    Htc one da amoled ekran yoktur lcd3 full hd ekran vardır ayrica 468 ppi dir iphone 5 in ekrani cop kalir htc nin yaninda bunu soliyim ikiside suan elimde

    Tamam şampiyon sakin ol. Videoda beyaz patlamasına ne dersin? Özellikle gece çekimlerinde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.