Şimdi Ara

HP Photosmart 7510 kartuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP Photosmart 7510 kartuşu ne kadardır? Bazı arkadaşlarımın dediğine göre 150-200 TL olurmuş kartuşunun fiyatı.Cidden bu kadar pahalı mı? Kullananlar ya da hakkında bilgisi olanlar cevap verirlerse sevinirim.



  • Güncel.
  • 364 (5 renk) kartuşları kullanıyor google yaz fiyatları çıkar 150 - 200 değil tabiki bir tanesi 20 lira civarı olsa gerek normal siyah kartuş biraz daha pahalı olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungkingexpress

    364 (5 renk) kartuşları kullanıyor google yaz fiyatları çıkar 150 - 200 değil tabiki bir tanesi 20 lira civarı olsa gerek normal siyah kartuş biraz daha pahalı olabilir

    tanesi 20 liradan 7-8 renk 160 lira oluyor ama.
  • makine 5 renk kullanıyor 7-8 değil 5x20=100 orjinal niye kullanıyorsunki zaten bu kartuşları doldurmanın yöntemleri youtubeta falan var yada hiç uğraşma dolan kartuşlarından al doldur doldur kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungkingexpress

    makine 5 renk kullanıyor 7-8 değil 5x20=100 orjinal niye kullanıyorsunki zaten bu kartuşları doldurmanın yöntemleri youtubeta falan var yada hiç uğraşma dolan kartuşlarından al doldur doldur kullan.

    100 lira mı ödeyeceğiz yani her kartuş bitişinde?
  • Bende aynı modeli yada epson xp660 ı almayı düşünüyorum. Evet orjinal kartuş fiyatları o civardadadır. Doldurma işlemi ne kadara gelir bilmiyorum ama eğer arada fazla fark yoksa orjinal kullanılmasını tavsiye ederim. Benim öğrenmek istediğim konu ise özellikle fotoğraf baskısının nasıl olduğu . Evde ve çoğunlukla kendi çektiğim fotoğrafları basmak için kullanacağım. Elbette başka baskılar da yapacağım ama benim için asıl önemli konu fotoğraf baskı kalitesi.






















    <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: munzo


    Bende aynı modeli yada epson xp660 ı almayı düşünüyorum. Evet orjinal kartuş fiyatları o civardadadır. Doldurma işlemi ne kadara gelir bilmiyorum ama eğer arada fazla fark yoksa orjinal kullanılmasını tavsiye ederim. Benim öğrenmek istediğim konu ise özellikle fotoğraf baskısının nasıl olduğu . Evde ve çoğunlukla kendi çektiğim fotoğrafları basmak için kullanacağım. Elbette başka baskılar da yapacağım ama benim için asıl önemli konu fotoğraf baskı kalitesi.






















    <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>

    px660 'mı xp600'mü xp660 diye bir model yok yada ben bilmiyorum. Fotoğraf baskısı için epsondan şaşmayın dolan kartuşlarda epsonlarda çok daha stabil çalışırlar (XP600-700-800'ler için dolan kartuşlar henüz çıkmadı). Orjinalle dolan kartuşlar arasında değil az bir fark adeta uçurum var benim kullandığım makinenin 7,5 gr mürekkep içeren orj. kartuşu 25-30 lirayken 15 ml'lik dolan kartuşları 4 kere dolduran mürekkep 7 lira. büyük boy şişeler dahada ekonomik doğal olarak.




  • Haklısınız , benim hatam. Yazarken p ve x yer değiştirmiş. Benim düşündüğüm model Epson Stylus Photo PX660. Türkiyede değil Rusyada bulunduğum için modeller arasında fark bulunması normal. Bende daha önce de Epson Stylus Photo RX 650 model bir printer vardı ve baskısından çok memnundum , tek sıkıntı kartuşun çabuk bitmesiydi. Ayrıca ben de sizin gibi fotoğraf baskısı için epsonun en iyi printer olduğunu düşünüyorum.
    Kartuş dolum fiyatı gerçekten uygunmuş. Peki kalite farkı nasıl orjinale göre, tabiiki özellikle foto baskıda ? Ayrıca bu model için dolan kartuş varmı ve nerde bulunur ?






















