Şimdi Ara

HP PAVILION DV2580ET KULLANICILARI DERNEĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
17.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cryptooth


    Üzerindeki vista haricinde başka bir kaynaktan vista kurmanın ne gibi bir artısı olacak?

    Ayrıca sistemin orjinal kayıt anahtarını nasıl girip aktive edeceğiz?

    teşekkürler,

    quote:

    Orjinalden alıntı: hankarun

    Webkamerası sorunu için acer crystal eye webcam sürücüsünü yükleyin. Sorun kalmıyor. Google da aratırsanız acer in sürücüsünü bulabilirsiniz. Ayrıca tavsiyem aletle gelen vistayı silip yerine temiz bir vista kurmanız.





    Üzerindeki vista haricinde vista kurarsan sadece kendi istediğin programları yüklersin, birçok gereksiz programı örneğin full sürüm olmayan programları yüklemezsin. Böylece daha hızlı ve istediğin gibi bir vistan olmuş olur. Diğer sorun için ise arkadaşa istekte bulunduk o program için ama hala cevap yazmadı.




  • Sanırım sorunun cevabını buldum ve kısaca şurdaki kılavuzu hazırladım. umarım faydalı olur...

    http://forum.donanimhaber.com/m_20978463/tm.htm

    Kolay gelsin.
  • Selamlar.
    HP Pavilion dv2580et Laptop'um var.


    iAtkos'u İndirdim r2'ye patchledim
    kurulumuda yaptım.
    ilk kurduğum zamanlarda.
    sistem açıldı bi güzelde kullandım ancak. donanım uyuşmazlığı yüzünden kaldırığ yeniden kurmak zorunda kaldım :(
    3-4 defa kaldırdıktan sonra.
    son kez kurmaya karar verdim(donanım problemlerinin çözümünü bulmuştum)
    kurdum sistemi.
    boot ekranında
    HFS+ Partition Error Hatası aldım bunun üzerine biraz kafa yorduktan sonra halletim.
    sonra Operation Sistem Error hatası aldım onuda halletim.
    fakat bu seferde kafayı yemek üzereyim.
    2 sorunu halletikden sonra. gene kurulum yaptım sorun çıkarmadı
    ancak boot ekranındaki imleç yanıp sönüyor yanıp sönüyor ama tık yok. apple logo'su gelmiyor :(
    dvd'yi taktım boot ekranında F8'e basktım rd=disk0s1 yazdım logo geldi ancak. gri bir perde indi.
    You Need to restart your computer. hatası aldım :S:S çıldıracağım.

    lütfen yardım edin. forum forum gezdim kimse yardım etmedi cevap bile yazmadı :( :(




  • arkadaşlar merhaba cihaza xp yükledim gayet iyi çalışıyor fakat wireless ı çalıştıramadım. cihazın önündeki düğme çalışmıyor. birde touch pad üzerindeki düğmede çalışmıyor. kullanan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa çok sevinirim.
  • ARKADAŞLAR BİR TANIDIĞIMDA DV2580ET VAR VE ETHERNET KARTI ANLAŞILMAYAN BİR NEDENLE ARIZAYA GEÇTİĞİ İÇİN İNTERNETE BAĞLANAMIYOR... BU DURUMDA İNTERNETE PCMCI KARTI KULLANARAK VEYA BAŞKA NASIL VE NE KULLANARAK BAĞLANABİLİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaşlar hepinize selamlar..

    4.5 aydır dv2580 lapptop kullanıcısıyım.. Buradaki arkadaşların yazılarını okumadan önce bu modeli almaya karar vermiştim .. okuduktan sonra da fikrimi deiştirmedim . Aşılmıcak bir problem deil dedim.. Kullandığım günden beri bazı tecrübelerim var bunları sizlerle paylaşmak istedim..

    mükemmel bi model öncelikle. çok zarif . taşınması gayet rahat, görünümü piyasadakilerin en iyisi tabiki Sony Vaio lardan sonra :)

    ancak tek fanlı bir model olduğu için fazla ısınıyor.. tabi grafik kartına ihtiyaç duyan programları ,oyunları ve filmleri kullanmazsanız böyle bir problem yaşamazsınız .

