Şimdi Ara

Htc one s9 alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Htc one s9 almak istiyorum ama fiyatlar dengesiz. İthalatçı garantili 1130 civarı bulunabiliyor. Ama n11 de 1148 tlye kvk garantili buldum. Mağaza gsm dünyası diye geçiyor acaba buraya güvenebilirmiyim. Bu fiyata kvk garantili olurmu bu telefon.

    http://urun.n11.com/cep-telefonu/htc-one-s9-16-gb-cep-telefonu-45g-uyumlu-htc-turkiye-garantili-P151828763



  • Tasarım olarak güzel bir cihaz. Malzeme kalitesi de üst düzey bildiğim kadarıyla. Elde tutuş hissiyatı bakımından da tatmin edeceğini düşünüyorum. Bu fiyat aralığında alınası bir cihaz. Android tarafında HTC ve Sony'den şaşmamalı bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gscafecrown

    Tasarım olarak güzel bir cihaz. Malzeme kalitesi de üst düzey bildiğim kadarıyla. Elde tutuş hissiyatı bakımından da tatmin edeceğini düşünüyorum. Bu fiyat aralığında alınası bir cihaz. Android tarafında HTC ve Sony'den şaşmamalı bana göre.

    Peki belirttiğim mağazadan alsam güvenilirmi.
  • mağaza çok başarılı hocam güvenebilirsınız yüzde 100 puan almış daha ne

    kusursuz mağaza

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mauseler kullanıcısına yanıt
    Hocam internet üzerinden bu tarz şeyler almadığım için yönlendirmek istemem ama başka bir arkadaş yeterince güvenilir olduğunu ifade etmiş. :)
  • Cihaz tasarım olarak başarılı, sense arayüzü de kararlı bir arayüzdür. Ama bu cihaz sanırım, HTC'nin bu güne kadar ki en az ilgi gören cihazıydı. Zaten 2.000 liradan çıktı ve 1.100 TL'ye kadar düşmüş ki bu HTC için olmayacak bir şeydir. Mediatek işlemcisi var ve %99'da güncelleme almayacak. Ben bir kaç ay önce mediamrkt'de inceleme şansım olmuştu; kamerası baya başarılıydı özellikle ön kamera. Alınacaksa siyah olan alınmalı. Yine de ben olsam pek bulaşmazdım çünkü tam anlamıyla kara kutu hakkında doğru düzgün hiç bir bilgi yok.
  • hocam ben yurtdışı cihazı kullanıyorum senin alacagın sitelerde okadar ken teknosa vatan gibi yerlerde.
    2bin tl arada baya fark adamlar yurtdışından getiriyor kayıt ediyor kendileri garanti si biziz diyorlar kvk garantili ise al yoksa alma derim ama teelefoon canavar canavar ben kullanıyorum ilgilenirsen daha kaydettirmedim. ben sana verebilirim cihazı:D
  • Bende almak istiyorum ama mtk islemcide vodafone 3g de internet kopmasi cok oluyor teredutte kaldim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    3g kopması falan olmuyor MTK da ilk defa duyuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    Xiaomi redmi pro kullaniyorum mtk helio x25 islemci hattim vodafone.. 3g de hareket halinde baglanti kopuyor, bunu su sekilde anlarsiniz sadece 3g moduna alip face veya whatsapp dan bir tanidiginizi yolda yururken arayin.. Bunun sebebi de baska bir baz istasyonuna gectiginde baglantiyi kesiyor.. Denemek isteyen varsa denesin, cogu mtk islemcili cihaz kullanicisi bunun farkinda degil ama bu sorun nedense tr de gecerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Haklisinizdir Desire 10 Pro var bende helio p10 lu. Yalnız o bahsettiğimiz görüşme esnasında kopma diğer telefonlarda da oluyordu Snapdragon lularda da denk gelmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.