Şimdi Ara

Htc One M8'in kutudan çıkan kabını sakın kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Donanımhaber,
    Şu anda sinirim bozuk durumda, çünkü biraz önce telefonumun (M8) arkasında göze batacak gibi duran delikler oluştuğunu öğrendim.
    Telefonu iki ay önce almıştım, aldığım andan beri kutudan çıkan silikon kabıyla kullanıyorum. Telefonu son derece titiz bir şekilde kullanmama, arada sırada telefonun arkasını ve kabı silmeme rağmen, kabın içine kaçan küçük parçalar telefonun arkasını delik deşik etmiş. Fotoğraflar ışıktan iyi çıkmamış olabilir ama belli oluyor yani.
    Bu yüzden M8 kullanan arkadaşlar, kutudan çıkan silikon kabı SAKIN kullanmayın, şu anda kullanıyorsanız sakince çıkarıp yere koyun.

    Bu sorun internette de var, sayfanın altındaki fotoğraflara bakın.
    http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/380220-htc-one-m8-brushed-back-scratch-magnet.html


    Az önce Htc Müşteri hizmetlerini aradım, sağolsun iyi bir adam çıktı, ona bunun kesinlikle bir kullanıcı hatası sayılamayacağını, yaptığım tek "hata"nın telefonun kabını kullanmış olmam olduğunu anlattım, bana hak verdi, ama kullanıcı hatası olarak çıkma ihtimalinin de olduğunu söyledi. Telefonu ataşehirdeki Teleservice garantisine vermemi ve yanında da bu deliklerin nasıl olduğu, kabı kullanmış olmamın vsvs yazılı olduğu bir not vermemi söyledi.
    Şu garanti işini bilen arkadaşlar, Teleservice iyi midir? Kaç güne yapar? Kullanıcı hatası olarak almamaları için nota ne yazmalıyım. Lütfen yardım edin

    Kullanıcı hatası sayarlarsa kaç para isterler tamir için?

    Olmazsa bu iş, yanlış adama çatmış olur Htc. Bendgate kadar büyütürüm işi Pek Yakında filmindeki adamın dediği gibi "Bir haftaya nanyon evde yaşatırım"

     Htc One M8'in kutudan çıkan kabını sakın kullanmayın Htc One M8'in kutudan çıkan kabını sakın kullanmayın Htc One M8'in kutudan çıkan kabını sakın kullanmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garlic456 -- 4 Aralık 2014; 19:36:33 >







  • Kılıfsız kullansaydınız bu kadar olmazdı diyorum.Geçmiş olsun.Kapakları değişeceklerdir ama o zamanda içindeki parçaların zarar görme ihtimali var.Böyle kullanın bence..
  • serkanss kullanıcısına yanıt
    Telefonu tasarımından dolayı, hatta arkasındaki metalden dolayı tercih etmiştim. Benim için gerçekten önemli bu. Garantide bir sorun çıkma ihtimali büyük mü?
  • bu sorun fırçalanmış metalden kaynaklanıyor kılıftan deil aslında hatta bendeki silverda bile 1 tane ufacık bişey var ama bu fırçalanmışta çok oluyor bunu kılıftan zannediyordum kılıf sadece parlak çizgiyi çiziyor
  • baranist kullanıcısına yanıt
    Böyle bir delik kendi kendine açılmış olamaz, telefonu aldığımda yoktu bu.
  • Benim m7 teleservice tarafından yenisiyle değişti ancak bir aylık üründü.Tamir ettiren forumdaki arkadaşların bazıları tamirden sonra yeni sorunlarla karşılaştı.Konusu mevcut.Sizinki muhtemelen kasa değişimi olacak,ellerinde yedek parça varsa kısa zamanda size geri döner.Sorun çıkıp,çıkmaması şansa kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garlic456

    Böyle bir delik kendi kendine açılmış olamaz, telefonu aldığımda yoktu bu.

    bi arkadaşda daha vardi bole delikler hatta oda fotograf atmıştı aynı senki gibi hiç bi fark yok ben sımdı kendımınkıne baktım delik yokmus hafif çizgi gibi bişeymiş ufacık milimetre gibi o arkadaşdakı fırçalanmış metaldi o kutudan cıkan kılıfıda kullanmıyordu ben bu durumu fırçalanmış metal cihazlarda rastlıyorum arkasındakı yuzey fırçalanmış oldugundan metal yüzey dayanıksız hale gelmiş benım dusuncem bu gold ve silverda deilde hep fırçalanmış metalda rastlıyorum cunku ve dusuncemde mantıklı geliyor cunku bende baya bı kullandım kutudan cıkan kılıfla hiç bişeycik olmadı arkasında dotview aldım çok çıkarıp taktıgımdan dotview kullanırken ufacık çızgı var bi tarafında ama sizinkiler gibi deil kesinlikle delikler oluşmuş sizinkilerde son derece rahatsız edici yanı durumunuzu anlıyorum ve kasanın full değişmesi lazım anca öyle çözulur sorun




  • Garantiye verme işi konusunda, sorun çıkma olasılığı büyük mü? Çıkarsa ne yapabilirim?

    Bu durum gerçekten ciddi gibi. Ben telefon sitelerine şikayette bulundum. İnsanların fark etmesini sağlamak lazım sanırım.
  • benim m7 de biraz baskı uygulayınca arka kasa içe giriyordu eziliyordu resmen.m8 de rastlamadım ama çabuk çizilen bir kasası var.yani göründüğü gibi sağlam degil fazla.
  • Garantiye vermekten korkuyordum biri bana dedi ki, garantide telefon daha çok bozulursa, garantiye üçüncü gidişinde yeni telefon verilebiliyormuş. Bu doğru mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garlic456

    Garantiye vermekten korkuyordum biri bana dedi ki, garantide telefon daha çok bozulursa, garantiye üçüncü gidişinde yeni telefon verilebiliyormuş. Bu doğru mu?

