Şimdi Ara

HP Pavilion Dv6925et ve sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar , garantisinin bitimine 1 ay kala Pavillion bilgisayarım resmen dağılmaya başladı. Harddisk ve fan sesine alışmıştım, ısınmasınıda çok önemsemedim ama artık öyle sorunlar başladıki ilk önce pil gitti. Hp ye mail atttım birkaç adım izlememi söylediler yaptım ancak hala pilim kstiyen şarj olmuyor laptopu fişe takmadan kullanamıyorum. Artık en ufak flash tabanlı mesela Farmville gibi bir oyunu açtığımda bilgisayar yüksek bir sesle kapanıp 15 dk. kadar açılmıyor. Genelde laptopu 3Dmax için kullandığımdan artık 3dmax i hiç açamıyorum. DvdRom a orjinal dvd yada cd bile koysam bilgisayar kitleniyor. Webcam , msnde falan açamıyorum direk bilgisayar kitleniyor. Bugün artık işlerden fırsat bulup HP yi 444lü numarasından aradım ve Ups kargo ile ürününü alınacağını söylediler bir dilekçe yazmam gerekiyormuş onuda yazıp hazırlayın dediler. Sizce bu sorunların kaynağı nedir ve 30 iş gününde çözümlenebilir mi?







  • hallolur dostum zati garantiye gittikten sonraki günler garanti süresine eklenir rahat ol
  • Teşekkürler cevap için , umarım UPS kargoyu bekliyorum teslim için ama 30 günlük süre dün açılan kayıt ile başlamış oldu dimi?
  • evet firmanın sorunu artık bu
  • Bugün UPS kargo gelip aldı Laptopu bakalım ne çıkıcak sonuç. Bu arızanın sebebi ne olabilir acaba en ufak flash oyun açıldığında dahi 5 dk içinde bilgisayar bir anda kendini tak diye bir sesle kapıyordu. Eskiden 3dmax hiç sorun yaşamadan render alan bir aletti , 2 aydır 3dmax i açmak bile nerdeyse imkansız hale geldi.
  • bilgisayarın içine dolan tozlar yüzünden cihaz ısınır ve bu ısınma yüzünden kasılır bir süre sonrada işlemci zarar görmemesi için bilgisayar kendini kapatır
  • O zaman serviste fazla kalmaz umarım :D yani 30 günü geçirseler fena olmaz ama :D
  • vallahi harika olur senin için:) yeni pc iyi gider:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: posedion78

    Teşekkürler cevap için , umarım UPS kargoyu bekliyorum teslim için ama 30 günlük süre dün açılan kayıt ile başlamış oldu dimi?


    Hayır. Arıza kaydı oluşturmuş olsanız bile, cihazın teknik servisten giriş yaptığı an itibariyle 30 iş günü süresi başlamış olur.
  • Anladım ancak forumda 30 gün iade olayı ile alakalı kısımda arıza kaydının açıldığı tarihin esas alındığı ve herkesino tarihte başvurduğu ve kabul edildiği yazılmış. Sonuçta mesela HP de ürünü tamir edip UPS kargo ile geri yolladığında 29. gün ise ve bana 3 gün sonra gelirse bu durumda sizin demiş olduğunuz gibi ise benim yine değişim talep hakkım doğar.

    Umarım doğru düzgün tamir olurda çok uğraşmam en son artık flash tabanlı Farmville bile açtığımda bilgisayar anında kendini kapıyordu ve ekranda da en son bir titreme oldu ve tek bip sesi geldi onuda yarın arayıp servise bildircem. Bunun harici her HP de olduğu gibi pil sorunu , webcam sorunu , ısınma sorunu ve hardiskden gelen ses ile dvdrom sorunu vardı ama o şekilde kullanmaya çabaladım en son bu kapanma başlayınca artık göndermek zorunda kaldım.
  • Selam arkadaşlar, laptop bugün servise teslim edilmiş ancak ben İstanbulda ikamet ettğim ve Mecideyeköy e gönderileceği söylenenen laptop Ankaraya gitmiş tamir için. Telefondaki görevli arkadaşa online takip için şifre ve girş kodu sordum öyle bir şey yok dedi , mail yada telefon ile haber verilcekmi dedim oda mümkün değil dedi. Ancak siz arasanız öğrenebilirsiniz dedi. Acaba neden İstanbulda servis var iken Ankaraya gitti laptop çok merak ediyorum.
  • bu servislerin ne yaptıklarını anlamak zor ya
  • Evet ben İstanbuldyaım burda servis var iken Ankaraya gönderiliyor laptop. Umarım sağlam geri gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: posedion78

    Evet ben İstanbuldyaım burda servis var iken Ankaraya gönderiliyor laptop. Umarım sağlam geri gelir.


    Hp servisinden hiç sorun yaşamadım benimkide ankaraya gönderildi sapa sağlam geri geldi 5 gün içinde rahat ol
  • Arkadaşlar neden istanbul değil de ankara bunu da belirteyim, ankara trafik bakımından istanbul gibi değil.Eski HP servisi istanbuldaydı.Istanbulda olduğundan hep gecikmeler yaşanmaktaydı.Yurtdışından gelen ürünler direk ankara havalimanına iniş yaptığından alış kolay oluyor.Ankaraya gidenler bilir(15ay zırhlı birlikte askerlik yaptığım için) yollar oldukça geniştir.En uzak yere maksimum araçla 50Dk.da varabiliyorsunuz.Ama istanbulda En yakın yere gitmek 3saatten fazla zaman alıyor. işte bundan dolayı hp'nin yeni servisi şuanda bu kadar hızlı çalışıyor.Ulaşım kolaylığı sayesinde Yer olarak Ankara seçilmiştir.
  • Bugün laptop teslim edildi sms ile falan bilgilendirilmedim . Bir tek bataryası değiştirlmiş ve format atılmış batarya acaba ısınıp kapanma sorunu yaparmı? Bugün test edicem akşama kadar. Bu arada vista için virus koruma ne önerirsiniz ve kodek ile player ? Şimdiden teşekkürler.
  • Hımm batarya değiştiği halde yapıyor mu?
  • Şu ana kadar kapanmadı güncelleştirme falan yüklüyor bakalım akşama kadar test edicem bir iki oyun kurup , umarım düzelmiştir.
  • Evet şu ana kadar bir sorun yok gibi umarım böyle devam eder. Pil böyle bir soruna yol açar mı onu çok merak ettim. Çünkü laptopda facebook oyunları bile bilgisayarın kapanmasına yol açıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.