Şimdi Ara

HP PHOTOSMART C3180 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI FİKRİ OLAN????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben de çok fonksiyonlu yazıcı bakıyorum. Forumda bu yazıcı hakkında yorum bulamadım. Kullanan gören duyan var mı???
    Nette bulduğum bilgileri aşağıya yazdım....

    "HP fotoğraf laboratuarlarını evlere taşıyor : HP'nin yeni hepsi-bir-arada ürünleri Photosmart C3180 ve C4180, ev kullanıcılarına hitap ediyor. Tek üründe yazıcı, tarayıcı ve fotokopi özelliklerini birleştiren ürünler, HP Photosmart Express yazılımı sayesinde tek tuşla evde fotoğraf düzenleme, basma ve paylaşma imkanı sunuyor. HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, yenilikçi baskı çözümleri sayesinde, kullanıcılarının laboratuara gitmeye ihtiyacı kalmadığını ifade ediyor: “HP olarak kullanıcılarımızın hayatlarına kalite ve rahatlık getiren, kullanımı kolay teknoloji çözümleri geliştirmek temel amacımız. Yeni hepsi-bir-arada cihazlarımız ile özellikle evde fotoğraf baskısı yapanların sayısı daha da artacak.”

    HP - Photosmart C3180 ve 4180
    HP Photosmart C3180 ve C4180 hepsi-bir-arada ürünleri, yazıcı, tarayıcı ve fotokopi işlevlerini tek ürün üzerinde evlere taşıyor. HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, yenilikçi baskı çözümleri sayesinde, fotoğraf baskısı için kullanıcılarının laboratuvara gitmeye ihtiyacı kalmadığını ifade ediyor: “HP olarak kullanıcılarımızın hayatlarına kalite ve rahatlık getiren, kullanımı kolay teknoloji çözümleri geliştirmek temel amacımız. Yeni hepsi-bir-arada cihazlarımız Photosmart C3180 ve C4180 ile özellikle evde fotoğraf baskısı yapanların sayısı daha da artacak.”

    HP Vivera mürekkep - 4 renk
    Her iki üründe de bellek kartı desteği bulunuyor. CompactFlash, MultiMedia Card, Secure Digital, Media Stick, Memory Stick Duo ve XD-Picture Card desteğine sahip olan ürünler, bir bilgisayar olmadan da kullanılabiliyor. 4 renkli HP Vivera mürekkepleri, basılan fotoğrafları solmaya karşı uzun yıllar boyu korurken, doğala en yakın renklerde fotoğraf baskısını da mümkün kılıyor.

    HP - Photosmart Real Life Teknolojileri
    HP Photosmart Real Life Teknolojileri, kullanıcıların fotoğraflarını doğrudan cihaz üzerinde düzenlemelerini sağlıyor. 21x59,4 santimetrelik panoramik fotoğraf baskısı da alabilen ürünler, kağıda göre baskı kalitesini de otomatik ayarlayabiliyor. PictBridge özelliğine sahip olan ürünler, dijital fotoğraf makinelerinden doğrudan baskı alabiliyor. C3180 dakikada 22 sayfa siyah beyaz ve 20 renkli baskı alabiliyor. C4180 ise dakikada 30 sayfa siyah beyaz baskı ve 24 sayfa renkli baskı yapabiliyor. "

    burdan da bakabilirsiniz...
    KDV Dahil 208,53 YTL / 208.530.000 TL

    Varsa kullanan yorumlarınızı bekliyorum. Foto baskısı üzerinde çok durmuşlar.







  • cihaz güzel pişman olmazsın ama lexmark p4350 tavsiye ederim
  • hp nin bu alandaki liderliği için diyecek yok.ama bana soracak olursan bence labaratuvar kalitesinde baskı alabilmen için doğru çözüm c3180 değil. niyemi? çünkü 3180 photo yazıcı kartuş olarak 3 birarada olan 343 kartuş kullanıyor.senin minumum 4 kartuşlu bi model kullanmam hatta bu isi profosyenel boyut için 8 yada 9 kartuşlu hp 9300 serisini denemelisin hem renk zenginliği artıtor hemde nozel çapı küçülüyor tabi hp nin asıl performansını hp yazıcı hap orjinal kartuş ve hp kağıtla sağlanacagınıda unutma...
  • HP C3180 alıcağınıza canon mp170 yada mp450 modellerinden birini tercih edin. özelikle de fotoğraf baskısııında canon çok daha başarılı ve artı bir foto kartuşa ihtiyaç duymuyor. (hp de foto basmak için foto kartuş kullanmak gerkiyor bu da +25$ demek). başlangıçta da tam dolu kartuşlarla beraber geliyor yani hp gibi demo değil.

    www.hesmak.com.tr adresinden modelleri inceleyebilirsin

    ankaradaysan da sana ANKARA TEKNORAMA MAĞZASINDA ayrıntılıı olarak ürünleri tanıtabilirimn..demo baskıları da alırz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.