Şimdi Ara

HP Pavilion dv7-7110et B7R56EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar samsung marka bir laptobumu iade ettim hediye çeki aldım biraz daha para koyup bunu almayı düşünüyorum.. Tavsiye ve görüşleriniz benim için önemli, artık laptopta kriter sıralamam 1-malzeme kalitesi 2-servis 3-donanım özellikleri, bu yönde yorumlarınızı bekliyorum..


    iade ettiğim laptop >>http://www.bimeks.com.tr/urun/123104/samsung-np-550p5c-s02tr.aspx

    almak istediğim laptop >>http://www.bimeks.com.tr/urun/124485/hp-pavilion-dv7-7110et-b7r56ea.aspx#specs

    ayrıca elimde vertex 4 256 gb ssd var.







  • Hp laptop'a SSD disk uyuyor mu?
  • quote:

    arkadaşlar samsung marka bir laptobumu iade ettim hediye çeki aldım biraz daha para koyup bunu almayı düşünüyorum.. Tavsiye Ve görüşleriniz benim için önemli, artık laptopta kriter sıralamam 1-malzeme kalitesi 2-servis 3-donanım özellikleri, bu yönde yorumlarınızı bekliyorum..


    iade ettiğim laptop >>http://www.bimeks.com.tr/urun/123104/samsung-np-550p5c-s02tr.aspx

    almak istediğim laptop >>http://www.bimeks.com.tr/urun/124485/hp-pavilion-dv7-7110et-b7r56ea.aspx#specs

    ayrıca elimde vertex 4 256 gb ssd var.


    Biraz geç gördüm, ama cevaplamak gerekirse

    1- Malzeme kalitesi orta düşük arası
    2- HP servisi kimisi çok iyi hemen parçaları değiştiriyor diyor; kimisi de dv5 ve dv6 serileri zamanında hplerdeki ısınma sorunu nedeniyle servistekilerin birşey yapamadığını söyleyip kötü diyor
    3- Donanım olarak bu laptobun bir başka modelini vatan satıyordu 1 ay kadar önce ve ekranı kötüydü. Kontrast oranı düşük ve neredeyse pikseller sayılıyordu (lenovonun ucuz modellerindeki dandik ekranlar gibi), Diğer özellikleri iyi gibi duruyor ama bence o fiyata bir bluray yazıcısı da olmalıydı.
    Ayrıca ses sistem beatsaudio (böyle yazılıyordu sanırım) öyle reklamı yapıldığı gibi çok güzel değil, genelde samsung ve dell de bulunan JBL hoparlörlerin çok altında.

    Siz neden samsung marka laptobunuzu iade ettiniz?




  • baslıktaki makinadaki ekran kartını kullanıyorum pek beklentiniz olmasın. oyun için alacaksanız o bilgisayarda oyunlar ilk ekran kartı engeline takılır. ben oyun oynamam ama testler sonucu böyle bir sonuca vardım.

    geri kalan özellikler ortada. aynı paraya cok daha iyi bir masaüstü kurarsınız ama belliki laptop istiyorsunuz yapcak bişey yok. linkteki hp ye bakıcaz artık.

    teknik servis için bir cok kişi türkiyedeki en iyi teknik servis diyor. bende aynı fikirdeyim. 2 kere ısınma sorunundan dolayı verdim. ama coolsense özelligi olan hp lerde ısınma olmuyor. en gec 1 hafta içinde ürünü geri alıyorsunuz.
  • yaklaşık 2 yıldır hp kullanan biri olarak bunu söylüyorum yıldım dostum sakın olaki hp alma oyun oynamaksa amacın hiç alma dv6 3020et dv7 4100st kullandım 3020 yandı çalışmaz hala geldi dv7 sıcaktan kasası çatladı göz önünde bulundur su ha dv7 garantiden geleli 3 gün oldu ama oyun oynanmıyor ati kartta 2 dakika içinde ekran kararıyor hp servisi gayet kibar ve çalışkan ama hp üretimi komple sorunlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.