Şimdi Ara

Hp Notebook Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır Toshiba Satellite kullanıyorum notebook ta 2 yıl sonra ısınmaya bağlı kapanma sorunu başladı.
    Tamire verdim bad sector nedenilye hard disc değişti ve tüm parçalar sökülerek yeniden takıldı bir jel çekildi yeniden ismini bilmiyorum artık ne deniyorsa.
    O şekilde 4 ay daha idare etti fakat şu an yine notebook açılmıyor. Artık notebook u değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum.

    Bugün aşağıda özelliklerini yazdığım notebook a baktım fakat Hp forumuna geldim baktım ki yapılan yorumların yarısından fazlası ürünle ilgili sorunlar, şikayetler vs. Aklım tamamen karıştı yani Hp almasam mı? HP G6 İ7-3632QM 8GB 750GB 2GB özellikle oyun açısından nasıldır? Bir fikir verirseniz sevinirim.

    Ürün Tipi : Laptop Marka : HP, Compaq İşlemci Tipi : Intel Core i7 İşlemci Hızı : 2 Ghz - 2.4 Ghz Bellek (RAM) : 8 GB Hard Disk Kapasitesi : 640 GB - 1 TB Ekran Boyutu : 15" - 15.9" Ekran Kartı Hafızası : 2 GB Ekran Kartı Tipi : Paylaşımsız Durum : Sıfır Garanti : Var, Başlamamış Garanti Süresi : 2 Yıl - 3 Yıl Garanti Geçerlilik Yeri : Türkiye İşletim Sistemi : Windows 8

    Teşekkürler.







  • Seçme kardeşim seçme...Ben aldım 2 yıldır HP DV 6 gırıl gırıl ötüyor.çalışırken ..hard diskin sesini dinliyorum..Eşime hediye ettim..Benim 8 yıllık DELL inspiron elimde fısıltı bile yok..HP de adaptör ateş gibi yanıyor...Bunda DELL de elimi atıyorum ılık..İkiside laptop satıyorlar..Karar senin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tidus


    Söylediğiniz ürün muhtemelen amd 7670m barındırıyordur. Bu kart orta segmentte, güncel oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilir. Ürünün fiyatını bilmiyorum ama 1700-800 tl civarıysa, alternatif olarak ekran kartı ve soğutma performansı daha iyi olan ürünlere bakabilirsiniz. Bu arada ekran kartının bellek kapasitesinden çok, yüksek özelliklere sahip olması önemlidir. 1gb ile 2-3gb ekran belleği arasında performans farkı olmaz.

    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

    Ekran kartları performans sıralaması.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.