    LAPtop u aldığımda vista puanı 3.5 olarak gelmişti .. tabi pek hoşuma gitmedi . Bu değerlendirmeyi düşüren tek özellik tabiki GPU.
    Vista home premium da optimizasyonlardan sonra vista puanını 4.7 ye çıkarmayı başardım. tabi en düşük puan olan 4.7 de Gpu ya ait:)

    Kesinlikle vista Ultimate yi tavsiye etmiorm .. yükleyen arkadaşlar UsB , TouchPad,ethernet gidi bir çok problemle karşılaşabilirler. Ben Tecrübeliyim .
    Aldığım ilk aylarda ben de Bir Xp kullanıcısı olarak Xp yüklemek istedim ve başardım.. AMA en uygunu BEnce şirketin tavsiye ettiğidir. Şuan çok rahatım .
    Bu Model için en uygunu Vista Home Premium .Hp tarafından Tavsiye edildiği gibi .

    Isınma konusunda normal bir laptop degerlerinin ortalama 50-60 c oldugunu öğrendim. Bu modelin açılış sıcaklıgı 60 Cpu. 65 ise Gpu oluyor.
    2005 sonrası oyunları oynamaya çalıtıgınızda ise 30-60dk(oyuna göre değişebilir) Cpu 85 , Gpu 110 a kadar çıktıgına şahit oldum .. tabi Gpu 120 dereceyi gördüğünde siz buna şahit olamadan bilgisayar kitleniyor. Böle zamanlarda herhangi bir donamımın yanmasından korkmuyor değilim .

    Sonuç olarak Almanızı tavsiye edermiyim ? Eger 3D oyun ve autocad 3D MArK Photoshop vs gibi programları profosyonel olarak kullanıcaksınz Hayır.!
    Grafikle işiniz yoksa sadece zerafet, rahat taşınabilirlik istiyorsanız ideal bir Pc. EVET. !

    Sevgilerle .. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim bu forumdaki . model hakkında beni bilgilendirdikleri için . Çok yardımcı oldular içinden çıkamadığım durumlarda .

    LEvent Gültekin . COmP EnG. 1




  • Arkadaşlar Merhabalar...
    2580et Kullanıcısıyım. yukarda bir arkadaşın bahsettiği problemi yaşıyorm. cevap veren olmamış.
    sorun şu ki; Xp kurulumundan sonra wireless ve Bluetooth'un çalışmaması. Xp aygıt yöneticisinde İntel Pro Wireless Problemsiz olarak görünüyor. ama cihazın ön kısmındaki wireless anahtarında tık yok. ışık bi türlü mavi olmuyor. lütfen yardımcı olurmusunz.
    Teşekkürler...
  • Merhabalar,

    Bu notebook geçen sene Kasım ayında aldım. Ama piman oldum. Özelliklerine göre çok yavaş çalışıyor. Vista'dan kaynaklanıyor idye düşündüm ve XP Pro yükledim. Ancak hız pek değişmedi. Bir sürü şey denedim olmadı. Geçen HP 530 bir notebook aldım. Özellik olarak daha düşük bir model olmasına rağmen perfomans olarak çok daha iyi idi. Daha sonradan SiSoft'un bir yazılımı ile bilgisayarları karşılaştırdığımda garip bir olay ile karşılaştım. Diskin Yazma arabelleği kullanılamıyordu. Açmak istediğimde izin vermiyordu. Disklerini değiştirdim. HP 530 da yaza önbelleği etkinleştirilebiliyor, ancak HP 2580et olan notebookta etkinleştirilemiyor. Hepinizin bildiği gibi yazma arabelleği kullanılamıyan bir bilgisayar ne kadar hızlı olabilir ki?

