Şimdi Ara

Hp Officejet Pro 6960 icin Kartus Dolum Seti Ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp officejet pro 6960 yazici kullaniyorum kartuslari 903 ve 907 numara. Bu kartuslara uygun bir dolum seti var mi acaba? Ya da yazicida kullanabilecegim uygun baska numarali bir kartus var mi?
    Cok aradim internette bu kartuslarin orjinalini almaktan baska bi cozum bulamadim. Bu sekilde cok pahaliya geliyor. Bana kartus dolum seti ya da dolan bi kartus gerekiyor :( Bunu bulabilmem icin onerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ORjinal kartuşlarını delmeden, alttaki sünger kısımına mürekkep damlatarak doldur. Kartuş boş der yazıcı ama devam eder yazdırmaya. Sık sık doldurursun ama işini görürsün o şekilde.
  • Hp officejet pro 6960 yazıcının kartuş dolumunu yapabildiniz mi? Bu güne kadar bu yazıcı size sorun yaşattı mı? Ben de bu model yazıcı almayı düşünüyorum. Tavsiye ediyor musunuz?
  • dolmuyorki onlar çipli muadilini almalısınız
  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    Elimde önceki yazıcımdan kalma 4 litre 4 renk hp uyumlu mürekkep var. Önceki yazıcımda doluyordu ama tıkanma ve kartuş takın hatası yaşadım ve çöp oldu. Sizin tavsiye edebileceğiniz dolumu yapılabilen tarayıcılı wifi li hp yazıcı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/hp-ink-tank-wireless-415-fotokopi-tarayici-wi-fi-murekkep-puskurtmeli-tankli-yazici-z4b53a-p-HBV00000AISR8?magaza=Laptopfırsatı

    Öneriniz için çok teşekkür ederim. Belliki siz bu işte çok tecrübeli ve bilgilisiniz. Bendeki hp photoink vivera mürekkepler bu modellere uyar değil mi?? Ve Bu linkteki sizin tavsiye ettiğinizin aynı fiyata bir üst wifi li modeli, tavsiye ediyorsanız, kolay kolay sorun çıkarmaz diyorsanız alayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sürekli kullanacaksanız 1 - 2 ay kenarda bekletmeyecek iseniz sorun çıkarmazlar mürekkeplerde uyar sorun yaşamazsınız aslında mürekkeplerin çogu içeriği aynı adına bir değişiklik yapıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanc3lik -- 26 Nisan 2019; 13:59:55 >
  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    Hocam kusıra bakmayın sizi çok soru yağmuruna tuttum ancak bugün son kararı vermek istiyorum. Birkaç ay ara vermeyi düşünmüyorum en azından kurumaması için haftada bir çıktı alırım. Hp den çok kişi şilayet ediyor. Ama epson tanklı yazıcı işşnde çok uzun zamandır var ve daha sorunsuz deniliyor. O yüzden epson alsam mı diyorum mesela aşağı linki verdiğim model?

    https://www.hepsiburada.com/epson-ecotank-l3151-tarayici-fotokopi-wifi-direct-murekkep-puskurtmeli-tankli-yazici-p-HBV00000FNMNL?magaza=Hepsiburada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • siz hp diyince ben seçenek sunmadım tabiki epson daha iyi
  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, o zaman epson l3151 i almaya karar verdim. Mürekkep uyumuna ne dersiniz, bendekiler uyar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptıysam hp için bi dolum sistemi ayarlayamadım illaki orgunalini almak zorundasın bende HP yi sattım yerine epson tanklı aldım gayet memnunum sşuan tek olumsuz yanı arkalı önlü yazmaması kendin çeviriyosun ancak orginal olmayan mürekkepte koydum hiç sorun çıkarmıyor maşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.