Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.588
Cevap
101
Favori
778.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slapert kullanıcısına yanıt
    Yukarıda linki verilmiş. Benimki şu an gümrükteymiş, yakında ulaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 12 Temmuz 2016; 21:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihazim yurtdisi cihaz .
    Burada resmi htc servisie goturursem dokunmatiginde gercekten sorunn olup olmadigini %100 net dogru sekilde soyliyebilirlermi hatasiz .ona gore bende yurt dışına gonderecem garantiye.

    Birde şunu fark ettim
    Alttaki isikli fiziksel tuslarin kare olani geri tusuna oranla azicik daha sonuk yanıyor az once fark ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 12 Temmuz 2016; 21:32:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selfroot

    Arkadaslar telefonum galiba brick oldu yardimci olabilcek var mi alt tuslar calismayinca yeniden baslattim telefonu bir daha acilmadi

    Halen düzelmedi telefonum zor durumda kaldım yardımcı olabilecek yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hemen her gün veya 2 günde bir takip ediyorum yorumları okuyorum şuanda 6s kullanıyorum daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi htc'ye yabancı değilim m7 ve m9 u satın almışlığım ve m9 pişmanlığım var. 6s'den kulaklık ses kalitesi olarak pek verim aldığım söylenemez beat solo2 kulaklık ile kullanıyorum ve istediğim aralıkları pek alamıyorum diyebilirim. htc'de bu kaliteyi alabileceğimi biliyorum ama yinede içimde tereddüt yok değil hem ikinci el piyasasının hemde metal alaşımın ısınması beni tedirgin eden iki unsur öyle ki 2400ye aldığım gold/silver renk m9 2 ay geçtikten sonra aşırı ısındığı için ekranım zarar gördü ve serviste ekran değiştirildi sonrasında zaten 6s çıktığı için satmak istedim ancak 1350 liraya ancak satabildim yani 1000 lira oynaması canımı bi hayli sıktı şimdi ki sorunum gerçekten bu cihazın yine şarj esnasında aşırı ısınma durumu var mı çünkü daha önceki postlarda bi arkadaş snapdragon 820li 3-4 cihaz koymuş ve htc ile lg aşırı ısınıyordu ancak ısı htcde yine orta kısımda birikiyordu. Böyle bir durum var mı ? s7 edge veya htc 10 ikilisi arasında gidip geliyorum tarafsız olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim




  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    hocam 3 yıllık m7 son 15 gundur de htc 10 kulanıyorum. Suana kadar aman nazar degmesın hıc bır sıkıntı yasamadım. Sızın tereddütlerinize gelince şöyle başlıyım ; m9 snapdragon 810kullanılan bir cihaz ve 810 ısınma sorunlu bır ıslemcı. Butun ınceleme vıdeolarında bu sorundan bahsedılıyo hatta htc 10u bazı ınceleyenler vıdeolarda buna degınmısler 810dan 820 farklara ve 810un sorunlarına. Yıne bazı test vıdeolarından gordugum kadarıyla sarjda takılı halde oyun oynandıgı takdırde yanı max. zorlandıgı halde 42dereceyi gecmedi telefon kı m9dan sonra cok ıyı bır sonuc , kısaca telefon ısınmıyor bundan emın olabılırsınız hocam.
    Kullanım suresını sorucak olursanız ben clash for dawnı sureklı oynayan bırısıyım wifi ile oynadıgım takdirde 5saatlik bir ekran süresi aldım ki gayet tatmin edeci. Gunluk işlerde 1.5 gun rahat yeter 2 gun içinse bilemiycem hiç denemedim.
    Kulaklık olayında ayrıyetten razer hammerhead pro kullanan bırısıyım iz olarak yakın olduklarını soyleyebılırım ama basslarda razer daha iyi ki karşılaştırmak aslında yanlış ben yine de razer'a ragmen gayet iyi bir kulaklıga sahıp oldugunu belırtmek ıstedım. Ses aralıklarını muthıs bır bıcımde hafıfte muzık kulagınız varsa cok keyıf alarak dınlersınız tizleri midleri hi-resten dolayı olsa gerek harika, bassları da tatmin edici yine aklınızda şüphe kalmasın ki eğer satılsaydı bu kulaklık 250lira gibi fiyattan satılırdı dedıler. Yıne aynı sekılde suana kadar kutu ıcerısınden cıkan butun kulaklıkarın en ıyısı oldugu belirtiliyor.
    İkinci el piyasasına gelınce hocam tabıkı de bir apple değil ama android cihazlar arasında en ıyı ıkıncı el pıyasasına sahıp cıhazdır bundan emın olun ornegin htc one m8 bile sıfırı 1699tl gibi bi rakam. Yeterki cıhazı temız kullanın satarken hem kolay satılır hem ıyı fıyattan satılır , daha onceki cihazınızı ucuza sattıgınızı belirtmissiniz daha once tamır gordugu için , ekran sorunu yasadıgınız ıcın ucuz gıtmıs olabılır.
    Aklınızdaki soru işaretlerini bi nebze olsa giderebildiysem ne mutlu




