Şimdi Ara

HTC Desire 816 mı Yoksa başka bir telefon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım. HTC Desire 816 ya baktım ancak orta segment bir telefon olmasına karşın fiyatı bana pahalı geldi.Sizce bu fiyata bu telefon alınır mı ? Özellikleri iyi midir ? İnternet sayfalarında dolanırken sıkıntı yaşar mıyım ? Eğer bu telefon bu fiyatı hak etmiyorsa yerine hangi telefon alınır ? Lütfen yardım edin. Durum biraz acil. TEŞEKKÜRLER



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Bu telefona ciddi ciddi 1300 TL para vermeyi düşündün yani.

    Kardeşim yurtdışında kullananların yorumlarına falan bakarsan anlarsın. Bizim Türkleri eskiden torosla kandırırlardı şimdi ise samsung gm ile kandırıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Şahsen beni yorumlar ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren şey parasını hak edip hak etmediğidir. O donanım o parayı hak etmiyor. Dolayısıyla kullananların yorumlarının benim için hiç bir önemi yok.

    Senin için s600'lü kasan bir telefon s400'lü kasmayan bir telefondan daha önemli yani.
  • HTC Specialist kullanıcısına yanıt
    Arkadaş öneride bulunmamış ama ben bulunuyorum 1300 liraya alınacak s400lü kasmayan desire 816 yerine 1400 liraya s800lü kasmayan xperia z1 öneriyorum arkadaşa. Fanboyluk yapmayalım lütfen biraz mantık çerçevesinde hareket etmek lazım fahiş fiyatlara boyun eğmememiz lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HTC Specialist

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Şahsen beni yorumlar ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren şey parasını hak edip hak etmediğidir. O donanım o parayı hak etmiyor. Dolayısıyla kullananların yorumlarının benim için hiç bir önemi yok.

    Senin için s600'lü kasan bir telefon s400'lü kasmayan bir telefondan daha önemli yani.

    s600'lü kasan ?
    Ayrıca o telefon kesinlikle 1300 etmez

    Onun yerine G2,Nexus 5,Z1 tercih edebilirsin




  • Arkadaşa d816'yı önerdiğim falan yok. Yazdığım yorum "O donanım o parayı hak etmiyor. Dolayısıyla kullananların yorumlarının benim için hiç bir önemi yok."'a ithafendir, anlama kapasitesi olan anlamıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTC Specialist -- 18 Haziran 2014; 12:02:52 >
  • ne gibi özellikler aradığını bilmiyorum ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim kağıt üzerinden telefon alınmaz. sadece donanım iyi bir telefon için yeterli değildir yazılım da çok önemlidir. açıkçası android telefonlardan yazılım olarak en çok htc den memnun kaldım en stabil ve güzel yazılımı onlar sunuyor. güncelleme konusunda şu an en hızlı olan şirket. fiyat olarak aynı donanıma daha fazla para istiyorlar ama yazılım, ses ve kasa kalitesi işin içine girince bence hak ediyor.
  • Yahu sadece donanımsa derdiniz, gidin Çin menşeyli telefonlara bakın o zaman.. Her yerde aynı şeyi söylemekten sıkıldım; bu telefonu bir phablet olarak adlandırmamız gerekiyor.. Millet Desire 816'ya bu kadar sallarken neden T2 Ultra'yı göremiyor acaba ? Geçen senenin telefonu olan hatta 1 seneden daha eski olan Note 2 bile bu paralara satılıyorken güncel bir telefonu neden eski telefonlarla kıyaslıyorsunuz ? Ki bu akıllı telefon bir phablet! Gidip de Nexus 5, G2, Xperia Z falan bırakın bu gariplikleri! T2 Ultra, G Pro, Galaxy Mega, Note 2'ye bakın.. Büyük telefon takıntın yoksa alma zaten! Ayrıca gerçekten her şey donanım değil, bu telefon yaratılırken de pazarlanırken de şu anda satılırken de donanımı ile ön plana çıkan bir telefon değil, kimsenin böyle bir iddiası da yok! Büyük ekranı, tasarımı, çift hoparlörü, kamerası ile ön plana çıkıyor.. Donanımı da kimseyi 6 ay sonra yeni çözüm arayışına itmez emin olun!




  • Bu telefonu beğenmeyenler için hem de kendim için ufak çaplı bir araştırma yaptım. Bu telefon HTC nin ön sipariş rekorunu kırmış. O kadar çok tutuluyo. Ama bizler illaki donanım illaki az paraya çok özellik olsun istiyoruz. Kasası sağlam olmasada olur diyoruz. Şık olmasada olur diyoruz. Halbuki yurt dışında bu kadar çok tutulan telefon niye hala ülkemizde kötüleniyor anlamadım. Ama şunu söyleyebilirim fiyatı 1000-1100 olsaydı daha iyi olurdu. 1400 biraz fazla.


    Diğer yorumumda bahsettiğim gibi BİZLERİ YILLARCA TOROSLA KANDIRDILAR. ŞİMDİ İSE BU TELEFONLARLA
  • O parayla G2 alinir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.