Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arves TR
    Aynı benim düşüncelerim neredeyse ben yazdım zannedicem :D S4 alma şansım olsa keşke olsa düşünmeden alıcam.Fakat 1500 TL verince 300-400 TL daha verip en iyisini almak daha mantıklı geliyor ama one x ve galaxy s3 de çok büyük hala tam karar veremedim benim için en önemlileri telefonun tipi ve performansı beni en az 2 yıl idare etmesi gerekiyor galaxy s3 de bu konuda one s ten üstün galiba karar veremedim hala.

    Valla bana göre bir telefonda en önemli özellik tasarımı ve kullanıcısını müzik olsun, performans olsun, kamera olsun, aradığı alanda tatmin edebilmesi. Fazla donanım delisi olmak da kanımca iyi değil. Forumdaki tartışmalara bakıyorsun, dışardaki insanların konuşmalarına bakıyorsun; son yıllardaki telefonların hızlı gelişiminin de etkisiyle hepsi donanım delisi olmuş durumda. "1500'e One S alıyorum, 200-300 TL daha vereyim de GS III veya One X alayım" diye ister istemez her insan düşünüyor. Bu biraz da üniversite sınavında derece yapıp da puanım boşa gitmesin diye çok da istemediği ancak en kafada olan bölümleri tercihine yazmaya benziyor aslında. Galaxy S III'ü çok beğenmiyorsun, istemiyorsun, ancak donanımı en iyisi, parayı vermişken tam olsun diye o mantıkla çok da bayılmadığın halde onu alıyorsun. Ben ve o zaman alanlar 1300'e Xperia Arc aldığı için forumda laf edenler olmuştu mesela; şöyle pahalı, o fiyata şu alınır, bu alınır diye. 2-3 ay sonra da Galaxy S II gelmişti piyasaya. Halbuki istesem Galaxy S II de alabilirdim ama benim aradığım her özellik + tasarımının üstün şıklığı Arc'ta vardı. Şimdi ise bu konularda piyasada kendime en yakın gördüğüm telefon One S. Galaxy S III ve One X tarzı telefonlar aşırı büyük. Tek elle kullanımı zor, baş parmağınızla ekranın en uzak köşesine zor değiyorsunuz, bazı basit şeylerden aradığınızı bulamadığınız vakit dört çekirdek, sekiz çekirdek önemi kalmıyor. Dünyada da insanlar bir telefonda ideal ekran boyutu olarak 4-4.2 inç tarzı boyutları ideal görüyormuş mesela. Ben de öyleyim. Hem gidip One X'e bakıyorum, Galaxy S III'te soğuk baktığım boyut ve tasarımınının çekici olmaması, arayüzünün bence hoş olmaması sorunlarından boyut olayı bunda da var, e bunlara ek olarak One X hakkında batarya olsun, başka şeyler olsun, çok da süper yorumlar okuyamadım. Bir One S alıp One X'e çıkmak için üste vereceğin yaklaşık 300 lirayı kaliteli bir kulaklığa harcamak kendi açımdan en iyi fikir olarak geliyor bana. Sonuçta müzik, alma nedenlerim arasında kafada geliyor. Ve de dört çekirdeğe de ihtiyacım yok. Daha evvel de dediğim gibi, ben tek çekirdek Arc'ım ile de mutlu mesuttum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tomsak
    Ben yasadim hocam


