Şimdi Ara

hpstore.com.tr - Tungsten Teknoloji dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.hpstore.com.tr (Tungsten teknoloji) 'den 1 Şubat tarihinde firmayı neredeyse yarı fiyata yani uygun fiyata satışa koyduğu bir ürün için (Hyperx Cloud ıı Wireless kulaklık) aradım. Firma bahsini ettiğim ürün sayfasında kablosuz kulaklık resimlerini koyup ürün adını da wireless yani kablosuz olarak yazmıştı ama ürün kodunda ise kablolu modelin model numarasını yazmıştı. Müşteri hizmetlerini arayarak bu durumu anlattım ve ürünün kablosuz olduğunu ısrarla söylediler ve siparişi (Sipariş no: HP01028290) verdim. 1 gün sonra yani 2 Şubat'ta kargo bilgilerini kontrol etmek için sayfaya girdiğimde ise ürünün adını ve fotoğraflarını değiştirip kablolu olan modeli yazdıklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini arayarak siparişi iptal ettim. Bugün 15 Şubat ve para iademi hala yapmadılar. Telefonlarıma da yanıt vermiyorlar, 20'den fazla kez aramışımdır. hpstore.com.tr - Tungsten teknoloji güvenilmezdir, uygun fiyatlarla ürün listeleyip siz ödemeyi yaptıktan sonra iadenizi yapmıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoTemKiN_02 -- 16 Şubat 2023; 18:32:1 >







  • THH'ye şikayet etmeyi unutmayın. Biz arkasına düşmedikçe onlar azıtıyor. Geçmiş olsun
  • 2023/0497.737 numaralı ve 16/02/2023 tarihli TUNGSTEN TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş ( WWW.HPSTORE.COM.TR ) şikayetimi Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptım.

  • Bankaya harcama itirazında bulunmanız daha iyi olur.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

    Hocam, 1 Şubat'ta siparişi vermiştim, bugün 19 Şubat. İşe yarar mı ki?

  • PoTemKiN_02 kullanıcısına yanıt
    İşe yarar. Harcama itirazında bulunun.
  • Uzun uğraşlarım sonucunda paramı tam 26 gün sonra iade ettiler. Bu sürede hep iademi yaptıklarını söylediler ama dekont işlem numarasını ya da dekontun doğrudan kendisini istediğimde bir türlü göndermediler çünkü para iadesini yapmamışlardı ve oyalıyorlardı. En son göndereceğiz dekontu dediler ve aşağıdaki e-postayı yolladılar. 27 Şubat'ta da para iademi sonunda yatırdılar. Düşündüğüm gibi bu firma kısa dönem borçlarını ürünleri yarı fiyatına listeleyerek ve sizi 1 ay oyalayarak kapatıyor. Yaklaşık 1 ay sonra da size para iadenizi yapıyor. Kesinlikle uzak durmanızı öneririm.

    hpstore.com.tr - Tungsten Teknoloji dolandırıcılığı


    hpstore.com.tr - Tungsten Teknoloji dolandırıcılığı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.