Şimdi Ara

HP NOTEBOOK ALMAYIN SAKIN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu hortlamış gibi oluyor ama bakın adım adım başıma gelenlere :

    Bafra Teknosa Bayiiden almış olduğum Hp Pavıllıon DV6-1280 et modeli dizüstü bilgisayar " aşırı ısınma - şarj olmama - ekranın yeşil renk olup donması ve bir süre sonra kendi kendine tekrar açılması - kasa etrafındaki kromajlı çerçevenin paslanması sorunları sebebiyle 444 0 307 numaralı telefonu arayarak servise müracaat ettim.

    Şikayetleri 1203047828 takip numarası ile kayıt ettiklerini ve UPS kargoyu adresime yönlendireceklerini söylediler. Kargo şirketi 19 Ocak 2011 günü gelip kapıda teslim alırken bilgisayarın fiziki durumunu kontrol ederek birlikte paketledik ve teslim aldı. Bize UPS kargo firması olarak G06C480126789D2 kargo takip numarasını vererek gitti. 2 gün sonra HP müşteri hizmetlerinden Dilek AKSOY isimli müşteri temsilcisi olduğunu söyleyen bayan aradı ve garanti kapsamında olan bölümler yapıldı fakat garanti dışı olan onarım için onayımın olması gerektiği söylendi.

    Bilgisayar kasasında kırık var garanti dışı onarım için 570 tl. tutarı onaylamanız gerekiyor denildi. Ben kargo firmasına teslim ettiğimde bilgisayarımda asla kırık vs. yoktu fiziki durumunda dedim. Kabul etmem mümkün değil dedim. O halde ücreti onaylamıyorsanız onarım yapılmayacak dediler ve geri kargoyla yolladılar.

    Teslim almadım daha sonra tekrar yolladılar yine teslim almadım. Zorla bana bilgisayarı kabul ettirmeye çalışıyorlar. Kırığı uzman teknisyenleri tespit etmiş, bana yollanan resimlerde bilgisayar resmen dağılmış. Bilgisayarı ilgili taşıyıcı firma görevlisine teslim ederken birlikte kontrol ettik hasar olsaydı kargo yetkilisi tutanak tutmadan teslim almazdı, sonrasında ise hasarlı olarak size gelseydi siz teslim almazdınız tutanak ile bunu belirtebilirdiniz dedim. Ne dediysem bir türlü anlatamadım daha doğrusu kasten anlamak istemediler. Eminim ki o hasarın nasıl olduğunu biliyorlar ve bir şekilde nasıl olsa kabul edecekler diye zorluyorlar yoksa neden beni dinlemesinler ki.?

    Derdimi anlatmaya çalışıyorum fakat telefonun diğer tarafındaki müşteri temsilcileri şartlanmış olarak fazla bilgi veremiyoruz yardımcı olacağımız başka bir şey var mı.? diyorlar ben; siz beni dinlemiyorsunuz ki dediğimde telefonu kapatıyorlar. Müşteri hizmetleriyle ( Temsilcilerle ) görüşme sayımı sanırım yazmam gereksiz çünkü sayısını ben bile unuttum o kadar ilgisizler ki anlatamam. Kargoya ben sağlam teslim ettim sadece kayıt ettirdiğim şikayetlerim vardı. Sorun devam edince mecburen yasal yollara başvurdum.

    Aradan geçen zaman içerisinde mahkeme sürekli gün atıyor. Sanırım firmaya zaman kazandırmaya çalışılıyor insanın aklına ister istemez bu ihtimal geliyor. Son iki celse de benim avukatıma davalı olan taraflardan biri olan UPS kargo şirketinin adresi bulunamıyor denilmiş tam komedi ne diyelim. Benim avukatım aracılığı ile mahkemeye sunduğum evrakların arasında hem HP firmasının, hem de UPS kargo şirketinin açık adresleri vardı buna merkez ve şubeler dahil. Bu arada bulunamıyor denilen adrese muhatap olan UPS kargo şirketinin istanbul’da plaza’sının olduğunuda belirtmeliyim.

    Sonuç olarak bekliyoruz bakalım adalet ne zaman nasıl yerini bulacak. Her zaman olduğu gibi yine olan biz tüketicilere mi olacak. Tam 1.5 yıl oldu sürekli gün atılıyor. Ne diyelim muhatapların adresleri inşallah bulunur. Siz siz olun kardeşim ne olursa olsun mutlaka HP ( Hewlett-Packard teknoloji çözüm ltd. ) ürünlerinden uzak durun. Alana kadar ne garantiler veriliyor ama aldıktan sonra benim başıma gelen gibi muhatap bile bulamazsınız.

    Bunlar bire bir yaşadıklarım kimseyle sorunum yok değerlendirmelerinizi lütfen marka fanatizmine gitmeden yaparsanız sevinirim. saygılarımla

    http://img205.imageshack.us/img205/7931/img5509b.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalbey -- 16 Haziran 2012; 1:57:21 >




  • vay be ne sorunlar yaşamışınız
  • Merhabalar,simdiye kadar 3 hp pavilion laptop kullandim.Ilk iki tanesi hediye olarak gelmisti onlarda yasadigim deneyimden sonra hp almamaya kendimi sartladim ancak 6 ay once indirim nedeniyle media markt hp görevlisi tarafindan "beynim yikandi."

    Ve altta linkini biraktigim laptopu aldim.

    Arkadaslar sizlere onerim ozellikle laptop konusunda akil sagliginiz icin asla hp almayin.(ozellikle pavilion serisi omen serisi hakkinda bilgim yok)Simdiye kadar 3 kere servise gitti 3 ude yazilim kaynakli hatalardi i7700hq olan bir islemci excell de basiy bir grafik isinde bile fan son ses fan calistiriyodu utancimdan ders calisirken kutuphaneden cikiyodum.Her servisten gelisinde farkli bir sıkıntı yasiyorum mesala en son gelisinde laptopun dik durmasini saglayan rubber parcalardan biri kaybolmustu.

    http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-gtx1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-2gr77ea-p-HBV000008AYTV?magaza=EnGlobal&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMI6KLr35GT2AIV65XtCh2S1w-CEAQYASABEgIfePD_BwE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.