    Hadi ya. Sizin telefonunuz S3 işlemcili o zaman, değil mi? Çok da fark etmiyor o zaman önceki kasa, sonraki kasa? Teşekkürler bilgi için. Şu renk olayı kafamı fena kurcalıyor benim. Gidip gri kasa alacağım gibi görünüyor, maksat kafam rahat olsun. Hem grinin de gayet güzel ve hoş durduğunu düşünüyorum. Zaten telefonlarına nispeten, kendi çapımda titiz bir insan olsam da çok iyi bakabilen biri değilim; bir de alacağım telefonun kendinden olmasa da kolay bir biçimde boyasının dökülmesini istemiyorum. Sonuçta ender de olsa dalgınlıkla para ile, cüzdan ile aynı cebe koyabilirsiniz, masaya nispeten sert koyabilirsiniz vs. Xperia Arc'ta kronik çatlak sorunundan çektim, bunda da boya dökülmesi meselesinden çekmek istemiyorum. Yani klişe olacak ama sene olmuş 2012, 2013'e gidiyoruz; Sony'nin Xperia'sı çatlar, sarı ekran olur; HTC'nin arka kapağının boyası dökülür; başka markada başka bir şey olur... Telefon piyasası gelişip, modeller arttıkça ve güçlendikçe, böyle çağın gerisinde problemler gerçekten yakışmıyor böyle cihazlara ve üreticilerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 12 Ekim 2012; 22:11:04 >




  • aynen katılıyorum kardeşim cihaz parasını hakedecek şaka mıdır nedir yaw 1000 lira barajını aşmışız artık
  • htc müşteri hizmetlerine tr kullanıcıları için 4.0.4 güncelemesinin ne zaman gelceğini sorduğumda cevap olarak konu ile ilgile bilgimiz yok diye cevap aldım
    Bu gidişle 4.1 güncelemesi hiç gelmez herhalde:(

    HTC de yazılımı netten ındırıp,kendimizin yükleme imkanı yok mu arkadaşlar?
  • şarj göstergesinin üstünde yüzde kaç kaldığını nasıl göstertiriyoruz?
  • arkadaşlar bu telefonun s4 işlemcili olanından sıfır bulabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar bende S4 işlemcili Android 4.0.4 güncellemesine sahip One S kullanıyorum.Daha önce Sony Ericsson hastası olarak ve hep Sony Ericsson cihaz kullanan biri olarak ilk HTC ve Android tecrübem bu telefonla oldu.Ve açıkcası telefondan çok mu çok memnunum ama galiba bu cihazın kamerasında gece flaşlı çekimlerde netleme sorunu var telefonu sabit tutmama rağmen ve karşımdaki kişiyi sabitlememe rağmen flu resim çekiyorum çok nadir net resimler çıkıyor ortaya.Ayarlarda problem yok diye düşünüyorum.Yada bilmediğim bir püf nokta var.Sizce... ? (Bu arada İphone 4S ve Samsung S3 ten özellikle gece çekimlerinde daha üstün olduğunu bizzat bilgisayar ekranından karşılaştırma yaparak kabul etmiş bulunmaktayım.
  • Kulanmaya başladıktan bir süre sonra cihazın üst kısmında resimdeki gibi soyulmalar oluyormuş. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyman01

    Arkadaşlar bende S4 işlemcili Android 4.0.4 güncellemesine sahip One S kullanıyorum.Daha önce Sony Ericsson hastası olarak ve hep Sony Ericsson cihaz kullanan biri olarak ilk HTC ve Android tecrübem bu telefonla oldu.Ve açıkcası telefondan çok mu çok memnunum ama galiba bu cihazın kamerasında gece flaşlı çekimlerde netleme sorunu var telefonu sabit tutmama rağmen ve karşımdaki kişiyi sabitlememe rağmen flu resim çekiyorum çok nadir net resimler çıkıyor ortaya.Ayarlarda problem yok diye düşünüyorum.Yada bilmediğim bir püf nokta var.Sizce... ? (Bu arada İphone 4S ve Samsung S3 ten özellikle gece çekimlerinde daha üstün olduğunu bizzat bilgisayar ekranından karşılaştırma yaparak kabul etmiş bulunmaktayım.

    Hdr moduna alıp fotoğraf çekerseniz daha iyi çıkabilir.

