Şimdi Ara

HTC HD2 de acil yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sirketin verdigi bir htc hd 2 var elimde bi kac sorum olacak bu konuda uzman arkadaslarin bilgisine basvurmak istiyorum.

    1.sorun: sd karrta bulunan bir film dosyasinin -flash sanirim- masausutunde kisayolunu nasil olusturabilirim bununla ilgili bir program varmidir.

    2.sorun: foto vs gibi yuksek mbli dosyalari karrtta da depolanacak sekilde kullaniyorum. Karti gormeme sorunu ortaya cikti sd karti cikarip bilgisayara taktim ve yedekleri aldim sonra cihaza takip formatladim.daha sonra tekrar pc'ye takip yedekleri icine attim fakat kartin icindeki hicbir dosyayi gormuyor fotolari acamiyorum ne pc de ne de telefonda format desteklemiyor diyor..

    3.sorun: telefon pc ye bagliyken sd karti goruyor icine surukleyip herhangi bir dosya yukledigimde desteklemiyor ornegin dosya uzantisi "jpg.genc" seklinde oluyor. Bunu nasil cozebilirim sve tabiiki diger sorunlarimi..

    Yukaridaki sorunlarima acil yardim bekliyorum. Bilirkisi olan arkadaslar litfen bu konuda yardimlarnizi esirgemiyin..







  • kocaman forumda en sonunda kımsenın cevap veremedıgı bır konu buldum..yasasın..:)))) kise yorum yapmayacak mı arkadaslar hıckımse bılmıyorum mu bu konuyla ılgılı bıseyler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.