Şimdi Ara

Hp M127fn yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp Laserjet pro MFP M127fn yazıcı fiyatı uygun çok fonksiyonlu günümüz lazer yazıcıları arasına girmiş, yazıcı, tarayıcı, faks, fotokopi özellikleri bulunan lazer yazıcıdır.
    Hp Laserjet pro MFP M127fn toner dolumu yapılmaya uygun kartuş kullanmakla birlikte, ekonomik Hp Laserjet pro MFP M127fn toner fiyatı ile yenileme ve muadil kartuş seçenekleri bulunmaktadır.
    Ekonomik fiyatı ve ucuz fiyat yanında bir ofisin bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek tüm fonksiyonlarına sahip özellikleri ile ev ve küçük orta işletmeler için ideal yazıcıdır.
    Siyah beyaz baskı yapabilen, renkli tarama yapma özelliğine sahip çonk fonksiyonlu bu lazer yazıcı küçük ebatları ve sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanılabilecek kaliteli modellere arasındadır.
    Standart a4 fotokopi kağıdı ve a5, a6 gibi küçük boyutlu kağıtlara baskı yapabilen yazıcı 9,5 saniye ilk baskı süresi ve 20 sayfa dakikada kopyalama yeteneği ile küçük boyutlarından beklenmeyecek kadar iyi performans göstermektedir.
    Kablosuz yazdırabilen printer ethernet bağlantısına uyumlu olduğu gibi tablet veya akıllı telefon ile yazdırma yapabilmekte, otomatik açılma ve otomatik kapanma yeteneğine sahip olduğundan önemli derecede enerji tasarrufu yapan kullanıcı dostu laser yazıcı niteliği taşımaktadır.
    Aylık 250 ile 2000 sayfa arası çıktı ihtiyacı için ideal modeller arasında bulunan yazıcı gerektiğinde aylık 8000 sayfaya kadar baskı yapabilir.
    Wi fi özelliği yanında yaklaşık 9 kg ağırlığa sahip olan yazıcı ev ve iş yerlerinde en küçük alanlara bile kolayca sığabildiği için ideal modeller arasındadır.
    Yazıcıyla birlikte kutudan çıkan demo HP 83A Siyah Orijinal LaserJet Toner Kartuşu (CF283A) 700 sayfa çıktı kapasitesine sahip olmakla beraber, sonradan alınacak orjinal 83 cf 283a yazıcı tonerinin 1500 sayfa baskı kapasitesi bulunmaktadır, ancak verilen bu çıktı sayılarının % 5 doluluk oranı esas alınarak verildiği unutulmamalıdır.
    Genel anlamda bakıldığında satın alınabilecek en ekonomik yazıcı modelleri arasında yer alan hp m127fn yazıcı fiyatı ve kullanım maliyetleri açısından cazip modeller arasında ilk sıralarda yer alacak yazıcılar arasında bulunmaktadır.


    Hp Laserjet pro MFP M127fn Toner


    Hp Laserjet pro MFP M127fn toner dolumu yapılmaya ve en önemlisi yenileme yapılarak kullanılmaya müsait, muadil toner üretimi bulunan hp 83a cf283a toner kartuşu kullanmaktadır.
    İlgili yazici kartuşunun en önemli özellikleri arasında yer alan avantajı, drum adı verilen görüntü tamburu adlı parçanın kartuş ile tümleşik yapıda bulunmasıdır.
    Bu nedenle Hp Laserjet pro MFP M 127 fn toner dolumu yapılırken drum değişimi yapılabilir durumda olması daima yüksek kaliteli baskı yapılmasını sağlamaktadır.
    İlgili yazıcı kartuşu üzerinde çip bulunmaktadır, chip adındaki küçük elektronik kart üzerine yüklenmiş bayt miktarı kadar m127fn yazıcının baskı yapmasına imkan tanımakta ve kartuş haznesi içinde yer alan toner tozu seviyesi hakkında kullanıcıya bilgi vermektedir.
    m127 fn kartuş tankı içinde bulunan toz miktarına görmediğinden tahmini bilgi veren çip, üzerine yüklenen miktar kadar baskı yapmasının ardından m 127fn yazıcının çalışması durur.
    Yeni kartuş takılması gereken bu durumda chip değişimş yapılmadan m 127 fn dolumu yapılsa dahi yazici toneri algılayamadığı için tekrardan hazır konuma geçmeyecek ve kopyalama yapmayacaktır.
    Hp Laserjet pro MFP M127fn toneri yüksek kalitede ve net keskin çizgilerle kopyalama yapacak kalitede dizayn edilerek üretilmiş olduğundan aynı özelliklerde ve ömürde orjinal kalitede baskı alınması için yalnızca toz ilave edilerek Hp Laserjet pro MFP M127fn dolumu yapılmaması gerekir.
    Kaset içine sadece toner tozu konularak m127 fn dolum yapılması genelde kalitesiz baskı yapılmasına neden olacağından dolum yerine m 127fn yenileme yapılması çok daha kaliteli ve uzun ömürlü çalışmayı sağlayacaktır.

    www.marmaraburo.com







  • Merhabalar...

    Büro için bir yazıcı bakıyorum. Yorumlarınızı okudum, bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

    CANON i-Sensys MF216N adlı yazıcı ile yukarıdaki modeli kıyaslarsanız aralarında ciddi fark var mı?
    İkisi de ekonomik yazıcılar gibi görünüyor. Toner açısından bakınca aralarında ekonomik yönden fark var mı?

    Canon'un fiyatı 500 TL civarında, Hp ise 100-150 daha pahalı. Sizce bu durumda Canon mu Hp'yi mi tercih etmeliyim.
    Yardımcı olursanız memnun olurum.
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haremsize

    Merhabalar...

    Büro için bir yazıcı bakıyorum. Yorumlarınızı okudum, bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

    CANON i-Sensys MF216N adlı yazıcı ile yukarıdaki modeli kıyaslarsanız aralarında ciddi fark var mı?
    İkisi de ekonomik yazıcılar gibi görünüyor. Toner açısından bakınca aralarında ekonomik yönden fark var mı?

    Canon'un fiyatı 500 TL civarında, Hp ise 100-150 daha pahalı. Sizce bu durumda Canon mu Hp'yi mi tercih etmeliyim.
    Yardımcı olursanız memnun olurum.
    Teşekkürler.

    Canon İ sensys Mf216n yazıcı ile Hp Laserjet Pro MFP M127fn yazıcının markaları farklı olmasına karşın her iki yazıcı da aynı fabrikalarda üretilmektedir.
    Aynı serinin yazıcıları olan modeller, muadil toner kartuşlarında da aynı toner kartuşunu kullanmakta olup, dış görüntüleri dışında mekanik olarak farkları yoktur, toner dolumu yapılmaya gayet uygun yapıları olmakla birlikte yenileme yapılarak kullanıldığında orijinal kalitede kopya alınabilecek özellikleri taşımaktadırlar.
    Muadil toner kartuşları ise piyasada bol ve ucuz olarak bulunmaktadır. Drum adındaki görüntü tamburu kartuşla tümleşik olduğundan ekstra masraf çıkarmazlar. Sonuç olarak her iki yazıcıda günümüzdeki en ucuz maliyetli yazıcılardır, ucuz olanı tercih edebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.