    Foto çekim kalitesinden bende memnun değilim. Resimlerin çoğunda noise oluşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • telefonu güncellemek için güncelleme dosyasını indirip kendinizde yükleyebilirsiniz. ben telefonda değişik romlar denerken telefon hafızasında yedek bırakmayı unuttuğum için telefon gitti sandım. baya bir araştırdım. sonunda stock romu indirip pc-kablo yardımı ile halettim. benim indirdiğim dosyanın adı bu belki yardımcı olur . RUU_Ville_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.21.401.10_Radio_1.06s.50.02.27_2_10.08.50.04L__release_271119_signed
  • s3 işlemcilisi var bende android 4.0.4 güncellemesi gelmedi,müşteri temsilcisine sorduğumda güncel versiyon kullandığımı söyledi :s
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Kulanmaya başladıktan bir süre sonra cihazın üst kısmında resimdeki gibi soyulmalar oluyormuş. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?







    dostum aynı sorunlar bire bir benim siyah one s de var, ilk başta biraz kafama takiyodum ama artık o kadar da rahatsız etmiyor acikcasi, ama evet cok rahat boya dokuluyor sert bir yuzeye temas halinde




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mMalik

    şarj göstergesinin üstünde yüzde kaç kaldığını nasıl göstertiriyoruz?

    yok mu yardım edebilecek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mMalik

    quote:

    Orijinalden alıntı: mMalik

    şarj göstergesinin üstünde yüzde kaç kaldığını nasıl göstertiriyoruz?

    yok mu yardım edebilecek?

    Markette battery veya pil diye aratarak bulabilecegin uygulamalar gösteriyor. Örnek battery mix.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü gri renginden alarak ben de One S sahipleri arasına katıldım, siyahın dökülme meselesi kafamı kurcalıyordu, en sonunda gride karar kıldım, hatta baktıkça almadan evvel de gri siyahtan daha da güzel gelmeye başladı, hele şimdi iyi ki almışım diyorum. Hem yabancı forumlara baktıkça da gördüm ki, he benim kararımı etkilediğinden değil de, dökülme meselesi göz önünde bulundurulmadan da griyi siyaha tercih eden pek çok insan varmış.

    Neyse, renk meselesi dışında genel olarak da üç gündür kullanıyorum ve iyi ki almışım diyebiliyorum, şimdiye kadar gayet memnunum, inceliği, hafifliği, zarifliği ve ideal boyutları en büyük artılarından. Ekran bana gayet güzel geldi, e Sense arayüzü çok hoş zaten ona laf yok, bence telefonlar arasındaki en iyi arayüzdür kendisi. Ardından da Timescape. Birincil alma sebeplerim arasında olan müzik performansına gelirsem de kulaklıkları overrated ve karşılığını asla vermeyecek kadar pahalı, piyasada ondan daha düşük fiyatlara daha tatmin edici performans veren pek çok ürün mevcut olduğu halde, kulaklık meselesini bir kenara koyarsam telefonun içindeki Beats kurulumundan gayet memnun kaldım ben. Telefonun içinden çıkan ve kulakiçi olmayan, sınırı/performansı belli kulaklıkta bile bence tatmin ediciydi ki birkaç başka kulaktıkta denedim, sonuç gerçekten çok iyi ve istediğim gibiydi, şimdi bir Audio-Techica kulaklık siparişi verdim bakalım, müzik performansı konusunda hep bu görüşlerimi bu yönde korumam dileğiyle. Telefonu önümüzdeki günlerde daha çok kullandıkça diğer yönleri/özellikleri konusunda da görüşlerimi detaylıca yazabilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihcarter

    quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Kulanmaya başladıktan bir süre sonra cihazın üst kısmında resimdeki gibi soyulmalar oluyormuş. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?







    dostum aynı sorunlar bire bir benim siyah one s de var, ilk başta biraz kafama takiyodum ama artık o kadar da rahatsız etmiyor acikcasi, ama evet cok rahat boya dokuluyor sert bir yuzeye temas halinde

    Bende HTC ONE S siyah modelini kullanıyorum. HTC müşteri hizmetleri ile yazılı olarak online görüştüm. (HTC nin orjinal sitesinde var :))
    Size konuşmaları göndereyim. İsterseniz garanti kapsamında bakılabileceğini söyledir. Yorum sizin.

