Şimdi Ara

hp marka laptop donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende hp g62 laptop var garantiden geleli bi hafta oldu garantide anakart değiştirmişler ama pc çok fazla donuyor fareyi bile zor oynatıyorum neden olabilir birde hard disk benim toshiba marka görünüyor ???



  • Muhtemelen cihazı değiştirmemek için anakartı yenilemişler. Söylediğine göre o da pek randımanlı çalışmıyor. Harddiskin de toshiba olması olağan bir şey. Çünkü donanımın hepsini aynı marka üretmiyor. Sorun ise ya anakartta ya da harddiskte olabilir diyecem ama muhtemelen anakartta olabilir. Servisle tekrar irtibata geç. Ürünü tekrar gönder. Eğer yine aynı sorun devam ederse değişim talep edersin. Kabuletmezlerse, tüketici mahkeme heyetine sorunu bildirirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft windows7 yazılımı kullanıyorsanız ctrl+alt+del yapın görev yöneticisini başlat tıklayın görevlerde çalışan birden fazla yazılım varsa bu programlar bilgisayarın yavaş çalışmasına sebeb olabiliyor. bu yazılımların görevlerini sonlandırarak durumu anlayabilirsiniz. eğer bu yazılımlar yavaşlatıyorsa programı kaldırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.