    Şimdi bu sorunu aşan bir arkadaşımız var ise bize de yardımcı olsun. Şayet bu sorunu bir tek yaşıyor isem bu konuda da bilgi verirseniz cihazı servise götüreyim.




  • Merhaba Arkadaslar

    Ben bu cihazi 1 seneden fazladir kullaniyorum. Evde yogun bir kullanici degilim, iste bol bol hasir nesir oldugum icin. Genelde internet, multimedia bunun harici pek birsey yapmiyorum

    Tabi bu 1 yillik surecin sonunda baya bir sikinti yasadim. Toplamda 3 kere sistem coktu yeni kurulum yaptim. Neyse vista yuzunden buna alistik ama asil problem bir gun bilgisayarimin acilmamasiyla kendimi teknik serviste buldum
    2 hafta beklemem sonucunda ogrendim ki anakartim ve harddiskim degistirilmisti. Tabi sebep yok! ogrenemedim bir turlu. 2 ay sonra yine ayni sorun oldu. Sonra bir iki internete arastirma yapinca gordum ki bu genel bir problem (http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+1225963626482+28353475&threadId=1191277)
    Grafik islemci uzun sure calistiginda asiri isinma yapiyor ve anakarti yakiyor. Nasil salak bir durumdur bu ya, hem de hic haberimiz yok! Hicbir sekilde bilgilendirilmiyoruz.
    Sorun cozum onerilerinden biri Bios guncellemesi, o da fanin devamli calismasini sagliyor sagolsun sayesinde pil max 25-30 dakika icinde sifir! Ben 1-2 saat elektriksiz calisamiyacaksam niye laptop aldim? Ya da niye 14.1" aldim. Gider babalar gibi 17" alir masamda takilirdim

    Simdi teknik servisi aradigimda yine getirin cihazini bakalim edelim. Biktim bu Hpden de vistadan da. Su anda tek dilegim bu sorunun tekrar nuksetmesi ve ayni sorunda 3 kez servis giden cihazin tuketici yasasina gore degistirilmesi.
    Alicam macbook kurtulacagim bu azaptan yahu
    Modeli yeni almayi planlayan arkadaslar varsa tekrar dusunun derim, iki oyun oynayip almayin anakartinizi elinize




  • Bu Notebook tamamen bir felaket.Aldigim gün sistemin cokmesinden biryana,hegün mavi ekranla karsilasiyordum.Icindeki hardware e göre cok kotu bir performansi var.Öyleki eski masaüstü bilgisayarimdan sürekli cok daha yavasti (amd 3000+).Sürekli sistemi sifirlamama ve sürücüleri sürekli güncel tutmama ragmen bu sorunlarin cözümünü bulamadim.Pil ise cok komik kisa bir süre dayaniyor.1 senede kapasitesi 30 dk. nin altina düsünce garantiden yenisini almama ragmen , ikinci bir batarya almak zorunda kaldim cunku 1-1,5 saat dayanan batarya bir notebook icin cok gülünc bir zaman.2380 ytl. neredeyse hic calismayan bir notebook icin sacmaliktan baska birsey degil. sonunda aralik 2008'de tamamen acikmaz olunca garantiden aldilar ve 2 hafta sonra tamir edilmis bir sekilde geriye geldi ama tam 1 hafta sonra ekran yine karardi.Bu sefer tamiri 1 hafta surdu ama buseferde neredeyse 2 parca halinde geldi notebook.3 sefer gonderdigimdede 1 hafta surdu ama bu seferde baska yerleri acik kalmisti notebook un.sonunda ya notebook un %75 ücretini yada yeni baska bir notebook gondereceklerini söylediler. 8530w teklif ettiklerinden dolayi geri ceviremedim,cunku 1800€ luk notebook ve su anda asiri memnunum. En azindan 35-40 telefondan sonra bu sonuca ulasabildim.Tabiiki her telefon en azindan 10 dk. sürüyor vede Almanya'daki hp servisiyle yaptim bu islemleri.
    Sonucta söyleyecegim , sakin hata yapipta 2. el dahi almayin cünkü baska bir arkadasinda bozuldu ayni sekilde..