    mustafa2375: ben size başka soru sorabilir miyim?
    Jeyhun Mammadov: buyrun
    mustafa2375: internette okuduğum kadarıyla siyah modelin boyasında bir sorun varmış herhalde
    mustafa2375: çok çabuk çiziliyor
    mustafa2375: bu doğru mu acaba
    mustafa2375: garanti kapsamında geri alınması veya boyasının değişmesi şansı var mı?
    Jeyhun Mammadov: evet ,bazi cihazlarda ,sorun oldu.garanti kapsaminda servise gondere bilirsiniz
    mustafa2375: ne oluyor? cihaz mı değişiyor? yoksa kaplaması mı?
    Jeyhun Mammadov: test edilmesi gerekir ,buradansoyleyemiyorum
    mustafa2375: onuda mı kvk ya gönderiyoruz, oradan test için size gönderiyorlar?
    Jeyhun Mammadov: KVK ya,biz teknik destek vermekteyiz
    mustafa2375: teşekkür ederim




  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de 2 gün önce htc one s aldım. Henüz 3s mi 4s mi bilmiyorum. Bu telefon konusunda çok heyecanlıyım. İkinci htc telefonum, bir önceki htc diamond'ı. Htc diamond için "reason" adlı kullanıcı mükemmel bir ana başlık açmıştı, ve çok uzun süre ana başlıktaki güncellemelerle pek çok forum takipçisinin gönlünü fethetmişti(Diamond ana konu). Daha önceki sayfalarda da bu çabadan bahsedilmiş zaten.

    Açıkçası One S için bu konu başlığını görünce biraz üzüldüm. Bence çok daha iyi bir sayfayı hak ediyor bu telefon. Xda-developpers başta olma üzere pek çok yabancı sitede yeni romlar konuşuluyor. Acaba öyle başka bir başlık var da ben mi kaçırdım? Eğer yoksa ya bu sayfayı elden geçirelim, ya da yeni bir ana başlık açarım derim. Ben elimden gelen katkıyı yapacağım. Konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum. Özellikle de Nigel Gierslay'e soruyorum: Romlarla ilgili bir inceleme ya da rehber yapmayı düşünüyor musun? Uygulamalarla ilgili bir bölüm oluşturmayı düşünür müsün? Ben yardıma hazırım.




  • Arkadaşlar nihayet One S im Almanyadan geldi.
    1)Bir kaç sorum olacak Türkçe dil seçeneği yok nereden yükleyebilirim
    2)Şuan kulladığı sürüm hangisidir nasıl bakabilirim birde güncellemek için ne yapabilirim?
    ayrıntılı olarak birisi tarif ederse sevinirim
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrace -- 18 Ekim 2012; 23:16:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrace

    Arkadaşlar nihayet One S im Almanyadan geldi.
    1)Bir kaç sorum olacak Türkçe dil seçeneği yok nereden yükleyebilirim
    2)Şuan kulladığı sürüm hangisidir nasıl bakabilirim birde güncellemek için ne yapabilirim?
    ayrıntılı olarak birisi tarif ederse sevinirim
    .


    1) android marketten MoreLocale 2 programını indir. o ile telefonu türkçeleştirebilirsin.
    2) Ayarlar > Hakkında > Yazılım bilgisi nden yazılımını öğrenebilir.

    Ayarlar> Hakkında > yazılım güncellmeelerinden güncellemeyi kontrol edebilirsin.

    Bu arada ayarlara ana ekranda yukarıdan aşağı çektiğinde gelen pencerede sağ üst köşeden ulaşabilirsin :))

    Hayırlı olsun bu arada...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Kulanmaya başladıktan bir süre sonra cihazın üst kısmında resimdeki gibi soyulmalar oluyormuş. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?







    Evet ben yasadim bu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomsak


    quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Kulanmaya başladıktan bir süre sonra cihazın üst kısmında resimdeki gibi soyulmalar oluyormuş. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?







    Evet ben yasadim bu sorunu



    Bende de siyah var s4 cipsetli ama herhangi bir sorun yok yaklasik 1 aydir kullaniyorum ....


    Bu arada 4.1 guncellemesi ne oldu bilen var mi ? Ekim ayi icinde gelecegini okumustum biryerlerde ama ?




  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.