Şimdi Ara

HP NOTEBOOK OFFICE PROGRAMLARINDA BUYUK KUCUK HARF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar

    Şirkette daha yeni kullanmya başladığım HP notebokda office programlarında küçük harfle yazamıyorum.capslook aktifkende kapalı ikende büyük yazmaya devam ediyor.caps locku kapattığım zaman yine büyük harfle sadece yazı boyutunu küçülterek yazıyor.office programları haricinde böyle bi sorun yaşamıyorum.kaldırıp tekrar yükledim,algıla onarı denedim, sistemi geri aldım fakat sorunum çözülmedi.office programları içerisinde bu sorunla ilgili bi ayar var mıdır acaba??yardımcı olursanız sevinirim.

    İlgi ve bilgilerinize
    tşkler



  • Sadece Office programlarında mı yapıyor peki?
  • evet maleseff
    bilgi sistemlerinde ki arkadaşlarda bi çözüm getiremedi
  • bütün ofis programlarında mı yapıyor? Yoksa sadece word'de mi.. Word'de,programı açtığında yeni dosya oluşturmaya yarayan bir şablon dosyası vardır..(normal.dot)Bu dosya nasıl kaydedildiyse,yeni boş belge öyle açılır. Örneğin yeni belgede yazı tipi "times new roman"dır.Sen normal.dot dosyasını açıp,yazı tipini arial yapıp kaydedersen,bundan sonra yeni belgelerin arial yazı tipiyle açılır.Bunun ayarı bozulduysa,sürekli büyük harf yazar.. Şunu bir dene..:
    Biçim menüsünden-büyük küçük harf değiştir komutun tıkla..Büyük küçük harf dönüştür, sadece ilk harf büyük gibi seçenekleri dene ve yaz bakalım..Küçük harfle de yazıyor mu? Yazıyorsa, başka bir bilgisayardan normal.dot şablon dosyasını,kendi pc'ne kopyala..(c:\document and settings\-oturum adınız-\application data\microsoft\templates klasörü içinde bulunur..




  • ok denedim söylediğin gibi.ama senin dediğin sadece word için ve menulerde ki değişikliklerle alakalı bende tüm office programlarında bu sorun var.
    sırf bu yüzden format yiycek makina sanırım
    neyse sağlık olsun artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.