  • merhaba
    ben pavillion dv 2580 i alalı 1 yıl oldu. bendede herkeste olduğu ginbi webcam sorunu oldu. onu hallettim.şimdide laptopun sol köşesinden aşırı ses geliodu.fandan muhtemelen dedik. ve servise yolladık. 30 iş günü geçti. ses soluk çıkmadı sonra haber geldi aldığımız yer takip ediyormuş 30 iş günü dolduğu için yeni laptop yollayacaklarmış benim laptop için hala parça bekleniyormuş. yeni cihazı alacağıma sevi,ndim ama ithalatç.ı firmada yoksa 1 buçuk ay daha bekleyebilirmişim. eğer yapımı durmuşsa bilen varsa söylesin bi üst modelini vereceklermiş. umarım :) üretim durmuştur ellerinde yoktur yoksa bayaa beklemek zorunda kalıcam. bunca süre geçti eğer bi arkadaşımın laptopunu kullanmıyor olsam tüm işi laptopta olan birisi olarak napacaktım çok merak ediyorum...
    aldığım yer bu gitmemde hpde hep sorun çıkıyor dedi neresinde problem olduğunu sorduğumda çıkmadık yeri yokki dediler. böyle olduğunu bile bile satıyorlar ve tavsiye ediyorlar ben ona şaşıyorum...




  • Ben hala sorunsuz kullanıyorum arkadaşlar. Yazılan donanımsal problemlerin hiçbiriyle karşılaşmadım. İnşaallahta karşılaşmam.
  • merhabalar

    hp 2580et modeli dizüstü bilgisayarımı anakart ve ekran kartı problemlerinden dolayı kullanamaz hale geldim. bu yüzden anakart hariç tüm donanımsal ve aksesuar parçalarını tek tek veya toplu olarak satıyorum. hepsi çalışır durumdadır. parçalardan bir kaçı şöyle;

    ekran üstü dahili webcam, 14.1 inç widescreen ekran(1 ölü noktalı), 2'li usb board, wireless connection card, 2 adet 1gb ram, 160 gb samsung hard disk, fan, üst quickview dokunmatik panel, dokunmatik mouse board, şarj aleti, uzaktan kumanda, ethernet giriş portu, ön ses ve microfon girişi, 2adet dahili hoparlör, parmak okuyucu board, cd drive, ekran üstü microfon kiti, ekran kasası ve alt kasa... bu parçalardan herhangi biri bilgisayarınızda bozuksa uygun fiyata tek olarak satabilirim. (ve ayrıca 4portlu kabloLU CNET adsl modem var elimde)

    yeni bilgisayar alacağım için uygun fiyattan satıyorum. hepsi temiz ve çalışır durumdadır ve almadan önce test edilebilir. parçaları elden eskişehir veya istanbul'da bulunan arkadaşlara ulaştırabilirim. fiyatlar için lütfen bu eposta adresiyle iletişime geçiniz (boşlukları kaldırarak): d e e p l a n e t@gmail.com




  • merhaba arkadaşlar ya bende de dv2580et var ve geçen gün windows7 yükledim ama driverleri yok piyasada.. acaba nerden bulabilirim?? lütfen acil yardım edin...
  • Arkadaşlar merhaba bende DV 2580et model notebook var, ekran kartı yandı, nerde ve nasıl yaptırmam gerek yardımcı olurmusunuz. yada ıkıncı el ekran kartı nasıl bulurum, bunların ekran kartı tam modelı nedır bılen varsa..
  • eline sağlık çok teşekükrler driver için
  • merhabalar en güncel bios u nerden bulabılrım acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.