Şimdi Ara

hp pavilion 15-bc001nt yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamun aleykum

    laptopu yakşalık 2 ay önce bimexten almıştım. Her şey tıkırında iyi güzel gidiyordu fakat lol oynarken bilgisyar donuyor 2 3 dk sorna gerı gelıyordu. Assains creed syndicate oyununu full grafik sorunsuz oynamama rağmen.. Lol oynarken donduğunda bazen kendine gelmiyordu. Takılıyor arkadan sesler geliyor fakat laptopta hiçbir işlem yapılmıyordu alt+tab vs..

    Bugün bilgisyarımı açtım daha 1 saat olmuştuki dizi izlerken bir anda tink diye bir ses gelip kendini durup dururken tamamen kapattı. Neyse diyip tekrar açtım busefer 1 saat geçtikten sonra lol oynarken bilgisayar bir anda kapandı ve bidaha açılmadı 45 dkdır açmaya çalışıyorum hiç bir tepki yok laptopta.

    Şöyle bir şeyde var. Bir ara masaüstü bilgisyar ve laptopum 5 li prizde modemdır, hoparlorlerdir vs. aynı yere takılıydı. Prizden cızırt cızırt sesler geldi bir kaç gün fakat sonrasında geçti.

    Bugün laptopum farklı bir prize takılıydı ancak bu 2 kere kapanma olduktan sonra şuan laptop açılmıyor, bu konulardada pek bilgili değilim. Garantiye götürücem fakat ilk önce bir sorayım dedim. Lütfen bilgilendirin beni.

    Şimdiden Teşekkürler..







  • Birde şu var arkadaşlar. 2. kez kapandığında bi 5 dk sonra power düğmesine basılı tuttum, power ışığı yandı 2 3 saniye( normalde bilgisyarım 1.5 2 saniyede açılır) fakat ekrana görüntü gelmedi 5 saniye sonrada ışık söndü ve şimdi hiç bir tepki yok. Çok sinirlerim bozuldu 2 aylık yeni alınmış bir laptop niye böyle olur.

    Aşırı ısınma diceksiniz arka tarafını kontrol ettim kapandıktan sonra bır sıcaklık yoktu.
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.