    <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: munzo


    Haklısınız , benim hatam. Yazarken p ve x yer değiştirmiş. Benim düşündüğüm model Epson Stylus Photo PX660. Türkiyede değil Rusyada bulunduğum için modeller arasında fark bulunması normal. Bende daha önce de Epson Stylus Photo RX 650 model bir printer vardı ve baskısından çok memnundum , tek sıkıntı kartuşun çabuk bitmesiydi. Ayrıca ben de sizin gibi fotoğraf baskısı için epsonun en iyi printer olduğunu düşünüyorum.
    Kartuş dolum fiyatı gerçekten uygunmuş. Peki kalite farkı nasıl orjinale göre, tabiiki özellikle foto baskıda ? Ayrıca bu model için dolan kartuş varmı ve nerde bulunur ?






















    <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>

    px660 çok güzel yazıcıdır fotoğraf baskısı için alınabilecek en yazıcılardan biridir. baskı kalitesi kullandığınız mürekkebin kalitesiyle alakalı tabi ben hemen hemen orjinalle aynı baskıları aldığımı söyleyebilirim sizinde memnun olacağınızı düşünüyorum çünkü benim kullandığım px730 px660 aynı kartuşları kullanıyor (t0801-806) bu dolan katuş ve muadil mürekkeplerden rusyada fazlasıyla oduğuna eminim dediğim gibi makinenin kullandığı kartuşlar T0801-T0806 rus sitelerinde falan bu kartuşları aratırsanız sonuç alırsınız herhalde aşağıdada cescesorun PX660 ile uyumlu dolan kartuş seti var türkiyeden temin etme şansınız varsa 6 renkli epsonlarda çok iyi sonuç veriyor cescesorun mürekkepleri tavsiye ederim.

    http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Seti,LA_152-2.html/Epson-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti,LA_177-2.html/Epson-T0801-T0806-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-58.html




  • Cevap için teşekkürler ama ben HP Photosmart 7510 aldım 2 gün önce. Özellikle wireless ve e-fax özelliklerinden dolayı bu printerı tercih ettim. Evde kullanıyorum, 1 pc 2 tane de notebook olduğu için en uygun çözüm wireless olması. Deneme amaçlı olarak birkaç tane foto baskısı aldım ve gayet başarılı , aynı şekilde wireless da sorunsuz ve normal sayfa baskısı da oldukça iyi. Fakat E-print denemelerim başarısız oldu ve E-fax olayını henüz denemedim. E-print denemeleri sırasında serverdan kaynaklandığını zannettiğim bir sorun oluşuyor ve baskı gelmiyor.
























    <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>
  • Ben de bu yazıcıyı almayı üşünüyorum ama bitmeyen tank montajı yapılmış şekilde: Hp photosmart 7510 bitmeyen kartuşlu

    Yalnız bu şekilde fiyatı yaklaşık 400 lira artıyor.
  • Yazıcıyı kullananlar uzun vadede deneyimlerini aktarabilirlerse çok memnun olurum.
  • _ELNINO_ kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir yoğun şekilde kullanmıyorum. Aslında artık pek kullanmıyorum desem yeridir. Yeri geliyor ayda 1-2 sayfa alıyorum o kadar. Belki bu nedenden dolayı sanırım kartuşları kuruyor ki sıksık mürekkep bitiyor. Aldığım baskılar da fotoğraf değil ama renkli fotokopi ya da pdf dosyalar. Yine de özellikle kablosuz bağlantısı olmasından memnunum, notebook veya tabletten direk baskıya göndermek büyük kolaylık. Bu yazıcının bence en büyük eksiği hafıza kartından sadece fotoğraf baskısı yapmak. Yeri geliyor elinizde basmanız gereken dökümanlar var ve notebook evde değil, bütün dosyalar usb bellekte . İşte bu durumda hiçbir baskı alamıyorsunuz çünkü usb desteği yok. Hadi diyelim usb de değil de sd kartta dosyalar, bunların da jpeg olması lazım baskı için. Yine de bu tür destekler aramıyorsanız oldukça güzel ürün.
  • munzo M kullanıcısına yanıt
    Benim için fotoğrafların keskin olabilmesi lazım. Epson L800 ile HP 7510 arasında kaldım.
  • _ELNINO_ kullanıcısına yanıt
    Keskinlik konusunda oldukça iyi bir yazıcı aslında. Epson'un o modelini bilmiyorum ama daha önce Epson kullandım. Amaç sadece veya çoğunlukla fotoğraf ise Epson daha iyi bir seçenek olur marka bazında, model kıyaslaması yapmıyorum ama.
  • munzo M kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu durumda L800'ü tercih etmem en doğrusu olacak.
  • Doldurulabilen kartus bulabildiniz mi nas hallettiniz ben de hp photosmart 7510 alacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.