  • Hocam değerli yorumun için teşekkür ediyorum tek tek yazdıklarını okudum, sık telefon değiştiriyorum yani 7-8 ayda bir cihaz değiştiriyorum ikinci el konusuna gelecek olursak ben telefonu takasa veriyorum yani telefonun ekranının değiştiğini söylemeden bu fiyat verildi tüm telefoncular bu fiyatı veriyor apple'da da yine aynı şeyi yapıyorum ama değeri neredeyse düşmüyor çok talep var o yüzden hemen alıp satabiliyoruz diyor htcde bunu yapamadığım için ucuza gidiyor deniliyor bende sahibinden vs sitelere koyup beklemek istemediğim için elden çıkardım. Ama sizinde dediğiniz gibi kulaklık sesi konusunda tereddütüm yok htc'de ses konusunda hiç pişmanlık yaşamadım hatta en iyi sesi aldığım bi nokia x6 vardı (onda yonga seti olduğu için güzeldi) birde htc'nin amiral gemilerinde o ses hissiyatını alabiliyorum. Bir de kamera konusunda durum nasıl ? m9'da 20 mp gerçekten 20mp gibi değildi
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    hocam kamerası 88 DxOMark puanıyla s7 edge ile yanılmıyorsam aynı puanı paylasıyo ki piyasadaki akıllı telefonlarda en yuksek skoru alan ıkı kamera bunlar. s7 edgenin düşük ışıkta bı tık ileride oldugunu soyleyebılırım internette bolca testleri mevcut g5,p9,s7edge,6s gibi karşılaştırmaları var bakabılırsınız. Bu telefondaki birçok şey gibi kameranın da yine bugune kadar htcnın yaptıgı en ıyı kamera oldugunu soyluyolar. Hocam ben ne kadar burdan sıze yazıp çizsem de siz detaylı olarak bı kac gununuzu ayırın eger almakta karar kıldıysanız youtubede gerek kamera gerek ses gerek uzun kullanım testi gerekse diğer telefonlarla karşılaştırma testleri hepsinden bolca mevcut teker teker izleyin ancak oyle net bir bilgi sahibi olursunuz hem gozunuzle gormus olursunuz.
    Rica ederim hocam yardımcı olabıldiysek ne guzel esas ben teşekkür ederim

  • güzel bir video. izleyin
  • Telefonu alalı neredeyse 1 ay oldu.
    Gerçekten çok memnunum, huyunu suyunu da öğrendik gayet güzel gidiyor herşey.

    Sadece canımı sıkan 1 konu var, pil mevzusu.

    Bazı arkadaşlar yazmış 5 saat ekran alıyorum hatta 6 saati zorlayan varmış.
    Ben 4 saat ekran alamıyorum telefondan, bir yerde bir yanlışlık yapıyorum ama anlamadım.