    4 kez garantiye gider ve sorun çözülmezse yenisiyle değişim isteme hakkın var.
  • Şu kapak değişimin kolaylaştırsalarda insanlar böyle sıkıntı çekmesi nedir bu bütünleşik kasa mantıgı hala anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corwen

    Şu kapak değişimin kolaylaştırsalarda insanlar böyle sıkıntı çekmesi nedir bu bütünleşik kasa mantıgı hala anlamıyorum.

    Gicirdayan dusen zamanla deforma olan arka kapaktan iyidir. Butunlesik kasanin durusu her zaman hostur. Arkada arti bir cizgi olmamasini saglar ve tasarima butunluk katar. Bu tamamen kullanimla alakali kilifla veya kasayla degil. Aylarini dolduran hala terteniz kalan m8 var arkadasimda. Kendinize gore titiz bir baskasina gore savruk oladabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirPhilosophy -- 26 Aralık 2014; 12:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyarı için sagol

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir süre bu kılıfı kullandım, çok toz vs. topladığı için çıkardım kılıfsız kullanıyorum bir süredir çok daha iyi. Çok ilginç böyle bir sorun oluşması.
  • arkadaşlar bir süre kullandım bende bayadır kullanmıyorum , kılıf alsammı almasammı kararsızım deri kılıf alsakda bu sorun olurmu acaba? silikonun toz yada parçacığı metale sürtmesi ile deri aynı olurmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gencay

    Ben de bir süre bu kılıfı kullandım, çok toz vs. topladığı için çıkardım kılıfsız kullanıyorum bir süredir çok daha iyi. Çok ilginç böyle bir sorun oluşması.

    Valla bende bikac aydir silikon kilifsiz kullaniyorum bi cizik bile yok simdilik. Aman boyle dedim bisey olmasinda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8'in kasa degisimi kolay m7 gibi degil, icine zarar gelmez merak etmeyin. Yanliz sizin kasa bayagi matkapla deler gibi delinmis hayret, ben kilifsiz kullaniyorum abartili cizik bile olmadi henuz.
  • Öncelikle geçmiş olsun dileğimi iletirim, bende cihazı çıkar çıkmaz turkcellden satın aldım, henüz aksesuarları piyasaya çıkmadığından kutu içerisinde çıkan silikon kılıfı birkaç gün kullandım.Ama ne cihazı nede kendini koruyabilecek kapasitede olmadığını bu birkaç gün zarfında anladım.Öylesine kutu içeriğine konulmuş bir aksesuardan öte değil.

    Nacizane fikrim, eğer cihazı kalınlaştırmak istemiyorsanız ve aynı zamanda korumak ta istiyorsanız, Otterbox Ön+Arka koruma filmlerini tavsiye ederim.Yada ekran tarafına tamperli cam koruma+ arka tarafa da film kullanabilirsiniz.

    Şunuda belirteyim, M8 in hoparlör ızgaralarının kapanmaması için otterbox filmde ızgaralara 2 mm alttan ve üstten boşluk bırakmışlar.Amerikalı bıraktıysa bir anlamı vardır :)

    Otterbox Ön+Arka Koruma Filmi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

    quote:

    Orijinalden alıntı: corwen

    Şu kapak değişimin kolaylaştırsalarda insanlar böyle sıkıntı çekmesi nedir bu bütünleşik kasa mantıgı hala anlamıyorum.

    Gicirdayan dusen zamanla deforma olan arka kapaktan iyidir. Butunlesik kasanin durusu her zaman hostur. Arkada arti bir cizgi olmamasini saglar ve tasarima butunluk katar. Bu tamamen kullanimla alakali kilifla veya kasayla degil. Aylarini dolduran hala terteniz kalan m8 var arkadasimda. Kendinize gore titiz bir baskasina gore savruk oladabilirsiniz.

    Katilmiyorum,aliminyum arka kapakli telefonlarda var ve artik cogu arka kapakli telefon gicirdamiyor ses yapmiyor.
    Arka kapaga "da vinci eseri" muamelesi gostermeye gerek kalmiyor, sikinti olursa yenisiyle kendiniz degistirebiliyorsunuz, servis suresince telefonsuz kalmiyorsunuz. Ki cogunuz kilifla kullaniyorsunuz konuyu acan arkadas gibi o zaman amac ne aliminyum kapakli cihaz almakta yada acilabilir kapaga karsi olmakta. Zaten eliniz kiliftan arka kapaga degmiyor ama bu telefona muadillerinden 600 700 lira fazla istenmesinin nedenide en basta bu malzeme, tasarim ve bir kac ozellik.
    Ayrica pili olen yaslanan telefonunuza yeni batarya takmaniz acilabilir kapakta mumkun ve cok onemli bir durum. Servisin talep ettigi yuksek ucret ve yine servisteyken telefonsuz kalma durumu yok. Istediginiz arka kapagi alma sansiniz var zevkinize gore. Ve ornegin samsunglarda olan batarya sarj kitleriyle telefonu sarja takmaniza gerek yok. 80 liraya bu kitten alirsaniz siz telefonun bataryasini bitirmekle ugrasirken yine orjinal ikinci bataryaniz kenarda kitiyle birliktr sarj olur. Bataryaniz bitince digerine gecersiniz ve ilk bataryayi kitle sarj edersiniz. Powerbank var diyebilirsiniz ama kullanim halindeyken cok yavas dolduran ve ayrica sarj olmaya ihtiyac duyan bir urun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 7 Ocak 2015; 3:44:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.