    Konum kapalı,wi-fi kapalı sadece mobil veri açık. Ekran parlaklığı full de ama auto modda (bu modu anlamadım açıkçası m8 de böyle bişi yoktu, auto yaptığında kafasına göre takılıyordu.)

    Bir kaç sayfa önce bir arkadaş bazı uygulamaları kapatmış ve verim aldığından bahsetmiş, aynı şekilde bende kapattım ve gerçekten gelişme oldu ama halaa beklediğim seviyede değil pil.

    Var mıdır tavsiyeniz?
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Çekim gücü iyi değilse pili çabuk tüketebilir, bazı kişiler 3g'ye alıp bir kaç gün deneyip fark olup olmadığına bakın önerisini yapmış. Sen de deneyebilirsin.
  • Yok hocam ya, İstanbul'dayım. Çekim sorunu yaşamıyorum. Başka sebepler var ama bilemiyorum.
  • Bu arada spigen 'den sipariş verenlerin bilgisi olsun.

    Bu hafta içerisinde bütün siparişler kargoya verilmiş olacakmış.
    Telefonda o şekilde bilgi verdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 13 Temmuz 2016; 9:58:24 >
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Vodafone mu kullanıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Vodafone kullanıyorum, bir etkisi mi var ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 13 Temmuz 2016; 13:30:24 >
  • Arkadaşlar telefonu yakın zaman içerisinde alıcam. Bana HTC 10 u seçtiren en büyük etken hi-fi müzik desteği ve içerisinde dahili bir kulaklık amfisi olması. Gün içerisinde çok fazla müzik dinleyen birisiyim. Ondan dolayı da 1000 TL ye de kafaüstü kulaklık almayı düşünüyorum. Buradaki telefon fiyatı 1900 - 2000 TL gibi bir fiyat olduğu için dedim aradaki fiyat farkına güzel bir kulaklık alayım. Telefon müzik olarak tam hakkını versin. Sizlerin müzik dinlerken ki deneyimlerinizi, yorumlarınızı merak ediyorum. Daha çok metal müzik dinleyen biriyim. Varsa aranızda benim gibi ekstra kaliteli bir kulaklıkla dinleyen ve aynı zamanda bunu metal müzik ile icra eden biri yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi544 -- 13 Temmuz 2016; 10:48:42 >
  • Arkadaşlar vatanda telefonun menşei si Çin, teknosa da Tayland. Vatanda alma isteğimi sıfırlıyor bu yüzden ancak istanbulda yaşıyorum ve burdaki hiçbir mağazada gözükmüyor şuan da siteden bakıldığında bekliyorum ancak alternatif de arıyorum. Türkcell de satılanların menşeisi nedir bilen varmı burda türkcellden alıp da sorun yaşayan birisini okumuştum diye hatırlıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Hocam bende metal müzik dinliyorum Sony MDR-1A Kulaklığını sipariş ettim bugün elimde olucak yorumlarımı yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPIGEN'den ürün bekleyen arkadaşlar

    SPIGEN Türkiye temsilcisi ile yüzyüze (çalıştığım iş yerinin bir arka sokağında) görüşmem sonucu, ürünleriniz bugün/yarın geliyor, kargolanıyor haberiniz olsun..
  • arkadaşlar bende hediye kılıf alacağım silver cihaz için, hangi kılıf sizce daha şık durur?
  • merhaba forumdaşlarım bende uzun bekleyişin ardından media marktan karbon gri rengini satın aldım..
    ekranı şarp panel çıktı..(şanslıyım)
    önceki telefonum lg g3 hemen dış hoparlör sesine baktım bariz g3 ün sesi fazla ama........
    kalite olarak elbette 10 diyorum..
    ikinci olarak klavyesi çok kullanışsız geldi g3 ün klavyesi çok güzeldi..nerden bulacağız.....güzel bi kalvye proğramını...
    birde şipigen kılıf araıyorum tavsiye olarak
    ne tavsiyeniz olur. şimdilik bu kadar. karıştırmaya devam ediyim (onu)
  • 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.